VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vodiaci diel spustaca okna

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
ppdelux
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 24.06.2010
Počet príspevkov : 3
Auto : vw golf IV, 1.6 SR (r.v. 1999)

vodiaci diel spustaca okna Empty
OdoslaťPredmet: vodiaci diel spustaca okna   vodiaci diel spustaca okna Icon_minitime24/6/2010, 21:10

chalani, nefunguje mi stahovanie okna...prave predne okno.po rozobrati som zistil ze ti vodiace diely plastove su polamane.problem je v tom ze neviem zohnat tie diely..hladal som na nete, priamo v predajni,vrakoviska,ale nic...poradte kde ich zozeniem.nechcem vyhodit peniaze za cely mechanizmus
Dikes
Návrat hore Goto down
tre-SKA
Autoškolák
Autoškolák
tre-SKA

Male
Vek : 36
Registrácia : 13.07.2009
Počet príspevkov : 133
Auto : VW GOLF IV 1.6 SR (AKL) (r.v. 1999)

OdoslaťPredmet: Re: vodiaci diel spustaca okna   vodiaci diel spustaca okna Icon_minitime25/6/2010, 09:10

mne ich zohnal uzivatel menom "bacilus" Wink
Návrat hore Goto down
http://www.treska.eu
delong
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 21.02.2010
Počet príspevkov : 24
Auto : VW GOLF IV 1,6 16V JUBILEUM

OdoslaťPredmet: Re: vodiaci diel spustaca okna   vodiaci diel spustaca okna Icon_minitime26/6/2010, 23:09

ppdelux napísal:
chalani, nefunguje mi stahovanie okna...prave predne okno.po rozobrati som zistil ze ti vodiace diely plastove su polamane.problem je v tom ze neviem zohnat tie diely..hladal som na nete, priamo v predajni,vrakoviska,ale nic...poradte kde ich zozeniem.nechcem vyhodit peniaze za cely mechanizmus
Dikes
Tak si hľadal asi zle .Minule som to to menil a kúpil som to tu http://www.aci.cz/sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=82268&stiplname=opravna-sada-pro-elekticky-stahovaci-mechanizmus-predniho-okna-4dv-l Pozor pri výbere sada je na 2dverovú  a 4tvor dverovú verziu , Ľ a P stranu!
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vodiaci diel spustaca okna   vodiaci diel spustaca okna Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vodiaci diel spustaca okna
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Neznamy diel
» Prasknuty diel chladenia
» el.okna
» Zadne okna please

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: