ppdelux Začiatočník
Registrácia : 24.06.2010 Počet príspevkov : 3 Auto : vw golf IV, 1.6 SR (r.v. 1999)
| Predmet: vodiaci diel spustaca okna 24/6/2010, 21:10 | |
| chalani, nefunguje mi stahovanie okna...prave predne okno.po rozobrati som zistil ze ti vodiace diely plastove su polamane.problem je v tom ze neviem zohnat tie diely..hladal som na nete, priamo v predajni,vrakoviska,ale nic...poradte kde ich zozeniem.nechcem vyhodit peniaze za cely mechanizmus Dikes | |
|
tre-SKA Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 13.07.2009 Počet príspevkov : 133 Auto : VW GOLF IV 1.6 SR (AKL) (r.v. 1999)
| Predmet: Re: vodiaci diel spustaca okna 25/6/2010, 09:10 | |
| mne ich zohnal uzivatel menom "bacilus" | |
|
delong Začiatočník
Registrácia : 21.02.2010 Počet príspevkov : 24 Auto : VW GOLF IV 1,6 16V JUBILEUM Bydlisko : LUČENEC
| Predmet: Re: vodiaci diel spustaca okna 26/6/2010, 23:09 | |
| - ppdelux napísal:
- chalani, nefunguje mi stahovanie okna...prave predne okno.po rozobrati som zistil ze ti vodiace diely plastove su polamane.problem je v tom ze neviem zohnat tie diely..hladal som na nete, priamo v predajni,vrakoviska,ale nic...poradte kde ich zozeniem.nechcem vyhodit peniaze za cely mechanizmus
Dikes Tak si hľadal asi zle .Minule som to to menil a kúpil som to tu http://www.aci.cz/sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=82268&stiplname=opravna-sada-pro-elekticky-stahovaci-mechanizmus-predniho-okna-4dv-l Pozor pri výbere sada je na 2dverovú a 4tvor dverovú verziu , Ľ a P stranu! | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: vodiaci diel spustaca okna | |
| |
|