| Obrovsky problem s centralnym zamykanim | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Z-aciatocnik Autoškolák
Vek : 39 Registrácia : 16.12.2008 Počet príspevkov : 137 Auto : Golf III 1.6 74 KW 96´AFT Bydlisko : Bystrizza
| Predmet: Obrovsky problem s centralnym zamykanim 13/12/2010, 14:11 | |
| Takze rovono k problemu: Dnes rano idem do auta, otvorim dvere dialkovym a okrem dveri sa otvorili aj vsetky okna :-O. Pri zamknuti dilakovym sa zacali zatvarat predne uplne, zadne zostali do polovice otvorene. Auto hukalo ako prije... sproste... Tak som odpojil aspon "hukacku". Auto sa mi podarilo za 4 hodiny mackanim tlacidiel na ovladani a zatvaranim okien nejako zamknut, ale ako problem vyriesit ma nenapada. Mate niekto nejake rady skusenosti ako to dat do poriadku? Je to naozaj surne, takze cim viac moznosti na riesenie tym vacsia sanca , ze to dam do poriadku... Prosim POMOC !!!
(PS: Centralne zamykanie funguje na vsetky dvere + kufor + veko nadrze)
Neviem ako je to presne prepojene ale, co som nasiel na internete, tak je to kombinacia cenrelneho zamykania s alarmom a s modulom dotahovania okien. Ale aj ked som alarm s tym modulom vypol, okna stiahlo tak, ci tak... | |
|
| |
MaRko009 Vodič
Vek : 32 Registrácia : 26.06.2010 Počet príspevkov : 193 Auto : Audi A3 1.9TDi 81kW Bydlisko : Topoľčany
| Predmet: Re: Obrovsky problem s centralnym zamykanim 13/12/2010, 17:28 | |
| mne toto robilo ked som mal vybitu baterku ale nemam el. okna , takze nwm ci ti nejak pomozem, ale aspon nieco ) G L | |
|
| |
tufi Vodič
Registrácia : 07.08.2007 Počet príspevkov : 151 Auto : VW Golf 3 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: Obrovsky problem s centralnym zamykanim 15/12/2010, 22:20 | |
| Skus baterku aj mne slaba baterka otvarala okna po startovani. Alebo to moze byt este nejakm kontaktom pri zamku. | |
|
| |
Z-aciatocnik Autoškolák
Vek : 39 Registrácia : 16.12.2008 Počet príspevkov : 137 Auto : Golf III 1.6 74 KW 96´AFT Bydlisko : Bystrizza
| Predmet: Re: Obrovsky problem s centralnym zamykanim 16/12/2010, 18:51 | |
| Problem vyrieseny... Neviem, presne, co a ako, ale domnievam sa, ze alarm zblbol... Skusal som viacero moznosti, kable boli dobre, kontaky tiez. Vsetko prestalo, ked som odpojil od riadiacej jednotky otrasovy snimac a pomocou servisneho tlacidla, atd. vsetko nastavil od znova. Skusal som restart a opat pripojit otrasovy snimac, ale okna sa stale otvarali... Takze snimac je off... Nemam ani predstavu, ako tam ten snimac fungoval, ale bez neho to uz nerobi. | |
|
| |
Ryba Začiatočník
Registrácia : 30.04.2009 Počet príspevkov : 12 Auto : Golf lll 1.6 55kw AEE Bydlisko : Skačany , Košeca
| Predmet: Re: Obrovsky problem s centralnym zamykanim 19/12/2010, 08:14 | |
| No ja mam podobny problem. Otvorim dvere dialkovym a stiahnu sa mi predne okna a nejdu nijako zavriet len tak ze kluc do zapalovania , musim rucne zaistit predne dvere a potom normalne ich zavrem. Inak sa nedaju nijako. Moze to robit aj ten mraz zatecene kontakty alebo co??? Je tam vzduchovy kompresor na centrale nie elektricky.Dialkove otvaranie je dorabane.A okna sa stahuju aj vtedy ked ich otvaram aj klucom nie len dialkovym. HELP HILFE | |
|
| |
Z-aciatocnik Autoškolák
| Predmet: Re: Obrovsky problem s centralnym zamykanim 19/12/2010, 08:37 | |
| Presne toto iste to robilo aj mne... Skus ten postup, co ja... | |
|
| |
Ryba Začiatočník
Registrácia : 30.04.2009 Počet príspevkov : 12 Auto : Golf lll 1.6 55kw AEE Bydlisko : Skačany , Košeca
| Predmet: Re: Obrovsky problem s centralnym zamykanim 21/12/2010, 09:06 | |
| Moj problem sa vyriesil ked mi odmrzlo auto. Mal som zamrznute zamky na dverach a teraz funguje vsetko tak ako ma. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Obrovsky problem s centralnym zamykanim | |
| |
|
| |
| Obrovsky problem s centralnym zamykanim | |
|