VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

auto na vodik/znizenie spotreby vodikom

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Edy2006
Vodič
Vodič
Edy2006

Male
Vek : 34
Registrácia : 02.10.2010
Počet príspevkov : 177
Auto : Volkswagen Golf III 1,9TDI Rabbit Cool 66kW

auto na vodik/znizenie spotreby vodikom Empty
OdoslaťPredmet: auto na vodik/znizenie spotreby vodikom   auto na vodik/znizenie spotreby vodikom Icon_minitime3/1/2011, 17:55

zdravim chlapi chcel by som sa vas spytat co si myslite o tomto

Naposledy upravil Edy2006 dňa 3/1/2011, 22:36, celkom upravené 2 krát.
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: auto na vodik/znizenie spotreby vodikom   auto na vodik/znizenie spotreby vodikom Icon_minitime3/1/2011, 18:31

ono je to v podstate uplne jednoduche , ked som chodil este na strednu tak to ucitel elektrotechniky riesil tiez takto v domácom prostredi , ide o klasicky rozpad vody(H2O) na oxid (O2)a vodik (H). len to musis vedet elektoliticky oddelit. tak preco nie??? Cool Cool Cool
Návrat hore Goto down
Edy2006
Vodič
Vodič
Edy2006

Male

OdoslaťPredmet: Re: auto na vodik/znizenie spotreby vodikom   auto na vodik/znizenie spotreby vodikom Icon_minitime3/1/2011, 18:48

no veru podla mna by to nebolo zle riesenie ked mu to spotrebu zmesnilo s 10 na 3 litre len ci to nejako nemoze poskodit motor
veru ale celkom ma to laka na skusku
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: auto na vodik/znizenie spotreby vodikom   auto na vodik/znizenie spotreby vodikom Icon_minitime3/1/2011, 22:14

to uz je davno vymyslene len šejkovia s ropou by skrachovali tak taketo veci sa tutlaju,a vsemozne zatracuju . ale je to dobre vidi sa mi to
Návrat hore Goto down
Edy2006
Vodič
Vodič
Edy2006

Male

OdoslaťPredmet: Re: auto na vodik/znizenie spotreby vodikom   auto na vodik/znizenie spotreby vodikom Icon_minitime3/1/2011, 22:39

hej hej ja som to na nete videl uz davno len som vtedy nemal auto a tak ma to dnes napadlo pri diskusi s ocom
nepoznate nikto niekoho kto to ma ? chcelo by to schemu a nejaky obchod kde zozeniem tu vec na vodik
tu som nieco nasiel len neviem ci mi to nezrusia b o to je na ine forum Smile
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=83084&fid=34
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008111601
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: auto na vodik/znizenie spotreby vodikom   auto na vodik/znizenie spotreby vodikom Icon_minitime4/1/2011, 04:09

Uz to bolo preberane milion krat na roznych forach a vela som pozeral aj na us fora a vsede dospeli k tomu, ze energia potrebna k tomu aby sa vyrobil vodik vstrekovany do sania a mal nejaku ucinnost sa rovna strate takze to vpodstate funguje ale koniec koncov sa neusetri nic.

Takze je to nieco ako zacarovany kruh a radi to cely vynalez do oblasti zazracne tablety do nadrze, magnety na privod paliva ci tornado rotor do sania....

Tie firmy co to na SK montuju za nehorazne peniaze by som ale rad checkol lebo myslim ze tazko pripravuju dovercivych ludi o peniaze.

Ale samozrejme niesom taky skuseny chemik a fyzik takze mozno to funguje a vsetci co s tym jazdia to radsej drzia v tichosti....a nerozsiruju to ze im to funguje s energetickym ziskom v spalovacom motore. Ale som skeptik v tejto oblasti.....
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
Edy2006
Vodič
Vodič
Edy2006

Male

OdoslaťPredmet: Re: auto na vodik/znizenie spotreby vodikom   auto na vodik/znizenie spotreby vodikom Icon_minitime4/1/2011, 09:50

no ano aj ja som sa docita len s negativami ale hore som dal linkkde to uplne zatracuje a vysvetluje to takto

citácia :
Voda není stlačitelná, takže funguje jako inertní těleso vložené ve spalovacím prostoru, které zvyšuje kompresní poměr. Teoreticky poroste síla na píst a poroste výkon a točivý moment a spotřeba klesne a všechno bude prima. Jenže Zdeněk odebírá z motoru energii - nemalou energii - na odpařování vody a nárůst výkonu nebude takový, aby ospravedlnil tuto "investici". U dieselu v podstatě nemá význam zvyšovat kompresní poměr, jakmile je směs dostatečně stlačena, vybuchne. Také není uspokojivě řešeno korozivní působení vody na horké povrchy sání, ventilů, pístu a válce, což může být pro motor fatální.

ale zase moj nazor je ze to len fatalne prekrutil lebo nikto nevravi o vodnej pare do spalovania ale o vodiku co je velmi vybusny plyn a stlacitelny narozdiel od vody ako tam popisuje

no a velky chemik niesom ani fyzik ja len ze te argumenti proti tomu sa mi nezdaju rozumne len kopu viet ktore sice zneju mudro pre laika ale vpodstate su nedavaju zmysel pride mi to jako keby to chcel kazdy len ututlat ale ako som uz povedal niesom vedec a pokial ot neuvidim v praxi co by som velmi rad budem tiez skepticky

Návrat hore Goto down
synak
Pretekár
Pretekár
synak

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.07.2008
Počet príspevkov : 320
Auto : GV

OdoslaťPredmet: Re: auto na vodik/znizenie spotreby vodikom   auto na vodik/znizenie spotreby vodikom Icon_minitime4/1/2011, 15:39

https://www.youtube.com/watch?v=ydEkV-E0mP8 ..videjko plus v odkazoch dalsie videa s danou ´´problematikou´´ ..videl som dany diel mythbusters kde to skusali a nedokazali vyprodukovat potrebne mnozstvo ani na par zdvihov piestu nie to este aby motor normalne bezal.. v linku co som dal argumentuju ze nemali v roztoku elektrolyt.. je otazka ci aj s nim by sa podarilo produkovat za kratky cas potrebne mnozstvo vodika na beh motora ...tuto ale skusali motor iba na vodik.. v prvom odkaze na zaciatku temy ho mal iba na primiesanie.. nech si kazdy utvori svoj nazor..
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: auto na vodik/znizenie spotreby vodikom   auto na vodik/znizenie spotreby vodikom Icon_minitime

Návrat hore Goto down

auto na vodik/znizenie spotreby vodikom
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» znizenie
»  merac spotreby dodatocne da sa ?
» Znizenie hlavy
» poistka na auto

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: