VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

PROBLEM S MOTOROM

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
toondo
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 04.11.2008
Počet príspevkov : 15
Auto : Golf III 1,6

PROBLEM S MOTOROM Empty
OdoslaťPredmet: PROBLEM S MOTOROM   PROBLEM S MOTOROM Icon_minitime9/3/2010, 07:21

Mozete mi niektoi poradik ked piska kontrolka co to moze byt?a este jedna otazocka jak mam zly snimac otacok moze to mat taky stav jak keby to ide na 3 valce lebo normalne hodim do jednotky a uplne tazko sa rozbieha sviecky kable mam nove.dik za radu
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

PROBLEM S MOTOROM Empty
OdoslaťPredmet: Re: PROBLEM S MOTOROM   PROBLEM S MOTOROM Icon_minitime9/3/2010, 20:28

aká kontrolka?? ABS ??

ked mám problém tak sa ho skúsim popísat čo najpodrobnejšie aby sme ti mohli poradit.Z tohto viem hovno PROBLEM S MOTOROM Icon_rolleyes

zlý snimač otáčok-motor nevie ako má palit a tým pádom može íst aj na 2 valce
Návrat hore Goto down
OverGo
Pretekár
Pretekár
OverGo

Male
Vek : 37
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 362
Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB)

PROBLEM S MOTOROM Empty
OdoslaťPredmet: Re: PROBLEM S MOTOROM   PROBLEM S MOTOROM Icon_minitime10/3/2010, 21:46

piskat zvykne olej ale ked nic viac nenapises tak neviem aka kontrolka a k motoru tiez sa ti moze kondenzovat voda pod rozdelovacom u mna to robilo koli tomu a skapinat to moze aj koli palivovemu filtru a kopec dalsich veci
Návrat hore Goto down
toondo
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 04.11.2008
Počet príspevkov : 15
Auto : Golf III 1,6

PROBLEM S MOTOROM Empty
OdoslaťPredmet: Re: PROBLEM S MOTOROM   PROBLEM S MOTOROM Icon_minitime14/3/2010, 08:46

bola to ta kontrolka tej nadobky a mam zasrane sviecky od oleja .neviem co s tym moze byt inac zacalo to tym ze mi to vobec nedrzalo na volnobehu za jazdy a ked som stal boli slabe otacky potom sa mi utrhol kabel co je prei halovom snimaci ale to som spravil auto som nastartoval ale isiel iba na 2 valce potom mi zacala blikat ta kontrolka.a nakoniec uz mi nejde ani nastartovat dik za rady mohlo by to byt tesnenie
Návrat hore Goto down
Sponsored content

PROBLEM S MOTOROM Empty
OdoslaťPredmet: Re: PROBLEM S MOTOROM   PROBLEM S MOTOROM Icon_minitime

Návrat hore Goto down

PROBLEM S MOTOROM
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» problem s motorom v6 AYL(r32)
» problem z motorom
» problem s motorom

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: