Zdravim. Mam s mojim G4 takyto problem. Pri zamykani auta klucom sa mi zamknu vsetky dvere aj kufor. Ale pri odomykani sa mi odomknu iba 4 teda kufor uz nie. rozobral som to a mechanicka vada to nieje ... ked som to premeral tak na konektore to dava stavu iba pri zamykani ... pri odomknuti tam stava nieje. motorcek centralu funguje obomi smermi... vyskusal som prehodit kable a potom kufor odomkne ale nezamkne ... Stretol sa s tym niekto ?? je to G4 rv. 98 central s alarmom by mal byt origo. Je to aj s ovladanim okien. Dikza rady na VAGu som to este nemal.
golfmannCL Pretekár
Registrácia : 27.12.2008 Počet príspevkov : 338 Auto : VW Golf II 1.6 TD (51kW)
Predmet: Re: central 5te dvere G4 23/4/2012, 13:05
tak rpemeraj ten drat ci nieje seknuty alebo podobne. Zrada musi byt vo vedeni.rozober a hladaj
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
Predmet: Re: central 5te dvere G4 23/4/2012, 20:11
tak podobne som uz zazil aj ja zablokovalo mi 5 dvere okna nesly hore dole ani central zamknut neslo podsvietenie interieru ovladace okien atd .nic neslo nakoniec poistka sa vypalila ale nepametam uz ktora popozeraj vsetky. to su moje skusenosti