VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke

Goto down 
+9
zelo
tufi
mitsu
yurik
misobelko
SABREX
MIRECC
element666
tapo
13 posters
AutorSpráva
tapo
Autoškolák
Autoškolák
tapo

Male
Vek : 35
Registrácia : 13.09.2008
Počet príspevkov : 121
Auto : golf III 1,6 GL ABU, G2, 110 R

taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Empty
OdoslaťPredmet: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime6/11/2008, 21:41

Ked dam klucik do polohy 1 v zapalovani rozsvietia sa mi tri kontrolky.... jedna je asi teplota vody druha baterka a tretia taka olejnicka-mazanie... ale to mazanie nesvieti ale blika. Ako to ma byt ma to takto blikat alebo len svietit ako ostatne dve,?? oleju v motore je dost. a este mi please poradte kde a aky olej naliat a ako skontrolovat hladinu oleja v prevodovke..... Dikeeees. jocolor
Návrat hore Goto down
http://www.skoda110r.cz
element666
Pretekár
Pretekár
element666

Male
Vek : 36
Registrácia : 15.09.2008
Počet príspevkov : 452
Auto : VW Golf V 1,9 TDI PD 77 kW

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime6/11/2008, 21:44

hmm to akoze n tej skodovke? 110 R?? Question
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime6/11/2008, 21:49

Ak nepoznas kontrolky tak kontrolu oleja urcite nezvladneš.
Mazanie na benzine blika,na nafte svieti.neviem co mas ale 110 R to asi neni??
Na prevodovke mas jednu skrutku (vnutorny šesthran) na spodu-vypúštacia a jednu z boku to je nalievacia a zaroven aj kontrolna
Návrat hore Goto down
tapo
Autoškolák
Autoškolák
tapo

Male

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime6/11/2008, 22:08

Nie 110 R. Mam aj to, ale aj Golfa 3 1,6 benzin... takze ma blikat? oka dakujem...
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime6/11/2008, 22:18

má blikať si myslím,ale len pri štartovaní počas jazdy nie inak signalizuje nejaký problém.
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime7/11/2008, 10:43

Mne neblika ale svieti - G3 1,4 benzin 97. Ak mas 55kW 1,6, tak je to ten isty motor, ta ista elektrika...
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime7/11/2008, 11:33

aj mne svieti (2,0 2E a 1,6 AEE)
Návrat hore Goto down
tapo
Autoškolák
Autoškolák
tapo

Male

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime8/11/2008, 06:56

Hmmmm...tak teraz ako??? oleja je dost aj v motore aj v prevodovke. ano mam 1,6 55kW 1994
Návrat hore Goto down
mitsu
Začiatočník
Začiatočník
mitsu

Male
Vek : 36
Registrácia : 15.10.2008
Počet príspevkov : 41
Auto : VW GOLF3 GTI

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime8/11/2008, 12:30

mne to blikalo aj ked som malo vody v chladici... skus sa aj nato pozret skontroluj vsetky tieto kvapaliny... brzdovu servo etc..
Návrat hore Goto down
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime9/11/2008, 16:00

kontrolka oleja mi este niky neblikala ked som mal malo vody v chladici Shocked

ked zapnes zapalovanie tak ma svietit je to diagnostika toho ze funguje.Kontrolka ti moze prebliknut napr pri nedostatocnom tlaku, ale ze by stale rovnomerne blikala som este nepocul.
Návrat hore Goto down
zelo
Vodič
Vodič
zelo

Male
Vek : 38
Registrácia : 20.10.2008
Počet príspevkov : 217
Auto : golf 3 1.8 90ps ABS

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime9/11/2008, 16:54

mne tiež stale svieti, teda ak neni naštartované
Návrat hore Goto down
slosi_15
Vodič
Vodič
slosi_15

Male
Vek : 34
Registrácia : 30.10.2008
Počet príspevkov : 300
Auto : EX: Golf III 1,6 55kw AEE :) -------------> Golf IV 1,9 TDI 66kw :)

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime13/11/2008, 11:33

mne takisto svieti len pri štartovaní zabliká a zhasne.... Golf 1,6 55kw
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime13/11/2008, 14:43

tak potom su to cidla na tlak..jedno je na hlave a jedno by malo byt pri olejovom filtri
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime13/11/2008, 14:44

a inak kontrolka oleja nemoze blikat, ked je malo vody v chladiacej sustave, ta ma inu kontrolku...nie je to ani nijak prepojene elektricky=nemozne
Návrat hore Goto down
palino59
Autoškolák
Autoškolák
palino59

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.02.2010
Počet príspevkov : 145
Auto : VW Golf III 2,0 GTi / 85kW, typ 1H16L4, kod motora 2E, KAT 5G, r.v.92

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime11/11/2011, 10:02

Caute chalani

Mam otazku : Ked nastartujem auto tak mi zasvietia vsetky kolntrolky tak ako maju. No a tu nastava problem ze ked mam malo oleja v motore tak mi kontrolka nezasvieti. Minule sa mi stalo ze som mal skoro sucho v motore potreboval by som to uviest do prevadzky opat aby som sa nemusel strachovat a stale kukat kolko mam oleja v motore. Potreboval by som radu od Vas ( ja predpokladam ze toa si budu snimace alebo cidlo - no potreboval by som kde ho presne najdem na mojom type auta)

Dik za odpovede
Návrat hore Goto down
Shaft
Vodič
Vodič
Shaft

Male
Registrácia : 20.10.2010
Počet príspevkov : 218
Auto : VW Golf GSXR 1600

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime11/11/2011, 17:31

jeden je na hlave a druhý na držiaku olejového filtra alebo ak to mám nazvať...
Návrat hore Goto down
http://nemam.či
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime11/11/2011, 20:18

palino59 napísal:
Caute chalani

Mam otazku : Ked nastartujem auto tak mi zasvietia vsetky kolntrolky tak ako maju. No a tu nastava problem ze ked mam malo oleja v motore tak mi kontrolka nezasvieti. Minule sa mi stalo ze som mal skoro sucho v motore potreboval by som to uviest do prevadzky opat aby som sa nemusel strachovat a stale kukat kolko mam oleja v motore. Potreboval by som radu od Vas ( ja predpokladam ze toa si budu snimace alebo cidlo - no potreboval by som kde ho presne najdem na mojom type auta)

Dik za odpovede

kontrolka ti nesvieti podla toho kolko máš oleja ale či ho máš alebo nie.Myslím že začne svietit ked tlak klesne pod 0,2 alebo 0,3 bar.Sací kôš oleja je na spodu vane čiže ak tam máš 1,5 litra oleja tak mazat bude kontrolka nebude svietit ale mierka pri kontrole bude SUCHA lebo vyšie
Návrat hore Goto down
palino59
Autoškolák
Autoškolák
palino59

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.02.2010
Počet príspevkov : 145
Auto : VW Golf III 2,0 GTi / 85kW, typ 1H16L4, kod motora 2E, KAT 5G, r.v.92

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime14/11/2011, 08:35

jo jasne svieti ked tam neni

Mirec: ako si napisal tak dufam ze som porozumel ked tlak klesne pod 0,2 tak zasvieti ale ak neklesne pod 0,2 tak odmerka na olej moze byt sucha a tu nastava u man problem ze ked som siel na aute tak som vobec nemal olej to auto som skoro zadrel Sad a vobec mi nesvietila kontrolka na pristrojovke.

Tak by som chcel vediet co mam opravit alebo vymenit

Diki
Návrat hore Goto down
MassiveW
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 32
Registrácia : 25.09.2011
Počet príspevkov : 8
Auto : VolksWagen Golf III, 1992, 1.4 GL

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime29/4/2012, 21:08

1992, 1,4 44kw svieti.... takisto....
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke   taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke Icon_minitime

Návrat hore Goto down

taka trapna otazka o kontrolkach na pristrojovke
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Letky na pristrojovke
» Zmena jazyka PC na pristrojovke
» Tomo-Golf 1.6 sr 74 kW r.v. 1999

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: