VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

uzamknute dvere-nejdu otvorit

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
kilo
Autoškolák
Autoškolák
kilo

Male
Vek : 35
Registrácia : 23.02.2010
Počet príspevkov : 58
Auto : VW Golf IV TDI 66kW ALH

uzamknute dvere-nejdu otvorit Empty
OdoslaťPredmet: uzamknute dvere-nejdu otvorit   uzamknute dvere-nejdu otvorit Icon_minitime6/8/2010, 12:01

Mam taky problem..nejdu mi otvorit dvere sofera centralom ani dialkovym od alarmu ani zvnutra gombikom co je pri ovladanie okien, klucom je to takisto nemozne lebo nie je funkcny zamok( vylomeny ) ako mam tie dvere otvorit? aby som stym mohol dalej daco robit? a kde je asi chyba ked vsetky dvere mi odomkne aj zamkne len soferove nie a nie. Moze byt vadny mikrospinac?
za rady vopred Dakujem
Návrat hore Goto down
golfista26
Vodič
Vodič
golfista26

Male
Vek : 41
Registrácia : 18.06.2008
Počet príspevkov : 151
Auto : volkswagen golf IV 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: uzamknute dvere-nejdu otvorit   uzamknute dvere-nejdu otvorit Icon_minitime12/9/2010, 19:25

cauko.Uz si to poriesil?
Návrat hore Goto down
kilo
Autoškolák
Autoškolák
kilo

Male
Vek : 35
Registrácia : 23.02.2010
Počet príspevkov : 58
Auto : VW Golf IV TDI 66kW ALH

OdoslaťPredmet: Re: uzamknute dvere-nejdu otvorit   uzamknute dvere-nejdu otvorit Icon_minitime12/9/2010, 20:31

nazdar. hej uz davno som to vyriesil...ale bolo to velmi problemove...musel som cez zadne dvere odsrobovat ten srobik ktory ti drzy vlozku zamku soferovych dveri...asi 2 hod somsa stym hral kym sa mi to podarilo...uz som chcel aj zadne dvere dat dolu..ale nakonec som to odsroboval ..na srobovak som si dal strunovy nastavec aby som to mohol povykrucat...vytaholsom vlozku zamku potom som tam pichol srobovak a skusal popri tom tahal za klucku az nakonec povolilo:D nastastie:D
dalej sm si zohnal cely novy zamok...pravdepodobne je tam zly mikrospinac ..da sa to vymenit ale za fajne cenu som mal cisto novy zamok
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: uzamknute dvere-nejdu otvorit   uzamknute dvere-nejdu otvorit Icon_minitime

Návrat hore Goto down

uzamknute dvere-nejdu otvorit
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» nejdu z vonku otvorit soplujazdcove dvere
» Nejde otvorit zadne piate dvere
» central 5te dvere G4
» 5 dvere

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: