VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

nesvietia mi svetlá

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
sindi123
Začiatočník
Začiatočník
sindi123

Male
Vek : 48
Registrácia : 01.08.2010
Počet príspevkov : 45
Auto : VW Golf 1.6 III

nesvietia mi svetlá Empty
OdoslaťPredmet: nesvietia mi svetlá   nesvietia mi svetlá Icon_minitime11/12/2010, 20:38

nazdar chlapi mám problém so svetlami ,stretávačkami.Ked som otočil klúčom že idem nastartovat zacali mi svietit aj stretávački pritom boli vypnuté,zapolsom parkovačky svietili ale stale svietili aj stretavacky,zapol som aj stretavacky ale oni uz vlastne svietili a potom som chcel zapnut aj dialkace tak tie svietia pokial drzim packu inak nie tak som ich vsetky povipinal a znova ale uz mi stretavacky nesvietia vôbec kde je asi problem pocitam ze skrat ale kde asi nema s tym niekto skusenost dik
Návrat hore Goto down
Rusnak
Začiatočník
Začiatočník
Rusnak

Male
Vek : 40
Registrácia : 29.11.2009
Počet príspevkov : 21
Auto : VW Golf III 1.6 74Kw

OdoslaťPredmet: Re: nesvietia mi svetlá   nesvietia mi svetlá Icon_minitime4/2/2011, 17:50

Skus otvorit kapotu.Pri baterke a nadobke na servo olej su dve rele. pozri na zaoxidovane kontakty alebo funkcnost rele.
Návrat hore Goto down
sindi123
Začiatočník
Začiatočník
sindi123

Male
Vek : 48
Registrácia : 01.08.2010
Počet príspevkov : 45
Auto : VW Golf 1.6 III

OdoslaťPredmet: Re: nesvietia mi svetlá   nesvietia mi svetlá Icon_minitime4/2/2011, 18:29

jaj díky to som už poriešil skratol mi spínač vyčistili sme a je to ok ale aj tak dík Idea
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: nesvietia mi svetlá   nesvietia mi svetlá Icon_minitime

Návrat hore Goto down

nesvietia mi svetlá
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Nesvietia cuvacie svetla
» nesvietia brzdove svetla
» ako nastavit svetla? (hella svetla)

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: