VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

OLEJ Z POD TERMOSTATU

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male
Vek : 32
Registrácia : 13.10.2010
Počet príspevkov : 223
Auto : VW GOLF III 1,6 GT

OLEJ Z POD TERMOSTATU Empty
OdoslaťPredmet: OLEJ Z POD TERMOSTATU   OLEJ Z POD TERMOSTATU Icon_minitime21/2/2011, 19:56

zdravim uz som tu viac krat spominal spotrebu oleja na mojom golfe ale dnes som objavil daco neovlikle je mozne aby mi s pod termostatu slzil olej??? Very Happy alebo nieco tomu podobne mastne??ale cista voda to nieje:D a zistil som ubutok vody ale keby mi pod tesnenim unikala vsimol by som si to na viku olejovom nie??? ja nechapem tomuto:D
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: OLEJ Z POD TERMOSTATU   OLEJ Z POD TERMOSTATU Icon_minitime21/2/2011, 20:58

patreees_SK napísal:
zdravim uz som tu viac krat spominal spotrebu oleja na mojom golfe ale dnes som objavil daco neovlikle je mozne aby mi s pod termostatu slzil olej??? Very Happy alebo nieco tomu podobne mastne??ale cista voda to nieje:D a zistil som ubutok vody ale keby mi pod tesnenim unikala vsimol by som si to na viku olejovom nie??? ja nechapem tomuto:D

mas KO tesnenie pod hlavou a to u teba vela prezradi,kedze mas vacsiu spotrebu,tazko startuje,unik vody a oleja.vymen ho kym nieje neskoro!!!a hlavu ked budes mat dole tak prebrusit inac to nestoji za nic... Wink
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: OLEJ Z POD TERMOSTATU   OLEJ Z POD TERMOSTATU Icon_minitime22/2/2011, 13:44

no vsimol som si to na vode ze sa mi straca voda mizne olej dakedy tazko startuje mam vysiu priemernu spotrebu niekdedy to dymi jak hovado:Dmyslis ze to je vsetko tym spolocne??
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: OLEJ Z POD TERMOSTATU   OLEJ Z POD TERMOSTATU Icon_minitime22/2/2011, 16:15

patreees_SK napísal:
no vsimol som si to na vode ze sa mi straca voda mizne olej dakedy tazko startuje mam vysiu priemernu spotrebu niekdedy to dymi jak hovado:Dmyslis ze to je vsetko tym spolocne??

velka je pravdepodobnost,ze ano Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
patreees_SK
Vodič
Vodič
patreees_SK

Male

OdoslaťPredmet: Re: OLEJ Z POD TERMOSTATU   OLEJ Z POD TERMOSTATU Icon_minitime22/2/2011, 16:54

a nevies mi povedat pribliznu cenu kolko by asi stala vymena toho tesnenia??
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: OLEJ Z POD TERMOSTATU   OLEJ Z POD TERMOSTATU Icon_minitime

Návrat hore Goto down

OLEJ Z POD TERMOSTATU
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: