VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

teply start

Goto down 
+8
gatuzo7
siky4
rebel81
ivco85
mizi
golfmanik
baciluss
djpetersnv
12 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
gatuzo7
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 40
Registrácia : 21.08.2009
Počet príspevkov : 15
Auto : VW GOLF 1.9 TDi 66kw r.98

teply start - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: teply start   teply start - Stránka 2 Icon_minitime1/9/2009, 12:20

Lucko napísal:
starter, mne to tiez za studena chyta dobre, ale za tepla mi to sem tam tiez toci ale 5 sekund a potom chyti a bolo mi povedane ze to robi starter.

amas to uz vyskusane ze to bol starter bo su tam este moznost aj trisky bol uz aj taky pripad
Návrat hore Goto down
gatuzo7
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: teply start   teply start - Stránka 2 Icon_minitime1/9/2009, 12:20

[quote="gatuzo7"]
Lucko napísal:
starter, mne to tiez za studena chyta dobre, ale za tepla mi to sem tam tiez toci ale 5 sekund a potom chyti a bolo mi povedane ze to robi starter.

a ked to tebe robi ako si to odstranil ci neodstranil este ?
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: teply start   teply start - Stránka 2 Icon_minitime1/9/2009, 12:30

nemam to vyskusane,ani som to este neriesil....momentalne mam ine starosti...ale hovoril mi to chalan co to uz par krat riesil a je to starter,ze nejak softverovo ci ako sa to da riesit, cena okolo 100 eur.
Návrat hore Goto down
gatuzo7
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: teply start   teply start - Stránka 2 Icon_minitime1/9/2009, 12:33

Lucko napísal:
nemam to vyskusane,ani som to este neriesil....momentalne mam ine starosti...ale hovoril mi to chalan co to uz par krat riesil a je to starter,ze nejak softverovo ci ako sa to da riesit, cena okolo 100 eur.

tak potom neije starter ale riadica jednotka soft ked 10 eur o tom som pocul aj ja ale co ked to nieje ono ?
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: teply start   teply start - Stránka 2 Icon_minitime1/9/2009, 13:19

gatuzo7 napísal:
Lucko napísal:

tak potom neije starter ale riadica jednotka soft ked 10 eur o tom som pocul aj ja ale co ked to nieje ono ?

100 euro, je to starter ale softverovo sa to da len nejak oklamat alebo co neviem ti to vysvetlit, nejak takto mi to hovoril znamy ked som to chcel riesit...nepamatam si to presne uz
Návrat hore Goto down
vwgolf4
Začiatočník
Začiatočník
vwgolf4

Registrácia : 14.01.2009
Počet príspevkov : 5
Auto : VW golf IV 1,9 Tdi

OdoslaťPredmet: Re: teply start   teply start - Stránka 2 Icon_minitime4/9/2009, 20:28

na svojom G4 mám niečo podobné skúšal som už všetko zvyšit dávku vymeniť baterku mám menené čidlá váhu vzduchu predvstrek mám posunutý ale lepšie sa už nedá nastaviť kamarát povedal že už len jedine to bude čerpadlo
Návrat hore Goto down
gatuzo7
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: teply start   teply start - Stránka 2 Icon_minitime4/9/2009, 20:36

vwgolf4 napísal:
na svojom G4 mám niečo podobné skúšal som už všetko zvyšit dávku vymeniť baterku mám menené čidlá váhu vzduchu predvstrek mám posunutý ale lepšie sa už nedá nastaviť kamarát povedal že už len jedine to bude čerpadlo

no ja idem na ten starter ked nastartujem tak mi tak niec ozachrci ako keby ho zle odpoji po nastartovany inac mi uz potom ostava iba uz cerpadlo a trisky a ako si to vyriesil nakoniec ?ci stael mas ten problem ?
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: teply start   teply start - Stránka 2 Icon_minitime4/9/2009, 21:10

ja vravim ze starter
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
RangeR
Autoškolák
Autoškolák
RangeR

Male
Vek : 31
Registrácia : 22.04.2009
Počet príspevkov : 73
Auto : cakaam na GOLFika :)

OdoslaťPredmet: Re: teply start   teply start - Stránka 2 Icon_minitime4/9/2009, 21:28

vwgolf4 napísal:

hmm vidim ze dalsia nova tvar z RK Smile tak sa tesim na predstavenie tvojho auta... a sorry ze mimo temy ... peace ...
Návrat hore Goto down
sowietko
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 30.05.2010
Počet príspevkov : 1
Auto : Golf IV 1,9TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: teply start   teply start - Stránka 2 Icon_minitime19/6/2010, 12:20

Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: teply start   teply start - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

teply start
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» tazky start
» start - zaskripanie (1.6 SR (AKL))
» Start GV

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: