kindo Autoškolák
Vek : 37 Registrácia : 23.04.2009 Počet príspevkov : 94 Auto : VW GOLF V TDI Bydlisko : Vranov nad Toplou
| Predmet: Brzdove svetla sem tam nesvietia 26/4/2011, 09:30 | |
| Zdrawim. Mal som taky problem ze mi nesvietilo lave zadne brzdove svetlo aj ked som dal novu ziarovku. Mechanik sa mi tam trocha s tym supal a nakoniec to rozbehal. No odvtedy mi sem tam nesvietia vsetky 3 brzdove svetla. Zatial mi isli aspon tie dve stale takze neviem....
Na nete som nasiel ze to moze byt spinac brzdoveho svetla ale nechapem preco mi to dovtedy islo ok.... taktiez mam priznak ze niekedy ked idem pomalsie tak mi blika zhavenie ale ked ho riadne vytocim tak prestane blikat.
Taktiez na vagu mam chybu 00741 kontrola brzdoveho pedalu.
Myslite ze sa mame supat s kontaktami? pretoze mne sa to zda na kontakt kedze niekedy to ide, preblikuje ale niekedy nie... ten spinac asi menit len ked nesvietia brzdy vobec co?
DIK | |
|
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Brzdove svetla sem tam nesvietia 26/4/2011, 11:05 | |
| vymen ten spinač pri pedali!! blikajuce zhavenie je jeden z moznosti preco blika a to spinac brzdovych svetiel. vymeniš to za desat minut cena je okolo 7€
| |
|
kindo Autoškolák
Vek : 37 Registrácia : 23.04.2009 Počet príspevkov : 94 Auto : VW GOLF V TDI Bydlisko : Vranov nad Toplou
| Predmet: Re: Brzdove svetla sem tam nesvietia 26/4/2011, 11:09 | |
| jop kupil som za 8 sice vravel ze na oktavku ale myslim ze to pasuje. kod je 1jo 945 511d... mam skusat sam? nesom daky mechanik alebo mam ist za kolegom do servisu... nemam tam co pokazit ne? navod mam to asi je to iste ako golf..
http://www.skodaoctavia.cz/brzdovy-spinac-skoda-octavia | |
|
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Brzdove svetla sem tam nesvietia 26/4/2011, 11:14 | |
| su dva druhy 4 a 2 kolikove ale su rovnake pre golf a octaviu ked vyberies stary uvidis. ak tam mas 4 tak musis taky ak len dva tak mozes aj 4 kolikovy mozes aj sam pokazit tam nemas co .len ked ho tam budes davat tak ho nestalacaj ani nic take on je vytaihnuty na plnu dlžku ten spinač. ked ho budes zkladat padal musiš mat staceny dole,zalozož pustiš pomaly pedal zacne ti tak cvakat ten spinač -tym sa došteluje na potrebnu dlžku sam. ak ho zatalcis pred tym bude ti blbnuť potom ho povytiahni naspat. | |
|
kindo Autoškolák
| Predmet: Re: Brzdove svetla sem tam nesvietia 22/11/2013, 08:59 | |
| Vymeneny snimac a vsetko OK | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Brzdove svetla sem tam nesvietia | |
| |
|