VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
bildo23
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 07.03.2011
Počet príspevkov : 2

Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies Empty
OdoslaťPredmet: Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies   Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies Icon_minitime7/3/2011, 11:02

Zdravím Golfáci,

chcem sa opýtať - spozoroval som divný zvuk, ktorý mi vychádza z prednej časti vozidla:

- pokiaľ naplno vytočím kolesá(je jedno do ktorej strany) a zaradím jednotku(prípadne spiatočku) a rozbieham sa, konkrétne pri zábere...keď púštam spojku tak mi z prednej časti vozidla vychádza divný vŕzgavý zvuk...ako keby mi niečo šlo cez zuby.
Robí mi to len v tomto momente-pokial už spojku pustím a robím malé kolečka...už auto ide normálne, taktiež pokiaľ mám kolesá vyrovnané a rozbieham sa tak sa to tiež neprejavuje - takže spojka to nebude.

- pozeral som to s kamošom - a našli sme mierne skorodované ložisko na alternátore - ale to tipujem, že tiež nebude - lebo by asi vŕzgalo stále - skôr to vidím na homokinetický kĺb alebo čapy...čo sy myslíte???
Návrat hore Goto down
bildo23
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 07.03.2011
Počet príspevkov : 2

OdoslaťPredmet: Re: Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies   Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies Icon_minitime7/3/2011, 11:06

...ešte som zabudol...mám VW GOLF IV - 1,9TDI - PD-85KW
Návrat hore Goto down
wl4do
Pretekár
Pretekár
wl4do

Male
Vek : 38
Registrácia : 09.07.2009
Počet príspevkov : 539
Auto : MK IV 1999, 1.9 TDI, 66 kW, ALH

OdoslaťPredmet: Re: Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies   Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies Icon_minitime22/4/2011, 13:50

Mne tiež niečo hučalo pri naplno vytočených kolesách.. Bolo treba doliať tú servo kvapalinu. Skontroloval si hladinu?
Ale to asi nie dôvod, to je skôr také hučanie než vŕzganie akoby cez zuby..
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies   Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies Icon_minitime2/11/2011, 06:29

Alebo mozno homokineticky klb na niektorej poloosi. Samozrejme zase ziaden report o zisteni zavady Rolling Eyes asi taketo temy budem mazat rad za radom Exclamation
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies   Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Divný búchavo-vŕzgavý zvuk pri plnom vytočení kolies
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» divny zvuk
» divny zvuk od podovzku
» divny zvuk pri pridani
» Divny zvuk po natoceni motorka niekde pri katalizatory .
» Valivy zvuk z prednej napravy, prip. prednych kolies

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling-
Prejdi na: