VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

tak toto by sa mi paaaacilo....

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
deusa
Začiatočník
Začiatočník
deusa

Female
Registrácia : 18.07.2009
Počet príspevkov : 16
Auto : VW golf III 1.4

tak toto by sa mi paaaacilo.... Empty
OdoslaťPredmet: tak toto by sa mi paaaacilo....   tak toto by sa mi paaaacilo.... Icon_minitime5/4/2010, 19:29

aj ked je to na IV...urcite by pasoval aj do mojho 3-koveho...
uuuuplne si to viem predstavit...a po niecom takom tuzim...
zatial tam mam iba obycajne potahy :-((

http://77.93.222.40/viewtopic.php?f=40&t=9803&view=previous
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: tak toto by sa mi paaaacilo....   tak toto by sa mi paaaacilo.... Icon_minitime5/4/2010, 21:03

ja ti zistim aka je ta firma na tie potahy co som ti spominal,robia dost huste potahy,kamaratovi robili do oktavie II. RS potahy,a ako original,koza,alcantara,latka a za cele dal do 300 € (predok aj zadok)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
deusa
Začiatočník
Začiatočník
deusa

Female

OdoslaťPredmet: Re: tak toto by sa mi paaaacilo....   tak toto by sa mi paaaacilo.... Icon_minitime6/4/2010, 14:57

silno nad tym rozmyslam...mozno viac ako nad tymi sportovymi co si mi spominal... tak toto by sa mi paaaacilo.... Icon_lol dufam ze sa pokladnicka coskoro naplni...a mne sa splni aspon jeden sen tak toto by sa mi paaaacilo.... Icon_rolleyes
ale firmu mi zatial mozes zistit...ja si to vsetko ukladam...
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Vek : 31
Registrácia : 14.06.2009
Počet príspevkov : 175
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

OdoslaťPredmet: Re: tak toto by sa mi paaaacilo....   tak toto by sa mi paaaacilo.... Icon_minitime6/4/2010, 15:19

ak chceš mam kontakt na chalana čo ma na predaj sedadla z golfa IV R32 ... cena 500 € za komplet aj tapaciry ma ... rozpredava cely golf variant dovoz nemecko pokial dobre viem burany a tam bol ten interier z R32
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: tak toto by sa mi paaaacilo....   tak toto by sa mi paaaacilo.... Icon_minitime7/4/2010, 10:04

za 500€ sedadla z R32? ak su cierne a su predne aj zadne, tak beriem hned. teda ak deusa nechce, kedze si to jej ponukol Smile posli kontakt. dik
Návrat hore Goto down
deusa
Začiatočník
Začiatočník
deusa

Female

OdoslaťPredmet: Re: tak toto by sa mi paaaacilo....   tak toto by sa mi paaaacilo.... Icon_minitime7/4/2010, 18:14

ja by som poprosila foto ak mozem.... tak toto by sa mi paaaacilo.... Icon_wink
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: tak toto by sa mi paaaacilo....   tak toto by sa mi paaaacilo.... Icon_minitime8/4/2010, 11:56

ta firma na tie potahy je M&D :-) najdi si v googli,neviem presnu stranku na nich
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: tak toto by sa mi paaaacilo....   tak toto by sa mi paaaacilo.... Icon_minitime

Návrat hore Goto down

tak toto by sa mi paaaacilo....
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Toto je moje: G3 1,9D
» Co toto napajalo???

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: