VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

KONTROLA EMISII

Goto down 
+4
synak
Dimitrij
Benchy
Baxxter-GTI
8 posters
AutorSpráva
Baxxter-GTI
Začiatočník
Začiatočník
Baxxter-GTI

Male
Registrácia : 04.03.2009
Počet príspevkov : 34
Auto : Golf 5 GTI

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime4/5/2010, 23:58

Caute, na palubovke mi vyhodilo tuto hlasku a rozsvietila sa tato ikonka: KONTROLA EMISII 2xv8y4nknmpw63dw86p8zq4nzskzdfr3

Nema niekto s tymto skusenosti co to moze byt a o aku zavadu sa jedna?

Dik
Návrat hore Goto down
Benchy
Autoškolák
Autoškolák
Benchy

Male
Vek : 39
Registrácia : 30.05.2008
Počet príspevkov : 79
Auto : VW Golf VI Variant 1.6 CR TDI 03/10

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime24/5/2010, 16:56

Kamosovi to vyhodilo na fabii ked namontoval sportovy vzduch.filter.Islo o snimac,co ma nastarosti vahu vzduchu.
Návrat hore Goto down
Dimitrij
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 41
Registrácia : 19.11.2009
Počet príspevkov : 5
Auto : VW Golf V 1,6

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime25/5/2010, 09:52

mne to svietilo tiež, vyhadzovalo mi nejakú sporadickú chybu, ktorá by sa už nemala opakovať, ale opakovala sa a v servise mi menili lambda sondu
Návrat hore Goto down
synak
Pretekár
Pretekár
synak

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.07.2008
Počet príspevkov : 320
Auto : GV

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime25/5/2010, 11:08

...lambda pripadne katalizator.. mal som to na fabii.. vypisovalo to iste ked sa kat porucal po cca 100 000km
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male
Vek : 49
Registrácia : 18.05.2008
Počet príspevkov : 228

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime1/6/2010, 14:54

Baxxter-GTI napísal:
Caute, na palubovke mi vyhodilo tuto hlasku a rozsvietila sa tato ikonka: KONTROLA EMISII 2xv8y4nknmpw63dw86p8zq4nzskzdfr3

Dik
Otazka kde tankujes ? 
Návrat hore Goto down
smoke182
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 32
Registrácia : 22.08.2010
Počet príspevkov : 9
Auto : golf 1,9 tdi 66kw ALH

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime4/11/2010, 06:42

ja mam podobny problem, netušim vobec čo s ty.
Návrat hore Goto down
Benchy
Autoškolák
Autoškolák
Benchy

Male
Vek : 39
Registrácia : 30.05.2008
Počet príspevkov : 79
Auto : VW Golf VI Variant 1.6 CR TDI 03/10

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime7/11/2010, 17:57

tato kontrolka ma nastarosti elektriku v aute,cize moze to vyhadzovat pri hocijakej chybicke...
Návrat hore Goto down
smoke182
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 32
Registrácia : 22.08.2010
Počet príspevkov : 9
Auto : golf 1,9 tdi 66kw ALH

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime7/11/2010, 22:32

ale proste blika mi kontrolka pri otačkomeri, ževraj je to lambda sonda, kolko taka vec stoji na 5ku golfa 2,0 tdi ?
Návrat hore Goto down
Grade
Začiatočník
Začiatočník
Grade

Male
Registrácia : 25.12.2010
Počet príspevkov : 3
Auto : G5

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime25/12/2010, 17:44

Takze:mam Golfa V 1.6 r.v.07 a uz mi to tam svieti 2 krat.Najprv to bolo tesne po 2 rokoch(takze uz mimo garancie)-21 000km a stalo sami to v Taliansku.Volal som na SVK ze co stym a ci na tom mozem este vratit na SVK a oni ze nie lebo ze nevedia co to presne je atd. Tak som to dal do origo VW servisu v Tal. a bola to LAMBDA sonda a neplatil som nic aj ked uz je auto mimo garancie lebo VW-Nemecko usudil ze je to vysoko poruchovy diel a vymienaju ho gratis-usetril som 230 € cheers
Ale asi len tam lebo tu na SVK,po oznameni tejto skutocnosti, sa mi pan "servisny technik" len vysmial ze asi len prihliadali na km,lenze pan netusil ze ja po tal.viem dobre a ze o Km nebola vobec rec a ten dement ani nepochopil ze ten Tal. servis bol taky ferovy ze mi to vobec oznamil lebo ja som o tom nemal ani paaaaru.
Tak som si zo srandy zavolal na origo VW technicky info servis aby mi k tomu nieco povedali ako to vlastne je.No v podstate sa tam týpek len vyhovaral na niekoho kto ma take info ale momentalne ma dovolenku ale ze ano existuje tzv. KULANCIA -to je garancia na vybrane diely aj po uplynuti garancnej doby danej vyrobcom co bolo u GV 2 roky
Teraz sa mi to stalo po dalsich dvoch rokoch znova-45 000 km,cakal som znova LAMBDA sondu ale teraz mi povedali ze tester vyhodnotil chybu ako
VSTREKOVAC NA 1 VALCI-cena noveho 150 € Shocked
Hladam na forach a vidim ze som asi prvy co ma taku zavadu,tak "vadny" vstrekovac vezmem a necham niekde otestovat lebo zacinam stracat doveru vo VW origo servisoch kde ako som uz vela krat zistil niesu vobec taky odbornici na akych sa tam hraju alebo akych by som minimalne cakal.
Takze na vianoce mam pod stomcek novy vstrekovac a dufam ze na dalsie 2 roky to nebude nic viac. Very Happy STASTNE A VESELEEEE santa
Návrat hore Goto down
Grade
Začiatočník
Začiatočník
Grade

Male
Registrácia : 25.12.2010
Počet príspevkov : 3
Auto : G5

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime28/12/2010, 13:55

Takze ani Lambda sonda,ani vstrekovac ale oznamili mi ze skusali uz vsetko a svieti to stale tak zmerali tlaky a 1 valec v prd*li...a ze je to na vymenu hlavy. affraid ...a to prosim je tam 45 000 km,aj v servise na to pozerali ze to je asi vada materialu a ze uvidime ci to bude hradit VW,ze sa budu pre mne urobit maximum.Tak to dufam lebo to by si teda VW reklamu neurobil. Inak vestica mi povedala aby som sa toho auta zbavil....... Laughing
Návrat hore Goto down
luckyno
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 27.08.2010
Počet príspevkov : 16
Auto : VW Golf V, 1.6 75 KW

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime11/1/2011, 18:21

mne tato kontrolka tiez svieti, bol som na VAG a povedali mi ze je to lambda sonda, neviem nie som si isty ale myslim ze za katalyzatorom, povedali mi ze to nema velky vplyv na auto, len na spotrebu a to mierne, tak som to neriesil. zaujimave ale je, ze ta kontrolka mi v zime nesvieti, celu zimu je to v poriadku a ako pride jar a otepli sa tak sa zasa rozsvieti. Môže sa niečo stať autu, motoru, katalyzatoru ked ju nevymenim? popripade neviete kolko by stala nova? cez emisnu asi tiez neprejdem, ze?
Návrat hore Goto down
Baxxter-GTI
Začiatočník
Začiatočník
Baxxter-GTI

Male
Registrácia : 04.03.2009
Počet príspevkov : 34
Auto : Golf 5 GTI

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime13/1/2011, 23:25

peto-vw napísal:
Baxxter-GTI napísal:

Dik
Otazka kde tankujes ?

Na presovskej Shell V-power racing :-)
Návrat hore Goto down
Sponsored content

KONTROLA EMISII Empty
OdoslaťPredmet: Re: KONTROLA EMISII   KONTROLA EMISII Icon_minitime

Návrat hore Goto down

KONTROLA EMISII
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» vysoke hodnoty emisii
» kontrola celeho auta
» kontrola stavu paliva

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: