| snimac otacok motora neuspesne | |
|
|
Autor | Správa |
---|
patreees_SK Vodič
Vek : 32 Registrácia : 13.10.2010 Počet príspevkov : 223 Auto : VW GOLF III 1,6 GT Bydlisko : NITRA
| Predmet: snimac otacok motora neuspesne 3/2/2011, 17:51 | |
| no chalani dneska som si s tymto snimacom uzil srandu...ja som si ale neni istyci mi to startovanie blbne prave za ten snimac pretoze som kupil nvy a dnes na praxi som sa pustil ho jeho vymeny...po hodke bzerania motora som sa konecne do toho pustil a zistil ako nato...ziadny rozdelovac dolu neusi ist!!!treba robit nieco horsie podlozit motor a vybrat predny silenblok...robota ked som to robil prvy krat asi na hodku...tak snimac som ako tak po 2 hodinach trapenia vymenil dalsiu 1 hodinu skladal a ked som poskladal som zistil ze auto nejde vobec...po dalsiej hodinke rozmislania pozerania relatok poistiek cidiel som prisiel na to ze ten snimac asi nebude dobry..ale problem nastal v tom ze auto muselo ist von z dielny tak v tom zufalstve som sa pustil do roboty vonku..v priebehu 15 minut som to mal rozobrate dal som stary snimac zlozil za fdalsich 15 minut a auto ide len niekedy ked startujem na prvy krat niclen toci a ked zacnem startovat po druhy krat chyti na brnk potom niekedy nastartuje na 3 valce a hned sa rozbehne na 4..myslite ze to bue nakonies vsetku to zlotu robit ten snimac???nechapem tomu diagnostika stale vypise ze:engine speed sensor no signal...v preklade ze snimac otacok motora nema signal teda nieje spojeny..a nechapem tomu ked ho odpijim uplne tak auto nenastartuje tak ako moze byt podla diagnostiky odpojeny ked auto ide | |
|
| |
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: snimac otacok motora neuspesne 3/2/2011, 18:44 | |
| | |
|
| |
patreees_SK Vodič
Vek : 32 Registrácia : 13.10.2010 Počet príspevkov : 223 Auto : VW GOLF III 1,6 GT Bydlisko : NITRA
| Predmet: Re: snimac otacok motora neuspesne 3/2/2011, 21:21 | |
| neni su posekane ...neviem co tomu je | |
|
| |
OverGo Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 27.05.2008 Počet príspevkov : 362 Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB) Bydlisko : okres TV
| Predmet: Re: snimac otacok motora neuspesne 4/2/2011, 16:57 | |
| teraz som riesil podobny problem ale na pole. na pc mi vzdy vyhadzovalo chybu skrtiacej klapky tak po laborovani na nej to par krat chytlo ale ked sa trosku motor zohrial tak to skapalo .takmer sme sli kupovat novu skrtiacu (ale medzitym rozobraty rozdelovac, skusal som ine sviecky a kable, cistil koncovky premeriaval el. instalaciu...) no ale nakoniec to robila indukcna cievka. jedine co ti ostava vsetko premerat skontrolovat lebo vidis ze nebola to ta skrtiaca ako mi to pc vyhodil. | |
|
| |
patreees_SK Vodič
| Predmet: Re: snimac otacok motora neuspesne 4/2/2011, 17:54 | |
| pochopil som aj tak dik za radu..dnes som kupil novy snimac otacok motora ktory som nahodil povozil sa na aute secko slapalo ale ked som dosiel domov a napojil auto na pc zase vypisalo ten isty snimac...tak som dal zavadu vymazat nastartoval som a znovu ho vypisalo...ja to uz fakt nechapem co tomu moze byt auto zatial slape ale uz som s tej elektriky zufaly. | |
|
| |
patreees_SK Vodič
| Predmet: Re: snimac otacok motora neuspesne 4/2/2011, 17:56 | |
| no a kable u mam obiednane nove lebo tie su tiez v dost dezolatnom stave mozu dakde prerazat...aj sviecky zajtra montujem nove potom uvidime..dufam ze to uz bude ono lebo uz fakt neviem co s tym | |
|
| |
1palo55 Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 26.02.2011 Počet príspevkov : 3
| Predmet: Re: snimac otacok motora neuspesne 26/2/2011, 17:40 | |
| caute... mam problem z hallovym snimacom diagnostika ho vypisala ako chybu , vymenil som ho ale je to stale rovnake..., predtym ako to prestalo ist uplne sa to trocha dusilo tak do 3000-3200 otaciek a potom sa to zobralo... nastartujem ale skape to vobec to nejde do otaciek..dakujem za pomoc | |
|
| |
patreees_SK Vodič
| Predmet: Re: snimac otacok motora neuspesne 27/2/2011, 15:02 | |
| TO JE TAZKO ti takto poradit...a na diagnostiku sa moc nespoliahaj lebo ta stoji za hovno....slusne povedane mne tiez auto najprv zacalo blbnut zle startovalo atd potom neskvor som si vbsimol ubytok chladiacej zmesy neskvor zvisenu dymivost ubytok oleja a nakoniec som prisiel na tro ze mam KO tesnenie pod hlavou vsetko to prichadzalo postupne az do takeho stadia ze auto dymi stale racej na nom uz ani nejazdim dokym to neurobim vymenim tersnenie dam zbrusit hlavu nove semeringi ventylov a uvidime ci sa tie vsetky zavady odstrania ahlavne ako to bude z ubudkom oleja...este predtym ako to rozoberiem zmeriam tlaky aby som vedel v akom stave su kruzky | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: snimac otacok motora neuspesne | |
| |
|
| |
| snimac otacok motora neuspesne | |
|