VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???

Goto down 
+11
nikibad
MMATES1
Martin2739
delong
selc
barborka
Matko11
455BI
gabesz0102
mato88
Karol
15 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
Martin2739
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 31.08.2011
Počet príspevkov : 29

Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime7/4/2012, 17:25

Sorráč ale neviem čo je maxi a čo polo dot. Nie nemám multifunkčný volant no CD menič tam pôvodne bol ale už nieje. Ak by pomohlo môžem poslať aj foto konektorov v aute. Smile
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime9/4/2012, 19:11

treba prehodiť kabliky a jeden odpojit v koncovke čo maš v aute a a malo by to pomoct. klasika radio beta ma dva privody napajania, jeden musi preč.(myslim ze je to ten čo je pod pinom ktory sa pouziva na ele. antenu,mal by tam byt modry ty tam budeš mat červeny hrubši alebo červno biely) potom aj pprehodiť zlty s červeny aby ti držalo pamať .
Návrat hore Goto down
Martin2739
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime10/4/2012, 10:56

nikibad napísal:
treba prehodiť kabliky a jeden odpojit v koncovke čo maš v aute a a malo by to pomoct. klasika radio beta ma dva privody napajania, jeden musi preč.(myslim ze je to ten čo je pod pinom ktory sa pouziva na ele. antenu,mal by tam byt modry ty tam budeš mat červeny hrubši alebo červno biely) potom aj pprehodiť zlty s červeny aby ti držalo pamať .

Na ktorej koncovke máš presne na mysli? Na tej modrej? Posielam foto koncoviek a káblov okrem antény.
Buď tak dobrý a napíš mi na ktorej koncovke čo mám odpojiť a čo len prehodiť. A ako sa tie káble vyberajú? stačí vytiahnuť a potom vtlačiť späť?
Budem ti veľmi vďačný. Zatiaľ ďakujem. Smile[img]Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 20120410102954[/img]
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime10/4/2012, 23:11

tu koncovky čo su tri v sebe nezapajaj vobec.modra zelena žlta) ako pisal mato88 bude niečo s can sbernicou, a ovladanim cd meniča,a pouziva sa to aj k multifinkčnemu volantu, maxi dot-u)
a prehodit kabliky ti treba na tej čiernej koncovke tu kukni maš to pekne zobrazene Smile
http://www.audio.sk/?page=article&id=136
a ten jeden červeno biely na fotka druhy s lava ,ten treba vybrat a zaizolovat. v pripade navratu na povodne radio das spat.
a da sa to vybrat špendlikom ihlou alebo su na to špec vypychovaky, a na tej koncovke namas s boku tak žlty kusok ,ten vytlačis potom vyberieš tei piny
Návrat hore Goto down
Martin2739
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime12/4/2012, 18:32

nikibad napísal:
tu koncovky čo su tri v sebe nezapajaj vobec.modra zelena žlta) ako pisal mato88 bude niečo s can sbernicou, a ovladanim cd meniča,a pouziva sa to aj k multifinkčnemu volantu, maxi dot-u)
a prehodit kabliky ti treba na tej čiernej koncovke tu kukni maš to pekne zobrazene Smile
a ten jeden červeno biely na fotka druhy s lava ,ten treba vybrat a zaizolovat. v pripade navratu na povodne radio das spat.
a da sa to vybrat špendlikom ihlou alebo su na to špec vypychovaky, a na tej koncovke namas s boku tak žlty kusok ,ten vytlačis potom vyberieš tei piny

No tak teraz si mi teda dal Very Happy Takže podla všetkého ako píšeš ten farebný celkom vynechám v čiernom odpojím ten druhý červeno bieli z ľava a podľa toho článku prehodím A1 za A2 čiže obe ľavé, vrchný hnedý za spodný červeno biely? Píšem správne? Radšej sa totižto ešte pre istotu pýtam ako mám niečo pokaziť Smile Ďakujem
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime12/4/2012, 22:12

Martin2739 napísal:
nikibad napísal:

No tak teraz si mi teda dal Very Happy Takže podla všetkého ako píšeš ten farebný celkom vynechám v čiernom odpojím ten druhý červeno bieli z ľava a podľa toho článku prehodím A1 za A2 čiže obe ľavé, vrchný hnedý za spodný červeno biely? Píšem správne? Radšej sa totižto ešte pre istotu pýtam ako mám niečo pokaziť Smile Ďakujem
FU LEN TO NEUROB!!! Nemozes predsa prehodit + s - a prehodit polaritu. To uz ti nepojde vobec a navyse si mozes nieco odpalit v radiu !!! Tu sa jedna o prehodenie staleho napatia so spinanym co ide od spinacky. Cize prehod cerveno-biely (prvy z lava) so zlto-cervenym (treti z lava v druhej rade) Ked mas merak si to mozes aj overit.
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 47
Registrácia : 14.02.2011
Počet príspevkov : 98
Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime13/4/2012, 11:56

ak chcete extrémne dobré a pekné autorádio do golfa 4, tak odporúčam JVC KW-XR611E ....je to 2-din autorádio, perfektne esteticky sadne do interiéru ako originál, navolíte si na ňom kombináciu farieb podsvietenia presne takú, akú máte v aute, čiže vôbec nie je poznať, že to je votrelec, prehráva to všetko okrem DVD, kvalitné prevedenie, kvalitný signál, nič nepraská, žiadny subjektívny pocit lacnosti pri ovládaní, no proste mám ho už dva roky a som maximálne spokojný.... treba len dokúpiť k tomu prípojku na anténu za pár eur, to je všetko... Idea
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime13/4/2012, 21:46

http://www.mall.sk/autoradia-usb/pioneer-deh-1400ubb

do golfu s climatronicom paradne sekne aj tento pioneer podla mna aspon teda ma ho bracha v passaku B5
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
belo696
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 15.01.2011
Počet príspevkov : 17
Auto : vw golf IV 1.8T 110KW

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime17/12/2012, 18:51

zdravim,chcem sa opytat,ci je problem,resp ci to pasuje keby vymenim VW MCD NAVI radio original vw 2 DIN za http://www.mall.sk/autoradia-2-din/jvc-kw-r500
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime17/12/2012, 19:37

pasuje to a preco to chces vymenit??
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
belo696
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 15.01.2011
Počet príspevkov : 17
Auto : vw golf IV 1.8T 110KW

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime17/12/2012, 21:34

aby som tam pichol usb a hralo to...momentalne to prehrava len cd originaly.potrebujem vymenit aj repraky,takze nech je to naraz...inak dakujem za odpoved
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime17/12/2012, 22:03

nevymenil by si ho za moje 2-din JVC KW-XR611?
Návrat hore Goto down
selc
Pretekár
Pretekár
selc

Male
Vek : 31
Registrácia : 03.02.2012
Počet príspevkov : 305
Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime4/7/2013, 17:20

Prosim vas, ake autoradio by ste odporucili, z kvalitnejsich do 100€? Necakam od toho zazraky, mal som ale doteraz polske MANTA, dotykovy displej, prehralo videa obrazky, fachalo neobycajne super na polsky produkt, vbehol som ale do vacsieho vytlku, cele auto OK akurat autoradio sa dolamalo Very Happy... Tak by som rad kupil nieco adekvatne na slovenske cesty... Zatial sa mi lubi dost toto http://autoradia.heureka.sk/sencor-sct-8016mr/
Návrat hore Goto down
http://firmicky.sk/
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime4/7/2013, 23:08

sencor? Laughing 
Návrat hore Goto down
selc
Pretekár
Pretekár
selc

Male
Vek : 31
Registrácia : 03.02.2012
Počet príspevkov : 305
Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime5/7/2013, 08:09

Uz som si meanwhile nacital recenzie... takze asi teda pioneer alebo kenwood... Serie ma ale, ze ziadny z tychto lepsich vyrobcov nevyraba nieco taketo co chcem - klasicky tvar autoradia, ale s dotykovym displejom... Je to pekne a hlavne prakticke na ovladanie, klasickeho autoradia sa uz trocha desim, jednak vyzera ako z favorita a ovladatelnost tiez nic moc Very Happy... Ale uz som teda na 99% rozhodnuty pre Pioneer, len 50€ a kvalita by mala byt zarucena.
Návrat hore Goto down
http://firmicky.sk/
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime5/7/2013, 08:19

mam na predaj Kenwood KDC-3057 URY,uplne nove v krabici,nepouzite,nikto nechce? rychla vikendova cena 45€,ma to USB,cervene tlacitka a biely display,par RCA,mp3,wma a podobne,po dohode aj namontujem za sprepitne na kavu
Návrat hore Goto down
mateas
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 01.06.2014
Počet príspevkov : 1

OdoslaťPredmet: autoradio   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime1/6/2014, 20:51

Zdravím páni, je možné aby som rcd300 dostal do môjho Golfa IV? Vopred ďakujem
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???   Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...??? - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Aké AUTORÁDIO kúpiť, aby pasovalo...???
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: