VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problém prevodovkou/spojkou??

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Icko7800
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 14
Auto : GOLF III 1.8GT VARIANT, typ motoru ABS

Problém prevodovkou/spojkou?? Empty
OdoslaťPredmet: Problém prevodovkou/spojkou??   Problém prevodovkou/spojkou?? Icon_minitime31/3/2008, 17:24

Ahojte som tu nový a vlastním WV Golf III Variant GT 1.8, s autom som nemal dolhoo žiadne problémy až teraz sa objavil tento problém, popíšem.

Jedná sa o radenie stupňov, ktoré je problémové. Pokiaľ auto stojí do rána tak ráno ked naštartujem nejdem zaradiť spiatočku a aj aj tak cez zuby, škvrčí nechutne. Auto však pobehá a potom už ide všetko ohľadne spiatočky v poriadku. Lenže cez jazdu sa stáva, že 2,3,4 idú ťažko zaradiť, neškrípu ale idú brutálne ťažko. Spojka neprešmykuje, nebadať žiadne problémy za jazdy ani pri pohýnaní. Automechanik vylúčil lamelu,prítlačný tanier a povedal, že je to buď ložisko alebo, že stačí vymeniť olej.

Posledný prejav som mal dnes ráno, zaradil som bez naštartovania spiatočku a pri štartovaní trhlo motorom ako ked je v zábere.
Radenie bez naštartovania ide ľahúčko.

Kúpiť ložisko,lamelu,tanier,olej?? Ďakujem za radu

A majiteľ čo ho mal predtým vymenil originál olej čo tam bol za obyčajný pp90, počul som však, že je tam najvhodnejší polosyntetický.
Návrat hore Goto down
Jecad
Vodič
Vodič
Jecad

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.09.2007
Počet príspevkov : 165
Auto : VW Golf II 1,8/66kW/----VW Golf II 1,6 TD

OdoslaťPredmet: Re: Problém prevodovkou/spojkou??   Problém prevodovkou/spojkou?? Icon_minitime31/3/2008, 18:13

skus pozriet ci nieco nieje s lankom spojky a podla mna to bude najskor pritlacak na spojke
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Problém prevodovkou/spojkou??   Problém prevodovkou/spojkou?? Icon_minitime31/3/2008, 19:58

aj podla mna to bude nieco so spojkou,keby to bolo lozisko,to by si pocul hucat pri jazde
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
sarky
Autoškolák
Autoškolák
sarky

Male
Registrácia : 14.12.2007
Počet príspevkov : 103
Auto : golf 3 VR6

OdoslaťPredmet: Re: Problém prevodovkou/spojkou??   Problém prevodovkou/spojkou?? Icon_minitime31/3/2008, 22:10

Nazdar.Určite to bude mekáno na 100%.Kúp celú sadu a určite to pomôže.
Návrat hore Goto down
http://j.sarky@zoznam.sk
Icko7800
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 14
Auto : GOLF III 1.8GT VARIANT, typ motoru ABS

OdoslaťPredmet: Re: Problém prevodovkou/spojkou??   Problém prevodovkou/spojkou?? Icon_minitime1/4/2008, 16:30

Nepoznám výraz mekáno Smile, myslíš komplet spojka??
Návrat hore Goto down
sarky
Autoškolák
Autoškolák
sarky

Male
Registrácia : 14.12.2007
Počet príspevkov : 103
Auto : golf 3 VR6

OdoslaťPredmet: Re: Problém prevodovkou/spojkou??   Problém prevodovkou/spojkou?? Icon_minitime1/4/2008, 21:40

Mislel som prítlačný tanier.
Návrat hore Goto down
http://j.sarky@zoznam.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problém prevodovkou/spojkou??   Problém prevodovkou/spojkou?? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problém prevodovkou/spojkou??
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Problem so spojkou
» Problem so spojkou
» problem s prevodovkou
» problem s prevodovkou
» 1,6 74kw s prevodovkou z 1,8 vyhoda?nevyhoda?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: