VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Po vymene zhavicov nestartuje

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Campus
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 07.12.2010
Počet príspevkov : 2

Po vymene zhavicov nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: Po vymene zhavicov nestartuje   Po vymene zhavicov nestartuje Icon_minitime7/12/2010, 15:43

Dobry den. Potreboval by som poradit. Mam golf 1.9TDI 81KW 1998. Mi to trosku dlhsie startovala tak som skontroloval zhavice. Po kontrole zhavicov som zistil ani jeden nie je funkcny. Kupil som BOSH zhavice s tym ze by to nemal byt problem vymenit aj svojpomocne. Sice je tam trosku horsi pristup. Po vymene zhavicov som samozrejme hned aj otestoval funknost startovania. Auto mi chytilo na prvy krat. Ale tak o hodku neskor ked som siel uz na istotu, tak zrazu som nemohol vobec nastartovat. Len podotykam vonku mohlo byt okolo 0. Ale spravala sa to dost cudne. Po otoceni klucika pockani kym zhasnu kontrolky potocilo trosku starter a potom ako keby ho nieco automaticky bloklo. Presne rovnaky scenar sa opakoval aj pri dalsich pokusoch. Neviete poradit co by to mohlo sposobit. Najpr som rozmyslal ze to bude baterkou. Sice je tam trosku starsia baterka ale snahu to malo startovat len ako som pisal ako keby to nieco blokovalo. Skusal som aj cez inu baterka sice je trosku slabsia s felicie ale som myslel ze to moze pomoct. Ale scenar sa znova zopakoval. Mimochodom som si vsimol ze mi odpalilo, mozno uz bola aj predtym odpalena, jednu poistku ktore su umiestnene nad baterkou neviem ci to ma s tym nejaku suvislost, vraj by to malo byt nieco s klimou. Tak neviem ci mohla nastat nejaka chyba pri vymene zhavicov, pripadne nie je nejaky poriadne dotiahnuty. Ja sa moc do toho nevyznam:)....Dnes sa mi podarilo nastartovat ale s tym ze som odpojil elektriku so zhavicov. Sice to trosku dlhsie trvalo ale auto nakoniec chytilo. Radsej teraz ani na tom nejazdim. Za kazdu radu budem vdacny.
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: Po vymene zhavicov nestartuje   Po vymene zhavicov nestartuje Icon_minitime7/12/2010, 16:45

odmeraj napatie na žhavičoch ak tam nejde el. tak hladaj poistku cca 60 A možno aj tá čo spomínaš.Inak baterka je základ pre naftové auto!! Musí byt dobrá
Návrat hore Goto down
Campus
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 07.12.2010
Počet príspevkov : 2

OdoslaťPredmet: 30A positka   Po vymene zhavicov nestartuje Icon_minitime7/12/2010, 16:57

bola to 30A poistka, prva z lava
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Po vymene zhavicov nestartuje   Po vymene zhavicov nestartuje Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Po vymene zhavicov nestartuje
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Nestartuje!!
» nestartuje :-(
» Nestartuje
» postup pri vymene spojky.
» pomoc pri vymene oleja

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling-
Prejdi na: