| dyskomfort pedalov odstrani zvysenie podlahy ??? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
JednaŠtyrkaCL Začiatočník
Vek : 46 Registrácia : 08.02.2008 Počet príspevkov : 18 Auto : Golf, 1.4 44kW, 5dv. '96 AEX Bydlisko : East Slovakia
| Predmet: dyskomfort pedalov odstrani zvysenie podlahy ??? 19/4/2008, 19:44 | |
| zdravim vas. pocul som, ze ked mi vadi, ze moje pedaly maju taky strasny rozsah (medzi vrchnou polohou a podlahou) , tak ze sa to da odstranit tym, ze si pod kobercek dam nejaky polystyren, alebo nieco, aby som zvysil podlahu. Nie az tam, kde je potrebne dostat spojkovy pedal, ale trochu blizsie ku sedacke. co si o tom myslite? mate s tym skusenosti? (nechapem, preco tie pedaly moze mat 3dv. GTi tesne nad podlahou, aj sedacky lepsie a ja v 5dv. CL nie... | |
|
| |
spd001 Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 25.10.2007 Počet príspevkov : 402 Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK) Bydlisko : SA
| Predmet: Re: dyskomfort pedalov odstrani zvysenie podlahy ??? 4/5/2008, 21:07 | |
| co na tom nechapes CL je socialna verzia tak sa necuduj ze je nedokonala ked GTI bolo a aj je raz tak drahe.oznacenie GTI ma svoju hystoriu pricom CL je a aj bude vzdy iba CL a k tej prerabke kup si radsej GTI | |
|
| |
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: dyskomfort pedalov odstrani zvysenie podlahy ??? 4/5/2008, 21:55 | |
| | |
|
| |
JednaŠtyrkaCL Začiatočník
Vek : 46 Registrácia : 08.02.2008 Počet príspevkov : 18 Auto : Golf, 1.4 44kW, 5dv. '96 AEX Bydlisko : East Slovakia
| Predmet: Re: dyskomfort pedalov odstrani zvysenie podlahy ??? 6/5/2008, 15:22 | |
| Keby som to vsetko vedel, nikdy by som ani nepozrel na CL. Bohuzial, stalo sa. Automechanik, co mi radil, ma os*al. Skoda, lebo inak by to mohlo byt dobre auto. Nebyt tych pedalov a sedaciek bez bocneho vedenia. Inak k tej socialnej verzii - co je potom Felda? Ma aj sedacky, aj pedaly ovela lepsie (aj skrinku pred spolujazdcom). CL nie je socialna verzia, ale zmrd, nepodarok nedorobeny... Inak - ano, predam a kupim daco lepsie. Velmi sa mi paci G4. Skoda len, ze je o 100 000 drahsi :-( | |
|
| |
tufi Vodič
Registrácia : 07.08.2007 Počet príspevkov : 151 Auto : VW Golf 3 Bydlisko : Bratislava
| Predmet: Re: dyskomfort pedalov odstrani zvysenie podlahy ??? 18/5/2008, 22:33 | |
| CL je sice s chudobnejsou vybavou, ale pedale urcite ine nema. Drziak pedalov sa sice od urciteho vyrobneho cisla menil, ale bez rozdielu ci islo o CL, GTI, alebo VR6. | |
|
| |
misobelko Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 28.08.2007 Počet príspevkov : 480 Auto : golf Bydlisko : PK
| Predmet: Re: dyskomfort pedalov odstrani zvysenie podlahy ??? 19/5/2008, 10:06 | |
| Ja mam 1,4 CL a mam sportove sedacky z bocnym vedenim, 2xAirbag, ABS, Servo, El.okná, nadstavitelny volant, sedadla, atermivcké sklá... Vsetko original Takze tato socialka mi postacuje, nieje to tiaden zmrd ani nedorobok. Na vybavu treba pozerat uz pri kupe. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: dyskomfort pedalov odstrani zvysenie podlahy ??? 19/5/2008, 17:55 | |
| - misobelko napísal:
- Ja mam 1,4 CL a mam sportove sedacky z bocnym vedenim, 2xAirbag, ABS, Servo, El.okná, nadstavitelny volant, sedadla, atermivcké sklá... Vsetko original
Takze tato socialka mi postacuje, nieje to tiaden zmrd ani nedorobok. Na vybavu treba pozerat uz pri kupe. uplne suhlasim... ja mam 1.8 CL automat a som maximalne spokojny:D 2xairbag, ABS, servo, el. okna a siber, vyskovo nastavitelny volant a sedadla... samozrejme original:D |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: dyskomfort pedalov odstrani zvysenie podlahy ??? 19/5/2008, 17:55 | |
| urcite takto by som to neporovnaval! |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: dyskomfort pedalov odstrani zvysenie podlahy ??? | |
| |
|
| |
| dyskomfort pedalov odstrani zvysenie podlahy ??? | |
|