VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????

Goto down 
+5
FIPOBB98
nikibad
TDC
dusan hanuliak
Dusan535
9 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Dusan535
Vodič
Vodič

Registrácia : 05.01.2011
Počet príspevkov : 211

preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Empty
OdoslaťPredmet: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime9/2/2011, 20:15

neviem ci to tu je ale mam taky problem spadlo my na blatnik drevo a mam mensiu preliacinu dalo by sa to neako doma v garazi vyklepat bez neakych vacsich zasahov ????
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime9/2/2011, 20:52

čav - daj foto o aku preliačinu sa jedna :g4b:
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime9/2/2011, 21:19

dam cez vikend lebo niesom doma a auto mam doma ale asi tak 10 cm dlzka 2cm sirka a dnu asi 0,3 cm
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime11/2/2011, 18:36

no uz som to nafotil http://my.imageshack.us/v_images.php
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime11/2/2011, 18:38

aj tu je to https://2img.net/r/ihimizer/i/p11021117470002.jpg/
Návrat hore Goto down
TDC
Autoškolák
Autoškolák
TDC

Male
Vek : 40
Registrácia : 28.09.2010
Počet príspevkov : 147
Auto : VW Golf 4 1.9TDi

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime11/2/2011, 20:35

no nazdar, totok uz tu dakto mal, stal pod stromom a mu popadali konare na kapotu ..

myslim, ze ten plech je uz natiahnuty a rovne to bude asi jedine, ked to vygytujes, da sa vsetko a tazke to neni, len to pak nastriekat bude treba, ale keby tu napise dotycny, ktoremu sa stalo toto iste, to by bolo najlepsie ..

ja by som to zagytoval a nesral by som sa s tym ..
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime11/2/2011, 20:41

nazdar nazdar uprimne Ťa ľutujem maš postarané o robotu. No ale nezúfaj ak to chceš vyklepať tak musi isť blatnik dole-1-naraznik dole , 2- podblatnik dole a samotny blatnik. Ak budeš davať blatnik dole tak šrobi su pod kapotou , pod naraznikom a aj na kasni pri dverách,na kasni je gumoasvalt na ktorom je blatnik . Toto miesto nahrej teplovzdušnou pištoľou kôli porušeniu asvaltu.MUSIŠ RATAŤ ŽE BLATNIK SA BUDE MUSIEŤ STRIEKAŤ. su rôzne postupi ako to opraviť.ja bi som to riešil zhodenim blatnika vyklepanim,nasledne vytmeliť, vybrusiť nastriekať komplet blatnik plničom , znova prebrusiť a nakoniec metaliza či farba. AK TI MOŽEM PORADIŤ NIEKDE SOM PISAL POSTUP PRI STRIEKANI PLASTOVICH PRAHOV-POZRI SI TEMI. INAČ AK SI TO NIKDY NEROBIL ČI NEVIDEL TAK SI TO DAJ RADČEJ NIEKOMU SPRAVIŤ. 1-forum 2-golf4 rok do 2003 3- exterier 4-farbi laky. inač odkiaľ si?
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime11/2/2011, 21:15

fuu ha to je ma mna dost zlozite ja som si myslel ze staci s nejakym gumovim kladivom to vyklepat ale tak to asi nepojde a som z vlachova to je pri roznave
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime12/2/2011, 14:45

je prasknuty ten lak v tej preliačine? ak nie tak sa to da spravit bez striekania.ak je prasknuty tak s tym nič ine nespravis len vyklepat a nastriekat.
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime12/2/2011, 18:10

NO TO SOM ZVEDAVI AKO . PODĽA FOTO TO VYZERA ŽE JE TO SEKNUTE AJ CEZ HRANU.NEVERIM ŽE SA TO DA VYTIAHNUŤ. :g4b:
Návrat hore Goto down
FIPOBB98
Autoškolák
Autoškolák
FIPOBB98

Male
Vek : 54
Registrácia : 09.07.2009
Počet príspevkov : 80
Auto : Volkswagen Golf IV 4motion

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime12/2/2011, 18:36

inac mam blatnik na predaj keby si nahodou rozmyslal o novom
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male
Registrácia : 07.11.2010
Počet príspevkov : 659
Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime12/2/2011, 19:51

je vraj nejaka technologia pri ktorej ti to spravia aj bez demontaze blatnila a striekania len to nejako zvonku vyklepu ja neviem presne ako aale uz si ani nepametam ako sa to vola no hadam si tu niektpo nato spomenie a povie ti o tom nieco blissie keby som si spomenul na stranku kde som aj o tom cital tak ti dam vediet
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male
Registrácia : 07.11.2010
Počet príspevkov : 659
Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime12/2/2011, 19:54

takze tu to mas
http://www.presi-dent.net/
a je toho na nete aj viac len treba hladat to len aby si si vedel o tom prercitat
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime13/2/2011, 09:42

dik za rady ten lak nieje popraskany ani nic len je to vtlacene dnu
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime13/2/2011, 09:46

no tak to ti spravia bez striakania.aj tu s klubu si to ktosik dal robit spadnul mu strom ci konare a vyrovnali vsetko.
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime13/2/2011, 10:09

a nedalo by sa to s neakym gumovim kladivom ked by som dal dole blatnik
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime13/2/2011, 10:30

ako skusit to mozes aj gumenim kladivom.ale ak ti praskne lak tak to budes musiet dat nastriekat.Oni to vyklapavaju pomaly maju rozne kladiva a ostatne veci kolo toho,aj postup tak aby im to neprasklo.
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime13/2/2011, 12:28

a ked by som to dal urobit dakomu do firmi tak na kolko by ma to asi vyslo
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime13/2/2011, 13:57

netusim to by ti oni povedali keby to videli,ale cena urcite nizsia ako keby si to mal striekat. a odkial si? lebo ten jeden tu s fora co mu to robili tak to niekde pri bratislave s tym bol. scratch ale tych firiem co to vyrovnavaju bude viac,aj niektore servisi to robia,treba pozistovat
Návrat hore Goto down
Dusan535
Vodič
Vodič

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime13/2/2011, 16:34

ja som z vlachova pri roznave to je na vychode niekto v teme dal stranku ja som to pozeral a je v presovea aj v poprade co som to pozeral takze to my je blizsie tu
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????   preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ?????? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

preliaceny blatnik dalo by sa to vyklepat aj doma ??????
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Caravelle GVI
» Hrdzavy blatnik - co odporucate
» zadny blatnik
» AKo na vnutorny blatnik
» Prevaleny blatnik

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: