VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Voda v Riadiacej jednotke...Ako?

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Wenco13
Začiatočník
Začiatočník
Wenco13

Male
Vek : 39
Registrácia : 21.09.2010
Počet príspevkov : 24
Auto : WW Golf IV variant 1.9 TDI

Voda v Riadiacej jednotke...Ako? Empty
OdoslaťPredmet: Voda v Riadiacej jednotke...Ako?   Voda v Riadiacej jednotke...Ako? Icon_minitime6/2/2011, 20:53

Zdravím šráci...Pred nedávnom som tu písal o škrtiacej klapke, zistil som, že potrebujem novú a tak som ju kúpil. Dnes sme ju menili, ale keď sme po jej namontovaní hodili auto na VAG tak začal vypisovať že je chybné čidlo chladiacej kvapaliny, aj napriek tomu že cca pred 2-3 týždnami bolo menené, pozreli sme sa na neho a zistili sme, že je v ňom voda, čo nám nešlo do hlavy a tak sme začali pátrať. Nakoniec sme našli vodu aj v riadiacej jednotke čo nás už úplne prekvapilo. Čudujem sa, že neodišla. Ale ako sa tam vôbec dostala?Aj keď ju teraz vyčistím a osuším nahodím naspäť je pravdepodobonosť,že sa to zopakuje...Ale neviem odkiaľ sa ta voda tam dostala. Nemáte s tím niekto skúsenosť, kde hľadať pôvod vody v riadiacej jednotke? VĎAKA
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Voda v Riadiacej jednotke...Ako?   Voda v Riadiacej jednotke...Ako? Icon_minitime6/2/2011, 21:45

Wenco13 napísal:
Zdravím šráci...Pred nedávnom som tu písal o škrtiacej klapke, zistil som, že potrebujem novú a tak som ju kúpil. Dnes sme ju menili, ale keď sme po jej namontovaní hodili auto na VAG tak začal vypisovať že je chybné čidlo chladiacej kvapaliny, aj napriek tomu že cca pred 2-3 týždnami bolo menené, pozreli sme sa na neho a zistili sme, že je v ňom voda, čo nám nešlo do hlavy a tak sme začali pátrať. Nakoniec sme našli vodu aj v riadiacej jednotke čo nás už úplne prekvapilo. Čudujem sa, že neodišla. Ale ako sa tam vôbec dostala?Aj keď ju teraz vyčistím a osuším nahodím naspäť je pravdepodobonosť,že sa to zopakuje...Ale neviem odkiaľ sa ta voda tam dostala. Nemáte s tím niekto skúsenosť, kde hľadať pôvod vody v riadiacej jednotke? VĎAKA
Prosim upresi to cidlo...bolo to cidlo stavu hladiny alebo teploty chladiacej kvapaliny? A ked ste rozobrali jednotku...podla toho ako vyzerala mas pocit ze uz bola rozoberana alebo nie?
Návrat hore Goto down
Wenco13
Začiatočník
Začiatočník
Wenco13

Male

OdoslaťPredmet: Re: Voda v Riadiacej jednotke...Ako?   Voda v Riadiacej jednotke...Ako? Icon_minitime7/2/2011, 10:04

bolo to čidlo teploty chladiacej kvapaliny. A čo sa tíka riadiacej jednotky tak mám pocit, že rozoberaná nebola.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Voda v Riadiacej jednotke...Ako?   Voda v Riadiacej jednotke...Ako? Icon_minitime7/2/2011, 10:36

Wenco13 napísal:
bolo to čidlo teploty chladiacej kvapaliny. A čo sa tíka riadiacej jednotky tak mám pocit, že rozoberaná nebola.
V tom cidle teploty bola ta voda v konektore ked ste ho rozpojili??? Jedine co ma napada ako sa mohla voda dostat do RJ je mozno vzlinanim po kabloch ale tomu sa mi moc nechce verit. VW v roku 2001 vydalo servis buletin na zaklade vzlinania chladiacej kvapaliny z cidla hladiny na expanzke do budikov takze az take nemozne to nie je. Alebo mozno este predoslemu majitelovi zatieklo cez otvor na RJ cez ktori sa snima atmosfericky tlak. Ale toto je len moja uvaha. Kazdopadne vycistit vsetko, vysusit, pretesnit a poskladat...a to cidlo asi reklamovat.
Návrat hore Goto down
Wenco13
Začiatočník
Začiatočník
Wenco13

Male

OdoslaťPredmet: Re: Voda v Riadiacej jednotke...Ako?   Voda v Riadiacej jednotke...Ako? Icon_minitime7/2/2011, 17:29

Presne tak v konektore. Samozrejme to prečistím, vysuším, pretesním a tak poskladam len mám strach aby sa to neopakovalo a časom aby RJ neodišla. Predsa len je to trošku drahý špás taká RJ
Návrat hore Goto down
Wenco13
Začiatočník
Začiatočník
Wenco13

Male

OdoslaťPredmet: Re: Voda v Riadiacej jednotke...Ako?   Voda v Riadiacej jednotke...Ako? Icon_minitime8/2/2011, 09:15

Takže riadiacia jednotka je vyčistená a poskladaná, klapka vymenená a auto teraz šľape jak hodinky, verím že aj dlho bude...Asi tam fakt niekto robil nejake zásahy do RJ, k takémuto záveru sme nakoniec došli.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Voda v Riadiacej jednotke...Ako?   Voda v Riadiacej jednotke...Ako? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Voda v Riadiacej jednotke...Ako?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Resetovanie riadiacej jednotky
» Skratenie riadiacej paky

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: