VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

stahovak pruzin na znizenie

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
synak
Pretekár
Pretekár
synak

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.07.2008
Počet príspevkov : 320
Auto : GV

stahovak pruzin na znizenie  Empty
OdoslaťPredmet: stahovak pruzin na znizenie    stahovak pruzin na znizenie  Icon_minitime20/2/2011, 21:22

..ma niekto realne skusenosti s touto srandou.. ci z toho nepraskaju pruziny a podobne..? ..10 cm znizenie mi je uz malo a auto sa mi zda byt stale moc vysoke Smile ..chcel by som skusit nieco ako ma chalan v tomto linku.. http://www.stanceworks.com/forums/showthread.php?t=8292 ..pred tym ako ho prerobil na vzduchac pise ze tam dal ´´spring holder´´ co sa mi vidi ako toto: http://tuning-individual.cz/eshop/stahovaky-pruzin-typ-a-4-kusy-v-baleni-p-25795.html?zenid=Wr0pTfhLJDNCdzKRsqJLQi3ONhf
Návrat hore Goto down
kaybi
Vodič
Vodič
kaybi

Male
Vek : 34
Registrácia : 26.04.2010
Počet príspevkov : 245
Auto : VW GOLF IV 1.9TDI 81KW r.v.1998

OdoslaťPredmet: Re: stahovak pruzin na znizenie    stahovak pruzin na znizenie  Icon_minitime20/2/2011, 22:54

podla mna to nieje dobre riesenie ... skôr prisporit a poriadny podvozok ....
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: stahovak pruzin na znizenie    stahovak pruzin na znizenie  Icon_minitime20/2/2011, 23:03

ja som sa nechcel vyjadrit,lebo som to na aute nikdy nemal a ani mat nebudem,podla mna je to kravina a teda vobec som necakal ze ty prides s takouto hovadinou,to si mozes rovno zrezat s karboskou struny a mas to zadara
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
synak
Pretekár
Pretekár
synak

Male
Registrácia : 08.07.2008
Počet príspevkov : 320
Auto : GV

OdoslaťPredmet: Re: stahovak pruzin na znizenie    stahovak pruzin na znizenie  Icon_minitime21/2/2011, 08:08

kaybi.. vyskovo stavitelny podvozok mam.. ale viac uz to dolu nejde.. viem ze sa robia podvozky aj minus 120mm ale je mi luto vyhadzovat moj a kupovat novy. mato.. viem ze je to kravina hodna tesco-kolotoc-tuningu ale mne ide iba o to polozit auto co najnizie.. na skusku..nechcem s tym trvalo jazdit.. ale uvazujem nad vzduchacom a chcem si odskusat ci sa s takym znizenim da jazdit po BA kym vyvalim cca 2500€ za vzduch a toto sa mi vidi ako lacna varianta na odskusanie.. nejde mi o jazdne vlastnosti auta ani nic podobne.. chcel som len realne skusenosti ci z toho niekomu nepraskla pruzina kedze hrana toho stahovaku sa bude opierat o horny zavit a dost ho to bude namahat.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: stahovak pruzin na znizenie    stahovak pruzin na znizenie  Icon_minitime21/2/2011, 08:22

presne to ma napadlo,ze v tej hrane ked bude velky tlak ci to neprdne,sak skus,ale blava je sama jama,no ked ti to vydrzi nieco,tak klobuk dole :-) ale ak chces skusit to maximalne znizenie,neskusis to radsej predsa len zrezat s tou karboskou? vidi sa mi to ako lepsie aj lacnejsie riesenie
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: stahovak pruzin na znizenie    stahovak pruzin na znizenie  Icon_minitime

Návrat hore Goto down

stahovak pruzin na znizenie
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Zrezanie zadnych pruzin na vw golf4 bude to mat vplyv na jazdne vlastnosti?
» znizenie
» Znizenie hlavy
» znizenie VW GOLF 5 sportline....
» auto na vodik/znizenie spotreby vodikom

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: