patqo_he Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 11.03.2009 Počet príspevkov : 51 Auto : VW Golf II 1.6 Bydlisko : Humenné
| Predmet: Vymena okna 5/7/2011, 21:20 | |
| zdravim .. chcel by som sa spytat kamarat rozbil na opel astre okno ale neni to stahovacka ale je to to co je na combicku na vodicovej strane vzadu ja by som sa chcel spytat ci ti bude problem vymenit alebo ako sa to meni? to okno sa nelepi je to len na tesnenie .. je to problem vymenit? prosim o radu | |
|
dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: Vymena okna 5/7/2011, 22:38 | |
| - patqo_he napísal:
- zdravim .. chcel by som sa spytat kamarat rozbil na opel astre okno ale neni to stahovacka ale je to to co je na combicku na vodicovej strane vzadu ja by som sa chcel spytat ci ti bude problem vymenit alebo ako sa to meni? to okno sa nelepi je to len na tesnenie .. je to problem vymenit? prosim o radu
pokial je to na tesnenie tak to normalne zozenies druhe a pokial si to uz robil tak postup vies (do tesnenia natiahnes kabel a pridrzis zvonka na rame a to tak ze nejaku cas vsadis do miesta kde to ma ist a potom pomaly tahas kabel a tesnenie si sada kam ma - tazko sa to vysvetluje lepsie je to vidiet), no ja by som to nehal na niekoho kto to uz robil bo sklo je sklo blby pohyb a rupne to | |
|
patqo_he Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 11.03.2009 Počet príspevkov : 51 Auto : VW Golf II 1.6 Bydlisko : Humenné
| Predmet: Re: Vymena okna 5/7/2011, 23:05 | |
| no ved prave ze som to este nerobil preto som chcel presny ten postup... ale neverim ze je to az take tazke tak preto som si myslel ci to nespravim aj sam | |
|