VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Skratenie riadiacej paky

Goto down 
+3
ivco85
tdk
Marshall_G_IV
7 posters
AutorSpráva
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

Skratenie riadiacej paky Empty
OdoslaťPredmet: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime10/1/2009, 13:33

Ahoj hosi rozmyslal som nad skratenim riadiacej paky, ze by som snej trosku odpilil,...co vy na to?
Ma stym dako skusenosti...?
Poprosil by som dake postrehy, vyhody\nevyhody.

Dakujem.
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime10/1/2009, 14:20

cojaviem...na G4 by som to ani moc neriesil, ta paka sa mi zda v pohode, nie ako kedysi "avia style" paka po ramena lol!
navyse ak mas aj laktovu opierku tak aj celkom v pohode padne do ruky
ale ber to len ako moj osobny nazor, kolko ludi tolko chuti, niekto to ma rad proste proklete nizko Very Happy
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime10/1/2009, 14:26

tdk napísal:
cojaviem...na G4 by som to ani moc neriesil, ta paka sa mi zda v pohode, nie ako kedysi "avia style" paka po ramena lol!
ale ber to len ako moj osobny nazor, kolko ludi tolko chuti, niekto to ma rad proste proklete nizko Very Happy

Ide o to ze som kupil novu manzetu, a kur*a som sa pytal predavacky asi 300x bude mi na golf IV ta manzeta pasovat...ona jasneee musi, pridem home a pi*a kratka je, ked dam do spodnej rychlosti napr.2,4 tak ta manzeta z hora vyskoci (je kratka) cize preto by som to chcel o trochu skratit. A tusim ze aj passaty maju o daco kradsiu nie..? ci to sa mi len zda...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime10/1/2009, 14:36

Marshall_G_IV napísal:
tdk napísal:

Ide o to ze som kupil novu manzetu, a kur*a som sa pytal predavacky asi 300x bude mi na golf IV ta manzeta pasovat...ona jasneee musi, pridem home a pi*a kratka je, ked dam do spodnej rychlosti napr.2,4 tak ta manzeta z hora vyskoci (je kratka) cize preto by som to chcel o trochu skratit. A tusim ze aj passaty maju o daco kradsiu nie..? ci to sa mi len zda...
tiez si myslim ze pokial mas a pouzivas laktovku,tak dlzka tej paky je akurat...(pre Tona este aj kratka.Smile)
a ak by to bolo len kvoli tej manzete..tak je myslim lahsie vratit manzetu ako skracovat paku....ak je predavacka blba a nevie co predava,tak by si to v pripade omylu mala vzat aj spat..samozrejme ak mas blok, popripade vymenit za inu...
Návrat hore Goto down
tdk
Pretekár
Pretekár
tdk

Male
Vek : 41
Registrácia : 01.06.2008
Počet príspevkov : 506
Auto : G4 1.9TDI ALH

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime10/1/2009, 14:37

jaj tak...heh....tak pytal predavacky hej?Smile vrat sa a povedz jej 300x ze ta manzeta na G4 nepasuje.....a ukaz jej G4, mozno hold ani nevie ake auto to je lol! ale nie no nebudem hadzat vsetky do jedneho vreca...to len ako joke Laughing
paka na passate je o cosi kratsia. mas dve moznosti vratit jej tu manzetu a kupit normalnu alebo ak mas chut tak riesit to skratenim...chvilu vydrz urcite sa najde niekto kto ma paku skratenu a bude ti vediet povedat +/-
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime10/1/2009, 16:18

Poradím Ti z vlastnej skúsenosti: ja som mal tú manžetu z nejakej umelej hmoty - originál, čo montovali vo VW. Tá mi popraskala na viacerých miestach. Riešil som to tak, že som stiahol dole manžetu, odniesol som to do čalunníctva a za dva dni som mal na mieru spravenú manžetu z pravej kože a ešte aj farbu som si mohol vybrať. Tak isto mi ponúkli aj poťah na volant z toho istého materiálu - to som si nebral. A tá manžeta ma stála nejakých 300 korún... To čalunníctvo je v Košiciach, ale myslím si, že hocikde Ti to urobia - a hlavne, že to bude KVALITNÉ! Twisted Evil
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime10/1/2009, 16:26

no origo VW manzeta by mala byt koza... Cool
teda aspon moja urcite...takze treba sa onu aj sem tam starat aby nepopraskala...ja osobnu to riesim indulonou.Smile
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime10/1/2009, 16:37

Dakujem za vsetky nazori Wink Tu manzetu jej pojdem obuchat o hlavu v pondelok asi.
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime29/1/2009, 14:57

takze manzeta vymenena za podlozky chromove na SPZ Smile
Len teraz dalsi problem, som si objednal s netu hlavicu riadiacej paky...ale mi tam nepasuje Sad
som sa to pokusal vseliak prerabar, ale nic Sad nevie dakto poradit aspon ci je mozne vymenit hlavicu na G IV alebo to nieje ani mozne ked ma tu spiatockovu poistku,..tu umelinu (ktora sa vlastne stlaca) okolo tej kovovej ticky.
Foto:
Skratenie riadiacej paky Dscf0897ku9
Skratenie riadiacej paky W640

je to celoaluminiova paka, ktora ma na spodu 3x skrutiek s ktorimi sa na pevno zatiahne na tiahlo paky,..ale tu sa to neda, lebo keby to prikrutim na pevno ku tej kovovej ticke tak by mi nesla spiatocka lebo by sa ten plast neposuval...
Sad
uz ma ide stoho slak trafit....musim kupit neaku inu paku..?
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime29/1/2009, 15:31

tak keby ti to neslo je zbytocne nicit origo paku tak daj nejaku peknu napr R32 paku ved su pekne
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime29/1/2009, 18:08

zuzko napísal:
tak keby ti to neslo je zbytocne nicit origo paku tak daj nejaku peknu napr R32 paku ved su pekne
presne nevymyslaj..v G4 je najkrajsia origo paka ..bud z R32, alebo GTI.....
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime20/3/2009, 09:15

takze chlopy...nemate dakto skusenost so skratenim tej paky..? lebo neviem ci to bude take jednoduche ked tam je aj ten plast, (spiatockova poistka)

prijal by som dake rady pred tym nez sa pustim do velkeho pilenia a potom uz bude neskoro What a Face
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime20/3/2009, 15:53

Marshall_G_IV napísal:
takze chlopy...nemate dakto skusenost so skratenim tej paky..? lebo neviem ci to bude take jednoduche ked tam je aj ten plast, (spiatockova poistka)

prijal by som dake rady pred tym nez sa pustim do velkeho pilenia a potom uz bude neskoro What a Face
Mame skusenosti Wink 10-20mm nie je problem
Návrat hore Goto down
glaabrezzu
Autoškolák
Autoškolák
glaabrezzu

Male
Registrácia : 02.12.2008
Počet príspevkov : 102
Auto : golf vr6

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime20/3/2009, 17:59

podla mna je hlupost pre manzetu pilit paku.skor by som kupil novu a reklamoval tu co mas Wink
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime20/3/2009, 19:26

ja to nechcem len pre manzetu...hlavne preto ze sa mi paci kratsia ako je v passate...baciluss vies mi poradit aj blizsie info? bude sa mi tazsie radit,alebo menej presnejsie..? alebo take nic nehrozi..?Smile
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime20/3/2009, 20:08

Marshall_G_IV napísal:
ja to nechcem len pre manzetu...hlavne preto ze sa mi paci kratsia ako je v passate...baciluss vies mi poradit aj blizsie info? bude sa mi tazsie radit,alebo menej presnejsie..? alebo take nic nehrozi..?Smile
Je to bez zmeny...ani to nepocitis. Ale samozrejme ked z toho ufakliš 5cm tak uz to pocitis...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Skratenie riadiacej paky   Skratenie riadiacej paky Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Skratenie riadiacej paky
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» www.autocalunnictvo.eu
» plast okolo rychlostnej paky

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: