VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

nejde šoférové okno

Goto down 
+4
boraTDI
vampir
baciluss
iva0111
8 posters
Choď na stránku : 1, 2  Next
AutorSpráva
iva0111
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 12.11.2007
Počet príspevkov : 6

nejde šoférové okno Empty
OdoslaťPredmet: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime15/4/2008, 10:41

Vedel by mi niekto poradiť čo sa mi stalo s oknom? Odrazu mi nejde,len to v ňom cuká a to je všetko.Pokúšal som sa ho rozobrať, ale nepodarilo sa mi to.Mám VW Golf,1,9TDI variant,98
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime15/4/2008, 11:06

No ked v nom tuka tak to znamena ze RJ dveri dostava povel ale motor sa nechce tocit...rozobrat, vymontovat a skontrolovat...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime15/4/2008, 13:47

ak cvaka aj pri spustani dole a aj hore tak moze byt seknute
Návrat hore Goto down
vampir
Autoškolák
Autoškolák
vampir

Vek : 35
Registrácia : 26.11.2007
Počet príspevkov : 83
Auto : golf TDi

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime26/4/2008, 11:05

aa co sa deje ked okno neurobi vobec nic ani necukne chcem ho ovorit a nic robi mi to na zadnom okne Mad
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime26/4/2008, 11:52

no žeby si vypol detský zámok Embarassed

Ale nestalo sa mi to no veľká pravdepodobnosť je že je lanko namotané a zaseknuté niekde na koliesku ,vyberá sa to dosť hrozne ani nie tažko ale treba rozobrať polovicu dverí odpojiť káble a hlavne zámok aby so dola vytiahnúť , ja som minuý rok opravoval sťahovačku lebo praskla a narobil sa na prvý krát , druhý už to bolo celkom rýchlo
Návrat hore Goto down
vampir
Autoškolák
Autoškolák
vampir

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime26/4/2008, 22:49

noo to som uz vyriesil a potom sa mi pokazilo predne spolujazcove aa tam je problem s lankom jeee poskrucanee aa strasne blbo sa tam dava neviem neviem ako to tam dam hm?
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime27/4/2008, 09:49

no asi by som to radšej zohnal celé nové kolega tak menil trikrát a potom ho to prestalo baviť a vymenil celú sťahovačku a je pokoj

Ako rozobrať dvere pekný popis http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=961163

ako vymeniť sťahovačku a je tam aj nákres kde a ako vedie lanko
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1015107&page=1 Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime27/4/2008, 09:54

je tam kopec návodov len treba hľadať Shocked
Návrat hore Goto down
vampir
Autoškolák
Autoškolák
vampir

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime27/4/2008, 14:27

diki uz to mam hotove riadna babracka je s tym a asi to buede chciet vymenu celeho lanka ale to uz asi prenecham dalsiemu majitelovy u mna to auticko asi uz moc neobstoji...
Návrat hore Goto down
iva0111
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: schéma okna a dverí   nejde šoférové okno Icon_minitime9/5/2008, 13:36

chlapi, to čo ste poslali sú schémy na Golf 4, ale ja mám Golf 3! Viete o nejakých schémach na G3?
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime9/5/2008, 15:16

no lenze ty si medzi golfami IV kamarat
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime10/5/2008, 12:53

iva0111 napísal:
chlapi, to čo ste poslali sú schémy na Golf 4, ale ja mám Golf 3! Viete o nejakých schémach na G3?
Co konkretne potrebujes??? Cool
Návrat hore Goto down
LONGI530
Pretekár
Pretekár
LONGI530

Male
Registrácia : 08.04.2008
Počet príspevkov : 485
Auto : G4 Cabrio 1.6 74kw(AFT),BMW 530D TOURING 142kw

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime10/5/2008, 13:11

ja som na g3 menil cele mechanizmy a to celkom 4* je to nanic system
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime10/5/2008, 14:12

vampir napísal:
aa co sa deje ked okno neurobi vobec nic ani necukne chcem ho ovorit a nic robi mi to na zadnom okne Mad
to iste robi aj mne na zadnom okne... prisiel som na pricinu akurat som to este neopravil... je zly kontakt v "B" stlpiku teda aspon v mojom pripade skus to skontrolovat...
Návrat hore Goto down
LONGI530
Pretekár
Pretekár
LONGI530

Male

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime10/5/2008, 14:58

latik napísal:
vampir napísal:
to iste robi aj mne na zadnom okne... prisiel som na pricinu akurat som to este neopravil... je zly kontakt v "B" stlpiku teda aspon v mojom pripade skus to skontrolovat...

latik tak to je asi ten lepsi pripad mna to za kazdim stalo asi 1500-1700 sk a naposledy origo v skodovke aj s montazov skoro 4000sk ,lebo ked som mal uz menit treti krat v soferovych dverach neorigo za 1700 to uz bolo moc aj na mna ta som to dal spravit tam a je na to dva roky zaruka Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
iva0111
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: okná   nejde šoférové okno Icon_minitime12/5/2008, 08:44

baciluss napísal:
iva0111 napísal:
Co konkretne potrebujes??? Cool
nejaké schémy sťahovania okien u vodiča, ako to presne funguje aby som vedel ako to mám rozoberať a skúšať.
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime12/5/2008, 09:59

LONGI530 napísal:
latik napísal:
vampir napísal:

latik tak to je asi ten lepsi pripad mna to za kazdim stalo asi 1500-1700 sk a naposledy origo v skodovke aj s montazov skoro 4000sk ,lebo ked som mal uz menit treti krat v soferovych dverach neorigo za 1700 to uz bolo moc aj na mna ta som to dal spravit tam a je na to dva roky zaruka Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ty vole, to inak sťahuješ a vyťahuješ to okníčko... affraid
Návrat hore Goto down
LONGI530
Pretekár
Pretekár
LONGI530

Male

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime17/5/2008, 11:46

Runcajz napísal:
LONGI530 napísal:
latik napísal:
vampir napísal:

Ty vole, to inak sťahuješ a vyťahuješ to okníčko... affraid
nie vzdy sa dojebkl0 lanko v tom mechanizme najprv zadne potom spolujazdec a potom 3* po sebe asi po dvoch mesiacoch soferove prekliate elektricke okna Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
iva0111
Začiatočník
Začiatočník

OdoslaťPredmet: nejde okno dolu   nejde šoférové okno Icon_minitime19/5/2008, 08:27

Problém je v tom, že ja by som to aj rozobral,ale okno mi ostalo hore a nijako ho nemôžem stiahnuť dolu. Vie mi niekto poradiť ako stiahnuť okno dolu,keď nejde elektrika?teraz buďte múdry chlapi!
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime19/5/2008, 17:50

tak tak len im daj... kladivo a po starostiach:D
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: nejde šoférové okno   nejde šoférové okno Icon_minitime

Návrat hore Goto down

nejde šoférové okno
Návrat hore 
Strana 1 z 2Choď na stránku : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» zadne prave el. okno
» lanka el. okno

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: