VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky

Goto down 
+16
Jojo sdi
TomB
sef
zifciak
Champion
Sharkygolf
mathew08
Dreik
kazatel
boraTDI
Marshall_G_IV
remco
ivco85
baciluss
mato88
golfmanik
20 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male
Vek : 48
Registrácia : 26.08.2009
Počet príspevkov : 228
Auto : VW GOLF IV

navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime27/9/2009, 15:35

dnes som skusal nahrat aktivaciu okien DO v softom Comfort Manager od Motordiag..
Soft zapisal ze aktivacie prebehla uspesne, ale po zamkunti sa nic nedeje okna su stale dole .
Soft komunikuje OK lebo som si aktivoval automaticke zamknutie a odmkuntie auta a zvuk pri zamknuti s DO .

neviete mi nieto poradiť prečo mi nedoťahuje okna ?? (cez kluc v zamku to ide OK )

je mozne ze mam len 2tlacitokvy kluc ?
Návrat hore Goto down
http://www.go4sound.sk
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime27/9/2009, 16:55

Champion napísal:
dnes som skusal nahrat aktivaciu okien DO v softom Comfort Manager od Motordiag..
Soft zapisal ze aktivacie prebehla uspesne, ale po zamkunti sa nic nedeje okna su stale dole .
Soft komunikuje OK lebo som si aktivoval automaticke zamknutie a odmkuntie auta a zvuk pri zamknuti s DO .

neviete mi nieto poradiť prečo mi nedoťahuje okna ?? (cez kluc v zamku to ide OK )

to ze to komunikuje je sice pekne..ale dolezite je aky mas typ komfortky..pretoze ten soft urobi vlastne rewrite EEpromky komfortky....takze on ti prepise hocijaku..ale ked neobsahuje to potrebne adresovanie,tak sa nic nedeje...
takze takto..ono to komunikuje a funguje vzdy..aj to ze si si aktivoval zamykanie atd....to je len vec aktivacie ...nic viac ..to ide aj pomocou VAGu...
no pokym nemas komfortku ktora je priamo podporovana touto beta verziou tak realne sa nic neudeje...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime27/9/2009, 17:10

este taka mala oprava..Very Happy komfortka VW group neobsahuje EEProm ale MCU..aby som bol presny..ale to je detail ktory neovplyvnuje tvoj problem...Very Happy
Návrat hore Goto down
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male
Vek : 48
Registrácia : 26.08.2009
Počet príspevkov : 228
Auto : VW GOLF IV

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime9/10/2009, 17:16

ivco85 napísal:
Champion napísal:

to ze to komunikuje je sice pekne..ale dolezite je aky mas typ komfortky..pretoze ten soft urobi vlastne rewrite EEpromky komfortky....takze on ti prepise hocijaku..ale ked neobsahuje to potrebne adresovanie,tak sa nic nedeje...
takze takto..ono to komunikuje a funguje vzdy..aj to ze si si aktivoval zamykanie atd....to je len vec aktivacie ...nic viac ..to ide aj pomocou VAGu...
no pokym nemas komfortku ktora je priamo podporovana touto beta verziou tak realne sa nic neudeje...

a cez vag nie je moznost nastavit do dotahovanie
Návrat hore Goto down
http://www.go4sound.sk
zifciak
Začiatočník
Začiatočník
zifciak

Male
Registrácia : 18.01.2010
Počet príspevkov : 28
Auto : Golf 1,9Tdi 66Kw

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime8/2/2010, 23:44

ja som si dal spravit vyskakovaci kluc, no teda dva kluce za 52€ aj s namontovanim a vybrusenim a ked zamknem tak mi automaticky dotiahne okna aj šiber, a ked sa rozbehnem cca tak na 20km tak mi zamkne auto zastavim tak odomkne. este ked podrzim dlhsie jedno tlacitko na dialkovom tak sa mi rozsvietia predne svetla asi na 5 sekund, to tlacitko sa da napojim aj na kufor, pripadne na nadrz aby sa otvarala. je to super za 52€ maximalna spokojnost navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
sef
Vodič
Vodič
sef

Male
Registrácia : 29.08.2009
Počet príspevkov : 218
Auto : Golf MkIV, BCB, r.v. 2002

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime10/2/2010, 20:49

ahoj, poriesil niekdo ten dojazd? 
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime10/2/2010, 20:56

sef napísal:
ahoj, poriesil niekdo ten dojazd?

všetko sa dá ale ako sa už písalo len pri špecifických číslach komfortiek a immo
Návrat hore Goto down
TomB
Autoškolák
Autoškolák
TomB

Male
Vek : 40
Registrácia : 14.12.2009
Počet príspevkov : 83
Auto : VW Golf IV 1.9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime20/2/2010, 12:44

a ako zistim ,ci sa da u mna aktivovat, alebo spravit ten dojazd km ??? to treba vymontovat cele budiky alebo sa to robi cez kabel ??? kua,nechapem preco to tam uz v tom pal.pc neni,ach jaj .. inak ak by to niekto vedel v okoli TN ,tak nech mi pisne,dakujem..
Návrat hore Goto down
http://www.geminiracing.org
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime20/2/2010, 17:04

Budíky s tím nemajú nic spolocne...Napís rok vyroby a mesiac,lebo ide to od komfortiek immo3.
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime20/2/2010, 18:07

mato88 napísal:
to je dobre na to ze ked zamknes auto s dialkovym tak sa zavru okna? to sa mi paci,viem ze to funguje s klucom,ktovie ci to funguje s dorabanym dialkovym,popripade alarmom

funguje to aj s dorábaným alarmom,mám to tak spravené.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime21/2/2010, 22:47

Jojo sdi napísal:
Budíky s tím nemajú nic spolocne...Napís rok vyroby a mesiac,lebo ide to od komfortiek immo3.
toto je trosku dopletene..komfortka a IMMO su 2 rozdielne veci
dorobenie dojazdu je otazkou budikov, zatial sa podarilo rozchodit dojazd len na budikov verzie IMMO3 ,a starsich verziach nie,resp este sa nenasiel taky frajer co by to rozbehal..Dovod preco to nejde rovnakym postupom aj pri inych verziach ako IMMO 3 je ze neobsahuju pozadovane adresovanie EEprom pamate,takze nie je co upravovat...
co sa tyka dorobenia dotahovania okien pomocou dialky....to je zalezitost komfortky. Pri komfortke tretej generacie to je najjednoduchsie pretoze to zvladne aj Beta verzia Comfort Manageru, ktora je obmedzena prave na komfrotky tretej generacie...
Co sa tyka dotahovania u starsich komfortiek ide to aj tam...ale nie cez Comfort Manager....
Návrat hore Goto down
IV Golf
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 41
Registrácia : 08.01.2010
Počet príspevkov : 44
Auto : IV. Golf; 1,6SR; AKL; r.v. 98; 5dv; tm. modrá perleť

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime22/3/2010, 16:15

Čaute! Zaujímam sa o ten doťah okien aby mi to šlo aj s diaľkovým. S kľúčom to fachčí ale diaľka nejde. Je tam origo centrál aj s diaľkovým a komfortka má číslo podľa etky 1J0 959 799 AH. Ak by to niekto vedel spraviť v okolí TO tak by sme sa dohodli.

Naposledy upravil IV Golf dňa 23/3/2010, 11:57, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Marshall_G_IV
Profík
Profík
Marshall_G_IV

Male
Vek : 36
Registrácia : 23.04.2008
Počet príspevkov : 1102
Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime22/3/2010, 16:21

ja som z LV tak ak chodievas okolo napis mi SS a spravim ti to

a ak som dobre cital ty mas rok vyroby 98?

lebo ten program "Comfort manager" podporuje len:

• Škoda Octavia / Octavia Combi - od r.v. 05/2001
  • Škoda Superb
  • VW Passat / Passat Variant od modelového roku 2001
    (r.v. 2000)
  • WV Golf / Golf Variant od modelového roku 2001 (r.v.
    2000)
  • VW Bora / Bora Variant od modelového roku 2001 (r.v.
    2000)
  • VW New Beetle od modelového roku 2002 (r.v.2001)
  • Seat Toledo od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
  • Seat Leon od modelového roku 2001 (r.v. 2000)
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime4/5/2010, 21:10

Chalani. Pokúšal som sa to spojiť s mojím autom, ale soft mi stále píše, že nieje pripojený kábel (síce píšu, že treba použiť ich originál, ale niektorí tu píšete, že to ide aj s iným káblom). Mám HEX-CAN 805, VAG mi ide, takže s káblom by nemal byť problém. V popise je, že VW GOLF od modelového roku 2001 (r.v.2000) takže by mi to malo ísť, keďže auto mám 12/2000, nie?
Btw, kde je verzia 2.0? Ná stránke je stále čoskoro...
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime4/3/2011, 16:40

http://www.motordiag.cz/mkm
Návrat hore Goto down
helicos
Autoškolák
Autoškolák
helicos

Male
Vek : 36
Registrácia : 01.04.2011
Počet príspevkov : 110
Auto : vw golf IV 1.9 TDI 66KW 1998 ALH + CHIP 115 koni

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime2/4/2011, 19:30

ja mám problém že my už nejdú a neviem prečo :/ ked som kupoval auto tak my to predávajúci ukazoval a fungovalo to.neviete či sa to nejak nedá vypať že by som to nejak náhodou spravil? Smile
mám vw golf IV rv:1998
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky   navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

navod ako aktivovat stahovanie okien pomocou dialky
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru
» Elektricke stahovanie okien.....
» spinace stahovanie okien
» el,schema stahovanie okien
» demontaz motorceka na stahovanie okien

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: