VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

central 5te dvere G4

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
heroinin
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 22.04.2012
Počet príspevkov : 1

central 5te dvere G4 Empty
OdoslaťPredmet: central 5te dvere G4   central 5te dvere G4 Icon_minitime22/4/2012, 15:48

Zdravim. Mam s mojim G4 takyto problem. Pri zamykani auta klucom sa mi zamknu vsetky dvere aj kufor. Ale pri odomykani sa mi odomknu iba 4 teda kufor uz nie. rozobral som to a mechanicka vada to nieje ... ked som to premeral tak na konektore to dava stavu iba pri zamykani ... pri odomknuti tam stava nieje. motorcek centralu funguje obomi smermi... vyskusal som prehodit kable a potom kufor odomkne ale nezamkne ... Stretol sa s tym niekto ?? je to G4 rv. 98 central s alarmom by mal byt origo. Je to aj s ovladanim okien. Dikza rady Very Happy na VAGu som to este nemal.
Návrat hore Goto down
golfmannCL
Pretekár
Pretekár
golfmannCL

Male
Registrácia : 27.12.2008
Počet príspevkov : 338
Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)

OdoslaťPredmet: Re: central 5te dvere G4   central 5te dvere G4 Icon_minitime23/4/2012, 13:05

tak rpemeraj ten drat ci nieje seknuty alebo podobne. Zrada musi byt vo vedeni.rozober a hladaj
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: central 5te dvere G4   central 5te dvere G4 Icon_minitime23/4/2012, 20:11

tak podobne som uz zazil aj ja zablokovalo mi 5 dvere okna nesly hore dole ani central zamknut neslo podsvietenie interieru ovladace okien atd .nic neslo nakoniec poistka sa vypalila ale nepametam uz ktora popozeraj vsetky. to su moje skusenosti
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: central 5te dvere G4   central 5te dvere G4 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

central 5te dvere G4
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» central

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: