VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Letky na pristrojovke

Goto down 
+10
Golf II
zuzko
tom
djpetersnv
marceloo
kisso147369
manduss
mato88
makaronik
Daniell
14 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
Daniell
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 09.08.2007
Počet príspevkov : 18
Auto : GII 1,6 GTD

Letky na pristrojovke Empty
OdoslaťPredmet: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime20/8/2007, 15:51

Cawez All!
Nesvieti mi jedna kontrolka na pristrojovke. Fialova kontrolka pre dialkove. Dopocul som sa ze su tam biele diody a farbu robi len folia natiahnuta na pristrojovke. Co je na tom pravda. Ma s tym niekto skusenost ako to najlahsie rozbehat???
Dik D.
Návrat hore Goto down
makaronik
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 21.08.2007
Počet príspevkov : 4
Auto : volvo v40

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime23/8/2007, 23:38

urcite su tam farebne ledky. ziadna folia.nemyslim ze odisla ledka bude to skor kontakt akoze plosaku ktory je na folii zozadu pristrojovky ale ved to premeraj ci ide do ledky prud a uvidis... pozor hodinarska jemna robota chybny krok a pristrojovka je v riti su tam strasne jemne vedenia
Návrat hore Goto down
Daniell
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 09.08.2007
Počet príspevkov : 18
Auto : GII 1,6 GTD

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime31/8/2007, 08:56

Takze som pristrojovku rozobral. a uz neviem kto ale mal polo pravdu, lebo su tam ledky ale len zelena, cervene a zlta. Fialova je nejaka cudna je biela a ja nej je taky klobucik aby to vypadalo ako ledka. V obchode mi nevedeli nic namiesto toho ponuknut, ze mozno je to ziarovka. tak mi dal podobnu tomu mini ziarovku uvidim co to spravi ked to tam osadim ved aj tak ide na to ta krytka.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime31/8/2007, 09:03

to su podla mna ledky na 100%,mal si si pytat ledku na 12 V ,alebo na 3 V plus odpor,neviem ci tam das tu ziarovku a ako to bude svietit,ci to vobec bude svietit
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
manduss
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 07.10.2007
Počet príspevkov : 1

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime7/10/2007, 18:22

LEDky tam jsou, ale rozhodně né modrá. Ta je nahrazená tou žárovkou s kloboučkem. Modrá začala být dostupná teprve celkem nedávno. V době, kdy se dělaly G2 už možná modrá ledka existovala, ale byla šíleně drahá...
Návrat hore Goto down
kisso147369
Autoškolák
Autoškolák
kisso147369

Male
Vek : 35
Registrácia : 24.02.2008
Počet príspevkov : 85
Auto : vw golf 2-- 1.6 51kW

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime24/2/2008, 12:47

cawte vsetci
ja by som chcel zmenit podsvietenie pristrojovky napr na cerveno......co a ako mam urobit ???
v pristrojovke su diody alebo ziarovky a kolko ich tam je???? budem musel rozoberat aj budiky????
Návrat hore Goto down
marceloo
Pretekár
Pretekár
marceloo

Male
Vek : 42
Registrácia : 21.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : VW Golf II 1,6TD s ic , Honda Civic 1,8VTi

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime24/2/2008, 17:53

mne prestala svietit kontrolka zhavenia, takze ma tiez caka rozoberanie a asi qaj prerabka, lebo by som mal mat pristrojovku s otackomerom Smile
Návrat hore Goto down
http://www.soundcar.sk
kisso147369
Autoškolák
Autoškolák
kisso147369

Male
Registrácia : 24.02.2008
Počet príspevkov : 85
Auto : vw golf 2-- 1.6 51kW

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime24/2/2008, 18:52

marcelko nezavidim ti tu robotu ja som aj tak dneska vyriesil podsvietenie a zmenil som to na cervenu podla farby auta ale pan boch ta ochran rozoberat to
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime24/2/2008, 19:28

no uz to cerwene podswietenie budikov ma hotove dnes sme to vyriesili jednoducho sme len vymenili zelenu foliu za cervenu Smile
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
tom
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 19.01.2008
Počet príspevkov : 4
Auto : Golf II TDI

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime25/2/2008, 17:55

djpetersnv napísal:
no uz to cerwene podswietenie budikov ma hotove dnes sme to vyriesili jednoducho sme len vymenili zelenu foliu za cervenu Smile

najlepsie je vymenit vsetky ziarovky za ledky. Akurat na osvetlenie budikov je treba vyvrtat este dierky pre dalsie led aby to svietilo rovnomerne. Naklady su minimalne a nikdy to neodide.
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime25/2/2008, 19:23

moj nazor je ze lepsie su ziarovky, kedze v aute mas tak zvlnene napatie ze to az boli a stabilitosti prudu ani nehovorim coz led dost vadi a dat tam len foliu ale kazdy ma iny vkus a rozum
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime27/3/2008, 02:33

djpetersnv napísal:
moj nazor je ze lepsie su ziarovky, kedze v aute mas tak zvlnene napatie ze to az boli a stabilitosti prudu ani nehovorim coz led dost vadi a dat tam len foliu ale kazdy ma iny vkus a rozum

ja som daval uz do dvojky ledky a bolo to v poho ale treba ich tam dat viac aby boli budiky cele osvetlene a rovnomerne a vyzera to good
Návrat hore Goto down
Golf II
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 06.03.2009
Počet príspevkov : 32
Auto : VW Golf II 1.6 GTD

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime9/3/2009, 16:57

ja by som chcel teraz robyt na môjho golfa modre podsvietenie tachometra,otackomera atd. a chcem dat na kazdu ciaru jednu diodu vydel som to na nete a bola to fakt krasa len neviem ci to tolko diod zvladne vypocital som to tak na priblizne 25 diod:)) bude to bungovat???
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime9/3/2009, 21:15

Golf II napísal:
ja by som chcel teraz robyt na môjho golfa modre podsvietenie tachometra,otackomera atd. a chcem dat na kazdu ciaru jednu diodu vydel som to na nete a bola to fakt krasa len neviem ci to tolko diod zvladne vypocital som to tak na priblizne 25 diod:)) bude to bungovat???
o akych ciarach to hovoris???v 2golfe je podsvietenie zhora,staci ak vymenis ten zeleny pasik vo vnutry tachometra, na iny,trebarsz modry a uz mas modre podsvietenie,mozes dat napriklad namiesto ziarovky aj ledky,ale tie neznasaju tak teplo....len zase treba odpory....len bacha na tie plosne spoje,tie sa teraz ked je este zima dost lamu...mne svietia na cerveno,vyzera to takto:[img]Letky na pristrojovke Kp006 Letky na pristrojovke W600[/img]
Návrat hore Goto down
Golf II
Začiatočník
Začiatočník

Male
Počet príspevkov : 32
Auto : VW Golf II 1.6 GTD

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime10/3/2009, 16:27

ja tom mam teraz tez ako ty ale moc sa mi to nevidi tak chcem na kazdy 20 stupen rychlosti dat jednu ledku ako 20,40,60,80,100,120atd. Smile
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime10/3/2009, 17:02

Golf II napísal:
ja tom mam teraz tez ako ty ale moc sa mi to nevidi tak chcem na kazdy 20 stupen rychlosti dat jednu ledku ako 20,40,60,80,100,120atd. Smile
...no dobre ale ako to tam xes dat???ten budik je z tenkeho plechu...to je nepriesvytne!len ak by si ho prevrtal ale vtedy by ti len bodka svietila,a aj by ta oslepovala....
Návrat hore Goto down
kubovaryk
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 09.07.2009
Počet príspevkov : 11

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime9/7/2009, 12:25

cafte no v pristrojovke su ledky iba cervena a zelena modra to je ziarovka jednoducha vymena len neviem kde zohnat inac ja mam podsvietene budiky a setky tlacitka
Návrat hore Goto down
nieto
Začiatočník
Začiatočník

Počet príspevkov : 47
Auto : VW GOLF II 1,6 TD

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime9/7/2009, 19:58

nazdarek! ako mam vymenit ziarovku v tlacitkach? treba to dako rozlamat
ako pristrojovku ked menis ten pasik,alebo sa to da rozobrat normalne?
Návrat hore Goto down
kubovaryk
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime12/7/2009, 22:45

vyberes tlacitko odpojis od elektriny a da za zlozit z neho predny kryt a aj taky zadny a namiesto ziarovky tam daj led diodu napr modru to mam ja a k tomu napr 600ohm odpor a mas to ukazal by osm aj foto ale neda sa mi tu pridat fotka
Návrat hore Goto down
kubovaryk
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime12/7/2009, 22:47

kukni tento link
https://2img.net/r/ihimizer/img33/325/54020357.jpg
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Letky na pristrojovke   Letky na pristrojovke Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Letky na pristrojovke
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Zmena jazyka PC na pristrojovke
» taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: