realm Začiatočník
Registrácia : 22.04.2011 Počet príspevkov : 47 Auto : VW Golf III 1.9 TDi
| Predmet: kontrola stavu paliva 3/6/2012, 19:45 | |
| chcem sa opytat, ci nemaju vw golf III oranzovu kontrolku paliva (rezervu), alebo ci je len na mojom odpojena ? (foto len ilustracne, je to vyskusane az po nulu ) | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: kontrola stavu paliva 3/6/2012, 23:08 | |
| Tak co som vygooglil na nete to vyzera, ze ak tam mas ziarovku tak ta sa rozsvieti az ked je rucicka skoro uplne na nule ale mal by si tam mat este paliva na cca 100km. Daj tomu cas a vyjazdi este viac paliva alebo odpoj konektor na palivomeri a pripoj na kable potenciometer. Charakteristika palivomera na GIII je, ze pri cca 240 ohm je prazdna nadrz a pri cca 35 ohm je plna. Potenciometer nastav na najmensi odpor a sleduj rucicku a pomali toc potikom na vyssi odpor az po rezervu a este trochu dalej a uvidis ci sa niekde rozsvieti ta kontrolka. Samozrejme si najprv skontroluj ci tam mas ziarovku alebo ci ju nemas vypalenu. Mala by byt od zadu v budikoch na takej malej pätici ktoru zastrcis a otocis. | |
|
realm Začiatočník
Registrácia : 22.04.2011 Počet príspevkov : 47 Auto : VW Golf III 1.9 TDi
| Predmet: Re: kontrola stavu paliva 4/6/2012, 12:10 | |
| praveze rucicku uz som mal uplne na nule ked som to skusal, a rezerva nezasvietila a dosla mi nafta, akym stylom vytiahnem budiky? staci rozrobit iba polku palubovky kvazi za volantom od soferovich dveri po stredovy panel, alebo je to zlozitejsie? | |
|
fakerak Autoškolák
Vek : 32 Registrácia : 19.04.2012 Počet príspevkov : 54 Auto : Golf 3 Cabrio Bydlisko : Humenne
| Predmet: Re: kontrola stavu paliva 16/7/2012, 12:28 | |
| Ahoj mam G3 benzina riesil som tento problem uz s kamaratom rozobrali sme cele budiky nieje tam ziadna ziarovocka ani nic takze jazdit s citom a dobrym odhadom ... alebo najst neake ine riesenie neviem ci sa daju namontovat neake cidla do nadrze co by signalovali stav paliva ako v novsich autach .. pretoze plavak v g3 je onicom ides z kopca mas ful nadrz ides do kopca a je to na nule bohuzial ja jazdim stale s minimom benzinu tak sa obcas zapotim do kopca ci to je real alebo len plavak blbne | |
|
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: kontrola stavu paliva 16/7/2012, 19:11 | |
| na g3 nie je oranzova ziarovka,ani ziadna ina,ktora by sa rozsvietila ako na ostatnych autach ako rezerva | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: kontrola stavu paliva | |
| |
|