Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? | |
|
+11nikibad MMATES1 Martin2739 delong selc barborka Matko11 455BI gabesz0102 mato88 Karol 15 posters | |
Autor | Správa |
---|
Karol Autoškolák
Vek : 47 Registrácia : 14.02.2011 Počet príspevkov : 98 Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004 Bydlisko : Považská Bystrica
| Predmet: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 11:59 | |
| Zdravím, kukal som na témy v tejto časti, ale predmetnú, alebo podobnú tému som tu nenašiel. Chcel by som poradiť, aké autorádio si kúpiť, aby presne zapadlo do otvoru miesto Bety a bolo s červeným podsvietením, čiže aby sa do interiéru auta hodilo...čo som kukal na nete, tak mám nábeh na kúpu buď JVC KDR411E, alebo PIONEER DEH-2300 UB, tie sú v cenovej hladine okolo 75 eúr, ale nechcem kúpiť niečo, čo by tam potom nepasovalo a vytŕčalo, alebo poriadne nedržalo. Poprípade žiadam o tip, aké rádio si kúpiť, aby spĺňalo požadované parametre, bolo s červeným podsvietením, prehrávalo rôzne formáty, malo USB, pasovalo do interiéru G IV, bolo kvalitné a pod. Veľmi pekne ďakujem za tipy... | |
| | | mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 13:39 | |
| ty chces aby autoradio bolo neviem ake specialne a cena aby bola uplne co najmensia? take neexistuje,vsetky lacnejsie rady sa vyrabaju v cine,mozno aj v tej istej fabrike,takze na nejaku specialnu HIGH END kvalitu rovno zabudni,z tych dvoch by som si ja osobne asi nevedel vybrat,kazde ma svoje za a proti,ak chces nesustiace radio,tak Pioneer,ak pocuvas iba rozne ine media,tak JVC,JVC ma aj lepsiu vybavu,vacsi display,pasovat ti tam budu obidve bez problemov | |
| | | Karol Autoškolák
Vek : 47 Registrácia : 14.02.2011 Počet príspevkov : 98 Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004 Bydlisko : Považská Bystrica
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 13:51 | |
| no ja práveže nepotrebujem ja neviem akú kvalitu, ale úplne normálne spolahlivé autorádio s dobrým príjmom, aby prehrávalo MP3, či WMA, malo vstup USB a hodilo sa do interiéru G IV, teda čo sa týka najmä červeného podsvietenia a aby sa v pohode vošlo na miesto Bety. Preto som aj žiadal o radu, aké by bol vhodné v cenovej relácii okolo 80 eúr, resp. ide mi o tip, aké by bolo najvhodnejšie, veď skoro každý má nejaké rádio v aute a nejaké tie skúsenosti s nimi....:-) | |
| | | mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 14:20 | |
| tak ako som vravel,pasuju ti tam vsetky 1din radia :-) a kvalita do 80€ je tiez skoro u vsetkych lepsich znaciek rovnaka,tak to je uplne jedno ktore tam das,daj tam take co sa paci tebe a hotovo | |
| | | Karol Autoškolák
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 14:30 | |
| no tak sa spýtam takto, čo sa týka kvality príjmu, sú tieto rádiá cca. 80 eurové porovnateľné s príjmom Bety...? ...a inak na bežné počúvanie nevidím dôvod, aby som si kupoval autorádio za 130 a viac eúr, keď to nevyužijem...v čom sa vlastne také drahšie značkové rádio líši od lacnejšieho tiež značkového..?? | |
| | | Karol Autoškolák
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 14:32 | |
| apropo, a to sú aké 1din rádiá...? | |
| | | mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 19:21 | |
| od bety ti nebude ani jedno radio hrat lepsie do 80€ ani lepsie ladit stanice,1-din je normovany rozmer radii,a beta je 1-din,takze vsetky 1-din radia ti tam budu bez problemov pasovat,aky je rozdiel medzi lacnymi a drahymi? hlavne v pouzitych suciastkach,v prislusenstve,vo vybave | |
| | | gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 19:43 | |
| ..Beta fakt hra pekne,ked je aj to len kazetak,si myslim...ja tiez ho asi vymenim kvoli mp3,rozmyslal som nad transmitterom ale to aj tak bude hrat len ako radio...este keby som zohnal cd menic origo k bete tak mozno by som ho asi aj nechal | |
| | | 455BI Pretekár
Vek : 46 Registrácia : 29.04.2008 Počet príspevkov : 437 Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw Bydlisko : KE-okolie
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 19:54 | |
| - gabesz0102 napísal:
- ..Beta fakt hra pekne,ked je aj to len kazetak,si myslim...ja tiez ho asi vymenim kvoli mp3,rozmyslal som nad transmitterom ale to aj tak bude hrat len ako radio...este keby som zohnal cd menic origo k bete tak mozno by som ho asi aj nechal
Presne tak, BETU by som na Tvojom mieste nemenil za nič iné. Ináč tie rádiá tiež vyrábajú firmy ako napr. Blaupunkt, alebo Philips, možno aj iné. Ja mám Betu od Blaupunktu a švagor od Philipsu. Žiaľ, mne sa BETA minulý rok pokazila - momentálne leží v skrini..., podarilo sa mi ale zohnať VW DELTA (2din) a hrá tiež veľmi kvalitne. Len nemám v aute can-bus, takže som sa s ním musel pohrať, kým sa ho podarilo spojazdniť | |
| | | gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 19:59 | |
| - 455BI napísal:
- gabesz0102 napísal:
- ..Beta fakt hra pekne,ked je aj to len kazetak,si myslim...ja tiez ho asi vymenim kvoli mp3,rozmyslal som nad transmitterom ale to aj tak bude hrat len ako radio...este keby som zohnal cd menic origo k bete tak mozno by som ho asi aj nechal
Presne tak, BETU by som na Tvojom mieste nemenil za nič iné. Ináč tie rádiá tiež vyrábajú firmy ako napr. Blaupunkt, alebo Philips, možno aj iné. Ja mám Betu od Blaupunktu a švagor od Philipsu. Žiaľ, mne sa BETA minulý rok pokazila - momentálne leží v skrini..., podarilo sa mi ale zohnať VW DELTA (2din) a hrá tiež veľmi kvalitne. Len nemám v aute can-bus, takže som sa s ním musel pohrať, kým sa ho podarilo spojazdniť ja mam od Philipsu ..mne sa starsne paci na tej Bete ,ze to cele ladi s vecmi v aute,co sa tyka osvetlenia a aj prevedenia...preto este sam neviem ci ho menit... | |
| | | 455BI Pretekár
Vek : 46 Registrácia : 29.04.2008 Počet príspevkov : 437 Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw Bydlisko : KE-okolie
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 22:07 | |
| - gabesz0102 napísal:
- 455BI napísal:
- gabesz0102 napísal:
Presne tak, BETU by som na Tvojom mieste nemenil za nič iné. Ináč tie rádiá tiež vyrábajú firmy ako napr. Blaupunkt, alebo Philips, možno aj iné. Ja mám Betu od Blaupunktu a švagor od Philipsu. Žiaľ, mne sa BETA minulý rok pokazila - momentálne leží v skrini..., podarilo sa mi ale zohnať VW DELTA (2din) a hrá tiež veľmi kvalitne. Len nemám v aute can-bus, takže som sa s ním musel pohrať, kým sa ho podarilo spojazdniť ja mam od Philipsu ..mne sa starsne paci na tej Bete ,ze to cele ladi s vecmi v aute,co sa tyka osvetlenia a aj prevedenia...preto este sam neviem ci ho menit... záleží na vkusu - niekomu vyslovene vadí továrenské rádio... Ja by som ho nenahradil ničím iným, len ďalším originálom... | |
| | | Matko11 Pilot
Vek : 37 Registrácia : 28.01.2009 Počet príspevkov : 791 Auto : VW Golf IV TDI 81 KW Bydlisko : okres DETVA
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 1/3/2011, 23:47 | |
| presne tuto dilemu riesim... mam origo radio + cd menic v kufri... ale chcel by som nieco s mp3... cize do uvahy pripada iba rcd 200 s origo radii ale tam sa mi zda strasne maly display a neviem ci v tej cene co sa predavaju sa uz aj nieco ine 2din neda kupit lepsie.. ale to zasa nebude tak ladit v interiery ako origo.... takze neviem....a myslite ze na prijem signalu na obyc. radio bude stale lepsie origo ako aj nieco z tych drahsich tak do 150e??? | |
| | | Karol Autoškolák
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 2/3/2011, 07:24 | |
| veď práve a presne, že tá beta je úplne úžasné rádio, čo sa týka príjmu a najmä presne zapadá do interiéru auta, ako každé iné autorádio so sebelepšími kvalitami a približným vzhľadom , čo sa týka vhodného podsvietenia a pod. nikdy nebude, lebo bude stále nechutne trčať, ale beta mi nestačí....kukal som aj rcd 200, to by bola najlepšia alternatíva, len čo keď to stojí na nete 165 eúr minimum a má to stále menej funkcií, ako tie komerčné autorádiá, ktoré kúpim dvoje v tejto cene...:-( | |
| | | mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 2/3/2011, 08:04 | |
| - Matko11 napísal:
- presne tuto dilemu riesim... mam origo radio + cd menic v kufri... ale chcel by som nieco s mp3... cize do uvahy pripada iba rcd 200 s origo radii ale tam sa mi zda strasne maly display a neviem ci v tej cene co sa predavaju sa uz aj nieco ine 2din neda kupit lepsie.. ale to zasa nebude tak ladit v interiery ako origo.... takze neviem....a myslite ze na prijem signalu na obyc. radio bude stale lepsie origo ako aj nieco z tych drahsich tak do 150e???
pozri,ja som do 150€ kupil 2-din JVC,kde si mozes nastavovat podsvietenie tlacitok a display-a na taku farbu aku chces,prehrava to vsetko,ma to usb,bluetooth ready,predny aux,dialkove,staci bohate do octavky a krasne zaplnilo cely priestor | |
| | | Karol Autoškolák
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 2/3/2011, 09:02 | |
| kukal som po nete a je tu naozaj 2-din JVC za 139 E, konkrétne JVC KW-XR611E no a ten je naozaj veľmi pekný a výborne esteticky vyriešený a vyzerá to, že to peknejšie sadne do auta ako taká malá šktuľka, aj keď výrazne lacnejšia...takže, keď budem mať nejaké prašule bokom, tak pôjdem asi do neho, 60 éčiek nazvyš ma hádam nezabije a oproti aj keď originálu RCD 200 je to iné kafe a lacnejšie... ...TO mato88: nemohol by si sem hodiť foto, ako vyzerá to tvoje JVC v Octávii?..?...a padne aj do G IV...? | |
| | | gabesz0102 Agent
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 2/3/2011, 17:21 | |
| - Karol napísal:
- kukal som po nete a je tu naozaj 2-din JVC za 139 E, konkrétne JVC KW-XR611E no a ten je naozaj veľmi pekný a výborne esteticky vyriešený a vyzerá to, že to peknejšie sadne do auta ako taká malá šktuľka, aj keď výrazne lacnejšia...takže, keď budem mať nejaké prašule bokom, tak pôjdem asi do neho, 60 éčiek nazvyš ma hádam nezabije a oproti aj keď originálu RCD 200 je to iné kafe a lacnejšie...
...TO mato88: nemohol by si sem hodiť foto, ako vyzerá to tvoje JVC v Octávii?..?...a padne aj do G IV...? ..mato uz ju ukazal http://www.vwgolf-club.net/t7575p30-topic | |
| | | Matko11 Pilot
Vek : 37 Registrácia : 28.01.2009 Počet príspevkov : 791 Auto : VW Golf IV TDI 81 KW Bydlisko : okres DETVA
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 2/3/2011, 17:38 | |
| a ma to aj vystup na subwofer:???? | |
| | | gabesz0102 Agent
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 2/3/2011, 17:48 | |
| - Matko11 napísal:
- a ma to aj vystup na subwofer:????
subak predsa napajas cez zosik... | |
| | | mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 2/3/2011, 19:09 | |
| ma to 2 pary RCA vystupov predny a zadny/sub,dokonca na octavia fore mam foto s cervenym podsvietenim
gabesz0102: a ten zosik napojis kam? :-) | |
| | | gabesz0102 Agent
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? 2/3/2011, 20:55 | |
| - mato88 napísal:
- ma to 2 pary RCA vystupov predny a zadny/sub,dokonca na octavia fore mam foto s cervenym podsvietenim
gabesz0102: a ten zosik napojis kam? :-) teraz ked vravis...???!!! som nevedel ze sa to ako vola...ja som to tam pichol a basta | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? | |
| |
| | | | Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|