VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zablokovane 5 dvere

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
gabriel1
Začiatočník
Začiatočník
gabriel1

Registrácia : 12.12.2010
Počet príspevkov : 9
Auto : VW Golf IV 81kW/110PS

zablokovane 5 dvere Empty
OdoslaťPredmet: zablokovane 5 dvere   zablokovane 5 dvere Icon_minitime12/12/2010, 17:46

Ahojte chalani....uz som to tu niekde cital ohladom zablokovania 5 dveri....da sa to nejako rozobrat aj ked to niejde otvorit?Teraz je sice kosa a nejak to bloklo,ale zaujimalo by ma ci sa to da rozobrat a uvolnit manualne. scratch
Návrat hore Goto down
gabriel1
Začiatočník
Začiatočník
gabriel1

Registrácia : 12.12.2010
Počet príspevkov : 9
Auto : VW Golf IV 81kW/110PS

OdoslaťPredmet: Re: zablokovane 5 dvere   zablokovane 5 dvere Icon_minitime13/12/2010, 12:18

....uz sa to podarilo,na zaklade prispevkov ktore uz boli v minulosti.Ale poviem vam pakaren riadna :g4b:
Návrat hore Goto down
botko
Začiatočník
Začiatočník
botko

Male
Vek : 34
Registrácia : 26.09.2010
Počet príspevkov : 5
Auto : VW GOLF IV Variant 1.9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: zablokovane 5 dvere   zablokovane 5 dvere Icon_minitime16/1/2011, 13:04

ako sa ti to podarilo spravit? ja mam ten isty problem Very Happy
Návrat hore Goto down
seibo
Autoškolák
Autoškolák
seibo

Male
Vek : 32
Registrácia : 20.08.2010
Počet príspevkov : 68
Auto : GOLF IV 1.9 TDI 66 KW - 1997

OdoslaťPredmet: Re: zablokovane 5 dvere   zablokovane 5 dvere Icon_minitime16/1/2011, 13:44

Musiš dať dole čaluneni 5 dveri zvnutra, su tam 2 šruby v tych "ručkach" buď križove alebo torx toto vyšrubuješ a potom nasilu daš dole tapacir, je tam nacvaknuty na takych sponach, potom premaž zamok nech sa ti to už nestane... Ale pozor ten plast na 5 dverach sa rad lame...
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: zablokovane 5 dvere   zablokovane 5 dvere Icon_minitime22/1/2011, 18:56

čavko ked zhodiš čalunenie 5 dveri - plast tak vo vnutri najdeš tiahlo ktore ide od vonkajšej ručky na otvaranie dveri toto tiahlo je spojené kolíkom ktori bude vypadnutý. ja som kolík nahradilpistnym koíkom od segerovky
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: zablokovane 5 dvere   zablokovane 5 dvere Icon_minitime22/1/2011, 19:13

čavko ked zhodiš čalunenie 5 dveri - plast tak vo vnutri najdeš tiahlo ktore ide od vonkajšej ručky na otvaranie dveri toto tiahlo je spojené kolíkom ktori bude vypadnutý. ja som kolík nahradilpistnym koíkom od segerovky.Vo velkej zime môže zamrzať tiahlo v elektrickom zámku - skus teplovzdušnim ohrievačom vykuriť priestor kufra v tom pripade nemusiš rozoberať tapacír. :g4b:
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zablokovane 5 dvere   zablokovane 5 dvere Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zablokovane 5 dvere
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Primrzaju dvere
» DVERE
» dvere
» Zaseknute dvere
» central 5te dvere G4

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: