VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problém s motorom keď naprší...

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
piki
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 04.05.2010
Počet príspevkov : 8

Problém s motorom keď naprší... Empty
OdoslaťPredmet: Problém s motorom keď naprší...   Problém s motorom keď naprší... Icon_minitime29/3/2011, 09:44

Zdravím,
viete mi niekto poradiť? Mám Golf 3 - 1996, motor 1,4 benzín. Keď naprší, tak motor horšie štartuje, vydáva divné zvuky, skapíňa, seká pri pridávaní plynu...ako keby išiel na 3 valce. Nemôže byť chyba v rozdeľovači? Keď je sucho, tak motor funguje na 100%. Chýba mi tam predný spojler pod nárazníkom aj s tými krytkami na motor zo spodu...neviem či to môže mať vplyv na to.
Dík
Peťo

Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male
Vek : 32
Registrácia : 13.10.2010
Počet príspevkov : 223
Auto : VW GOLF III 1,6 GT

OdoslaťPredmet: Re: Problém s motorom keď naprší...   Problém s motorom keď naprší... Icon_minitime29/3/2011, 17:12

z vlastnej skusenosti....skus popozerat ten rozdelovac ci nieje prasknuty pripadne mne osobne sa stalo ze vzdy ked som umyl motor tak kvapka vody sa do neho dostala a robil blbosti potom cize auto islo na 3 valce trhalo ho a pod...ale skus este popozerat kable lebo mal som ja jeden prerazeny a auto islo na 3 valce proste mi prerazalo ten kabel a myslim ze tym plastom spodnym to nebude pretoze ja som si ho tiez dal otial prec aby som videl ked nieco kvapka....ale pokial mas odizolovane nejake cidlo tak otm oze byt aj to proste si popozeraj elektroniku okolo motora cidla a pobobne blbosti ale ja by som zacal tym rozdelovacom Surprised dufam ze som pomohol aspon trosku
Návrat hore Goto down
piki
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Problém s motorom keď naprší...   Problém s motorom keď naprší... Icon_minitime29/3/2011, 19:36

hej, dik pomohlo...
este ma napadlo ci to nemoze byt lambda sondou...no ale najprv kuknem ten rozdelovac atd
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém s motorom keď naprší...   Problém s motorom keď naprší... Icon_minitime29/3/2011, 20:09

no mylsim si ze lambda s tym nema ic spolocne skus ten rozdelovac najpr potom daj vediet ako to dopadlo
Návrat hore Goto down
piki
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Problém s motorom keď naprší...   Problém s motorom keď naprší... Icon_minitime16/5/2011, 15:14

No ked som mal zas ten problem, tak sme to dali na pocitac a ten nenasiel ziadnu chybu. Tak sme rozobrali a zas zlozili rozdelovac a prestalo to robit...zatial je to ok...takze asi tak.
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém s motorom keď naprší...   Problém s motorom keď naprší... Icon_minitime16/5/2011, 19:35

tak potom to bude rozdelovac... Very Happy tu nemas co riesit Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problém s motorom keď naprší...   Problém s motorom keď naprší... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problém s motorom keď naprší...
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: