toondo Začiatočník
Registrácia : 04.11.2008 Počet príspevkov : 15 Auto : Golf III 1,6
| Predmet: PROBLEM S MOTOROM 9/3/2010, 07:21 | |
| Mozete mi niektoi poradik ked piska kontrolka co to moze byt?a este jedna otazocka jak mam zly snimac otacok moze to mat taky stav jak keby to ide na 3 valce lebo normalne hodim do jednotky a uplne tazko sa rozbieha sviecky kable mam nove.dik za radu | |
|
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: PROBLEM S MOTOROM 9/3/2010, 20:28 | |
| aká kontrolka?? ABS ?? ked mám problém tak sa ho skúsim popísat čo najpodrobnejšie aby sme ti mohli poradit.Z tohto viem hovno zlý snimač otáčok-motor nevie ako má palit a tým pádom može íst aj na 2 valce | |
|
OverGo Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 27.05.2008 Počet príspevkov : 362 Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB) Bydlisko : okres TV
| Predmet: Re: PROBLEM S MOTOROM 10/3/2010, 21:46 | |
| piskat zvykne olej ale ked nic viac nenapises tak neviem aka kontrolka a k motoru tiez sa ti moze kondenzovat voda pod rozdelovacom u mna to robilo koli tomu a skapinat to moze aj koli palivovemu filtru a kopec dalsich veci | |
|
toondo Začiatočník
Registrácia : 04.11.2008 Počet príspevkov : 15 Auto : Golf III 1,6
| Predmet: Re: PROBLEM S MOTOROM 14/3/2010, 08:46 | |
| bola to ta kontrolka tej nadobky a mam zasrane sviecky od oleja .neviem co s tym moze byt inac zacalo to tym ze mi to vobec nedrzalo na volnobehu za jazdy a ked som stal boli slabe otacky potom sa mi utrhol kabel co je prei halovom snimaci ale to som spravil auto som nastartoval ale isiel iba na 2 valce potom mi zacala blikat ta kontrolka.a nakoniec uz mi nejde ani nastartovat dik za rady mohlo by to byt tesnenie | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: PROBLEM S MOTOROM | |
| |
|