| navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky | |
|
+16Jojo sdi TomB sef zifciak Champion Sharkygolf mathew08 Dreik kazatel boraTDI Marshall_G_IV remco ivco85 baciluss mato88 golfmanik 20 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Champion Vodič
Vek : 48 Registrácia : 26.08.2009 Počet príspevkov : 228 Auto : VW GOLF IV Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 27/9/2009, 15:35 | |
| dnes som skusal nahrat aktivaciu okien DO v softom Comfort Manager od Motordiag.. Soft zapisal ze aktivacie prebehla uspesne, ale po zamkunti sa nic nedeje okna su stale dole . Soft komunikuje OK lebo som si aktivoval automaticke zamknutie a odmkuntie auta a zvuk pri zamknuti s DO .
neviete mi nieto poradiť prečo mi nedoťahuje okna ?? (cez kluc v zamku to ide OK )
je mozne ze mam len 2tlacitokvy kluc ? | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 27/9/2009, 16:55 | |
| - Champion napísal:
- dnes som skusal nahrat aktivaciu okien DO v softom Comfort Manager od Motordiag..
Soft zapisal ze aktivacie prebehla uspesne, ale po zamkunti sa nic nedeje okna su stale dole . Soft komunikuje OK lebo som si aktivoval automaticke zamknutie a odmkuntie auta a zvuk pri zamknuti s DO .
neviete mi nieto poradiť prečo mi nedoťahuje okna ?? (cez kluc v zamku to ide OK )
je mozne ze mam len 2tlacitokvy kluc ? to ze to komunikuje je sice pekne..ale dolezite je aky mas typ komfortky..pretoze ten soft urobi vlastne rewrite EEpromky komfortky....takze on ti prepise hocijaku..ale ked neobsahuje to potrebne adresovanie,tak sa nic nedeje... takze takto..ono to komunikuje a funguje vzdy..aj to ze si si aktivoval zamykanie atd....to je len vec aktivacie ...nic viac ..to ide aj pomocou VAGu... no pokym nemas komfortku ktora je priamo podporovana touto beta verziou tak realne sa nic neudeje... | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 27/9/2009, 17:10 | |
| este taka mala oprava.. komfortka VW group neobsahuje EEProm ale MCU..aby som bol presny..ale to je detail ktory neovplyvnuje tvoj problem... | |
|
| |
Champion Vodič
Vek : 48 Registrácia : 26.08.2009 Počet príspevkov : 228 Auto : VW GOLF IV Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 9/10/2009, 17:16 | |
| - ivco85 napísal:
- Champion napísal:
- dnes som skusal nahrat aktivaciu okien DO v softom Comfort Manager od Motordiag..
Soft zapisal ze aktivacie prebehla uspesne, ale po zamkunti sa nic nedeje okna su stale dole . Soft komunikuje OK lebo som si aktivoval automaticke zamknutie a odmkuntie auta a zvuk pri zamknuti s DO .
je mozne ze mam len 2tlacitokvy kluc ? to ze to komunikuje je sice pekne..ale dolezite je aky mas typ komfortky..pretoze ten soft urobi vlastne rewrite EEpromky komfortky....takze on ti prepise hocijaku..ale ked neobsahuje to potrebne adresovanie,tak sa nic nedeje... takze takto..ono to komunikuje a funguje vzdy..aj to ze si si aktivoval zamykanie atd....to je len vec aktivacie ...nic viac ..to ide aj pomocou VAGu... no pokym nemas komfortku ktora je priamo podporovana touto beta verziou tak realne sa nic neudeje... a cez vag nie je moznost nastavit do dotahovanie | |
|
| |
zifciak Začiatočník
Registrácia : 18.01.2010 Počet príspevkov : 28 Auto : Golf 1,9Tdi 66Kw
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 8/2/2010, 23:44 | |
| ja som si dal spravit vyskakovaci kluc, no teda dva kluce za 52€ aj s namontovanim a vybrusenim a ked zamknem tak mi automaticky dotiahne okna aj šiber, a ked sa rozbehnem cca tak na 20km tak mi zamkne auto zastavim tak odomkne. este ked podrzim dlhsie jedno tlacitko na dialkovom tak sa mi rozsvietia predne svetla asi na 5 sekund, to tlacitko sa da napojim aj na kufor, pripadne na nadrz aby sa otvarala. je to super za 52€ maximalna spokojnost | |
|
| |
sef Vodič
Registrácia : 29.08.2009 Počet príspevkov : 218 Auto : Golf MkIV, BCB, r.v. 2002 Bydlisko : Senica
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 10/2/2010, 20:49 | |
| ahoj, poriesil niekdo ten dojazd? | |
|
| |
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 10/2/2010, 20:56 | |
| - sef napísal:
- ahoj, poriesil niekdo ten dojazd?
všetko sa dá ale ako sa už písalo len pri špecifických číslach komfortiek a immo | |
|
| |
TomB Autoškolák
Vek : 40 Registrácia : 14.12.2009 Počet príspevkov : 83 Auto : VW Golf IV 1.9 TDI Bydlisko : Trenčín
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 20/2/2010, 12:44 | |
| a ako zistim ,ci sa da u mna aktivovat, alebo spravit ten dojazd km ??? to treba vymontovat cele budiky alebo sa to robi cez kabel ??? kua,nechapem preco to tam uz v tom pal.pc neni,ach jaj .. inak ak by to niekto vedel v okoli TN ,tak nech mi pisne,dakujem.. | |
|
| |
Jojo sdi Pretekár
Vek : 50 Registrácia : 13.02.2009 Počet príspevkov : 490 Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov Bydlisko : Zálesie
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 20/2/2010, 17:04 | |
| Budíky s tím nemajú nic spolocne...Napís rok vyroby a mesiac,lebo ide to od komfortiek immo3. | |
|
| |
MIRECC Pilot
Vek : 45 Registrácia : 13.04.2008 Počet príspevkov : 898 Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i Bydlisko : Ziar nad Hronom
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 20/2/2010, 18:07 | |
| - mato88 napísal:
- to je dobre na to ze ked zamknes auto s dialkovym tak sa zavru okna? to sa mi paci,viem ze to funguje s klucom,ktovie ci to funguje s dorabanym dialkovym,popripade alarmom
funguje to aj s dorábaným alarmom,mám to tak spravené. | |
|
| |
ivco85 VW Junior
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 21/2/2010, 22:47 | |
| - Jojo sdi napísal:
- Budíky s tím nemajú nic spolocne...Napís rok vyroby a mesiac,lebo ide to od komfortiek immo3.
toto je trosku dopletene..komfortka a IMMO su 2 rozdielne veci dorobenie dojazdu je otazkou budikov, zatial sa podarilo rozchodit dojazd len na budikov verzie IMMO3 ,a starsich verziach nie,resp este sa nenasiel taky frajer co by to rozbehal..Dovod preco to nejde rovnakym postupom aj pri inych verziach ako IMMO 3 je ze neobsahuju pozadovane adresovanie EEprom pamate,takze nie je co upravovat... co sa tyka dorobenia dotahovania okien pomocou dialky....to je zalezitost komfortky. Pri komfortke tretej generacie to je najjednoduchsie pretoze to zvladne aj Beta verzia Comfort Manageru, ktora je obmedzena prave na komfrotky tretej generacie... Co sa tyka dotahovania u starsich komfortiek ide to aj tam...ale nie cez Comfort Manager.... | |
|
| |
IV Golf Začiatočník
Vek : 41 Registrácia : 08.01.2010 Počet príspevkov : 44 Auto : IV. Golf; 1,6SR; AKL; r.v. 98; 5dv; tm. modrá perleť Bydlisko : Topoľčany
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 22/3/2010, 16:15 | |
| Čaute! Zaujímam sa o ten doťah okien aby mi to šlo aj s diaľkovým. S kľúčom to fachčí ale diaľka nejde. Je tam origo centrál aj s diaľkovým a komfortka má číslo podľa etky 1J0 959 799 AH. Ak by to niekto vedel spraviť v okolí TO tak by sme sa dohodli.
Naposledy upravil IV Golf dňa 23/3/2010, 11:57, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 22/3/2010, 16:21 | |
| ja som z LV tak ak chodievas okolo napis mi SS a spravim ti to a ak som dobre cital ty mas rok vyroby 98? lebo ten program "Comfort manager" podporuje len:
- Škoda Octavia / Octavia Combi - od r.v. 05/2001
- Škoda Superb
- VW Passat / Passat Variant od modelového roku 2001
(r.v. 2000)
- WV Golf / Golf Variant od modelového roku 2001 (r.v.
2000)
- VW Bora / Bora Variant od modelového roku 2001 (r.v.
2000)
- VW New Beetle od modelového roku 2002 (r.v.2001)
- Seat Toledo od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
- Seat Leon od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
| |
|
| |
SPIKEBOY Profík
Registrácia : 01.10.2008 Počet príspevkov : 1064 Auto : PASSAT 3C Bydlisko : Nové Zámky
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 4/5/2010, 21:10 | |
| Chalani. Pokúšal som sa to spojiť s mojím autom, ale soft mi stále píše, že nieje pripojený kábel (síce píšu, že treba použiť ich originál, ale niektorí tu píšete, že to ide aj s iným káblom). Mám HEX-CAN 805, VAG mi ide, takže s káblom by nemal byť problém. V popise je, že VW GOLF od modelového roku 2001 (r.v.2000) takže by mi to malo ísť, keďže auto mám 12/2000, nie? Btw, kde je verzia 2.0? Ná stránke je stále čoskoro... | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 4/3/2011, 16:40 | |
| http://www.motordiag.cz/mkm | |
|
| |
helicos Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 01.04.2011 Počet príspevkov : 110 Auto : vw golf IV 1.9 TDI 66KW 1998 ALH + CHIP 115 koni Bydlisko : banovce nad bebravou
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky 2/4/2011, 19:30 | |
| ja mám problém že my už nejdú a neviem prečo :/ ked som kupoval auto tak my to predávajúci ukazoval a fungovalo to.neviete či sa to nejak nedá vypať že by som to nejak náhodou spravil? mám vw golf IV rv:1998 | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky | |
| |
|
| |
| navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky | |
|