VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem so zamykanim kufra

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
romando
Začiatočník
Začiatočník
romando

Male
Registrácia : 09.11.2008
Počet príspevkov : 5
Auto : VW Golf IV 1,9 TDi, 81kw

problem so zamykanim kufra Empty
OdoslaťPredmet: problem so zamykanim kufra   problem so zamykanim kufra Icon_minitime1/12/2008, 20:02

Zdravim chalani,
viem, ze sa tu uz nieco podobne riesilo, ale aj tak. Ja som si to totiz asi sposobil sam. Kufor sa mi normalne zamykal bez problemov, len vcera som na kufrovom zamku prestukol ten jazycek, co sa zacvakava a odvtedy mi nejde zamknut centralom Crying or Very sad nastastie som ho zamkol manualne, ale aj to s riadnou biedou...tak teraz neviem...sposobil som to ja tym, ze som ten jazycek dal do nejakej nespravnej polohy alebo sa tam nieco posralo a mam to cele rozobrat ako ste radili v predoslej teme?dik za odpoved Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
romando
Začiatočník
Začiatočník
romando

Male
Registrácia : 09.11.2008
Počet príspevkov : 5
Auto : VW Golf IV 1,9 TDi, 81kw

OdoslaťPredmet: Re: problem so zamykanim kufra   problem so zamykanim kufra Icon_minitime2/12/2008, 14:17

nikto neporadi?
Návrat hore Goto down
Rusnack
Autoškolák
Autoškolák
Rusnack

Male
Vek : 42
Registrácia : 05.08.2008
Počet príspevkov : 77
Auto : VW GOLF IV , TDI 96kW

OdoslaťPredmet: Re: problem so zamykanim kufra   problem so zamykanim kufra Icon_minitime8/9/2009, 10:27

mne sa stalo to iste..
neviem preco ale.. ved to by mala byt normalne funcia...
zamknes auto pricom mas otvorene zadne dvere.. a pritom vyberas veci z kufra...a potom jednoducho dvere zabuchnes a basta..auto preblikne a este raz sa automaticky zamkne...lenze moje sa uz nezamklo a ani elektronicky sa nezamyka...

romando ako si to vyriesil?
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problem so zamykanim kufra   problem so zamykanim kufra Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem so zamykanim kufra
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Obrovsky problem s centralnym zamykanim
» osvetlenie kufra?
» osvetlenie kufra
» Vspera kufra
» spinac kufra

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: