| El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru | |
|
+5gabesz0102 Flatronik1 mirodre jarac1 01lukasss01 9 posters |
Autor | Správa |
---|
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 31/3/2011, 14:07 | |
| Chlapi prosím vás poraďte. Mam problém a to taký že mi nejde el.sťahovanie okien a zároveň nič z osvetlenia interiéru. Prosím vás neviete mi niekto povedať čim to môže byť?? Blíži sa leto a nechcem v tom aute skapať od tepla za rady vám veľmi pekne ďakujem... A ešte taká vec že myslel som si že mi odišla RJ.komfortu zohnal som druhu vymenil a nefunguje mi to stále som s toho už totálne zúfalí. | |
|
| |
jarac1 Začiatočník
Vek : 61 Registrácia : 01.08.2010 Počet príspevkov : 47 Auto : GolfIV 1,9 TDI Bydlisko : Presov
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 31/3/2011, 17:50 | |
| | |
|
| |
mirodre Začiatočník
Registrácia : 28.05.2011 Počet príspevkov : 1
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 28/5/2011, 12:49 | |
| Zdravím,
podarilo sa ti nejako vyriesit ten problem? lebo mám rovnaký problém aj ja a neviem čo stym... | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 28/5/2011, 13:20 | |
| ja mam problem ked necham otvorene okna a zamknem auto dialkovym tak niekedy ich vytiahne hore inokedy ostanu otvorene a pritom mi zamkne auto. kde moze byt chyba ? | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 28/5/2011, 14:06 | |
| treba prepajkovat studene spoje ,na mikrospinaci zamku dveri a ostatnym ktorym nefunguje stahovanie okna,tak tym na motorceku okna | |
|
| |
AndrejF Začiatočník
Registrácia : 28.05.2011 Počet príspevkov : 3
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 28/5/2011, 19:15 | |
| - Flatronik1 napísal:
- ja mam problem ked necham otvorene okna a zamknem auto dialkovym tak niekedy ich vytiahne hore inokedy ostanu otvorene a pritom mi zamkne auto. kde moze byt chyba ?
Ja síce diaľkové nemám, ale nemôže to byť v tom, že [ja napr. keď mám stiahnuté okná a zavriem kľúčom (central) dvere t.j. pohyb kľúčom doprava a späť, zamknú sa mi všetky dvere a okná zostanú stiahnuté,... ALE keď nechám kľuč asi 1,5 sec. v pravej zatváracej polohe potom sa mi taktiež zamknú všetky dvere A ZÁROVEŇ sa uzavrú aj všetky okná.] by si mal podržať tlačidlo na diaľkovom dlhšie?. | |
|
| |
AndrejF Začiatočník
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 28/5/2011, 19:43 | |
| Chcem sa podeliť s mojou skúsenosťou.Stala sa mi situácia, že mi 1) nešli stiahnúť el.okná na mojom Golfíku (ako kolegovi vyššie), 2) ani vnútorné osvetlenie nesvietilo ani pri otvorených dverách a 3) keď som zabudol zapnuté svetlá a vytiahol kľúč zo spínacej skrinky neozvala sa mi zvuková signalizácia. Žiadnu knižku som k autu pri kúpe nedostal tak som si nemal kde nalistovať problematiku, ALE ešte že je tento web! Takto vyzerá informačná tabuľka v dekli poistkovej skrinky mojho VW Golf IV 1,9 TDI 66kW r.v.2000 (bez palubného PC) Postupne som vyberal všetky poistky a našiel som Poistku č. 13 14 vypálenú. Vymenil som ju a po kontrole nešlích funkcií bolo všetko O.K. Myslím si, že keď som chcel v kufri meniť vypálenú žiarovku (pár hodín pred zistenými nedostatkami) skrutkovačom som asi z pôsobil skrat. Lebo po výmene žiarovky svetlo nesvietilo, ale až po výmene 10 Ampérovej poisky č. 13 14. Upravené: 2011.05.29 17:05
Naposledy upravil AndrejF dňa 29/5/2011, 17:06, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 28/5/2011, 21:40 | |
| andrejF podobny problem som mal aj ja aj priznaky a bola to sice u mna podla tvojho popisu poistka č 14 | |
|
| |
AndrejF Začiatočník
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 29/5/2011, 17:04 | |
| - nikibad napísal:
- andrejF podobny problem som mal aj ja aj priznaky a bola to sice u mna podla tvojho popisu poistka č 14
HUPS máš pravdu! je to tretia z prava a tretia z hora tá, na ktorej nevidieť biele č.10 lebo je inej výroby (teda č.14 a nie 13 doplietol som to). Tento kix upravujem teda aj v predošlom príspevku. | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 29/5/2011, 17:44 | |
| - AndrejF napísal:
- Flatronik1 napísal:
- ja mam problem ked necham otvorene okna a zamknem auto dialkovym tak niekedy ich vytiahne hore inokedy ostanu otvorene a pritom mi zamkne auto. kde moze byt chyba ?
Ja síce diaľkové nemám, ale nemôže to byť v tom, že [ja napr. keď mám stiahnuté okná a zavriem kľúčom (central) dvere t.j. pohyb kľúčom doprava a späť, zamknú sa mi všetky dvere a okná zostanú stiahnuté,... ALE keď nechám kľuč asi 1,5 sec. v pravej zatváracej polohe potom sa mi taktiež zamknú všetky dvere A ZÁROVEŇ sa uzavrú aj všetky okná.] by si mal podržať tlačidlo na diaľkovom dlhšie?. cawko aj to som skusal podrzat tlacidlo a nejde to funguje na novsich autach ako Caddy mam odskusane. ide oto ze nme to raz ide potom nejde asi to budu studene spoje ako pisal gabesz ( vid hore ) skusim sa pohrat alebo vymenim spinace na dverach | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
| |
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 29/5/2011, 18:05 | |
| - Flatronik1 napísal:
- gabesz0102 napísal:
- treba prepajkovat studene spoje ,na mikrospinaci zamku dveri a ostatnym ktorym nefunguje stahovanie okna,tak tym na motorceku okna
caw skusim to dik lebo mozne to je na spolujazdcovych dverach mi ten spinac blbne. vies ako to chodi sadne niekto a tresne dverami jak od mraziaceho boxu asi dam oznam na palubovku NETRIESKAT DVERMAMI ci treskne alebo nie je jedno,to je choroba vw,skoda,a inych koncernov...v tovarni totiz maju tak nastavene tie stroje co to pajkuju aby cim menej cinu pouzili,v plyvom tepla,zimy sa kontakty stahuju,roztahuju a vznikaju trhliny ...preto to treba prepajkovat a mas pokoj,servis to riesi tak ,ze vymenia cely zamok dveri cca150 eur a maju pokoj a mikrospinac stoji 2,70eur,dobre nie??, a to pajkovanie zvladne hocikto kto ma doma trafopajku | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 30/5/2011, 22:47 | |
| - gabesz0102 napísal:
- Flatronik1 napísal:
- gabesz0102 napísal:
- treba prepajkovat studene spoje ,na mikrospinaci zamku dveri a ostatnym ktorym nefunguje stahovanie okna,tak tym na motorceku okna
caw skusim to dik lebo mozne to je na spolujazdcovych dverach mi ten spinac blbne. vies ako to chodi sadne niekto a tresne dverami jak od mraziaceho boxu asi dam oznam na palubovku NETRIESKAT DVERMAMI ci treskne alebo nie je jedno,to je choroba vw,skoda,a inych koncernov...v tovarni totiz maju tak nastavene tie stroje co to pajkuju aby cim menej cinu pouzili,v plyvom tepla,zimy sa kontakty stahuju,roztahuju a vznikaju trhliny ...preto to treba prepajkovat a mas pokoj,servis to riesi tak ,ze vymenia cely zamok dveri cca150 eur a maju pokoj a mikrospinac stoji 2,70eur,dobre nie??, a to pajkovanie zvladne hocikto kto ma doma trafopajku pajkovat to v pohode len den zabity rozmotovanim a skladanim a kupim nove mikrospinace odijdu dalsie a potom zas to rozoberat. 150 cka a par eciek to je rozdiel a poriadny dik za info | |
|
| |
gabesz0102 Agent
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 31/5/2011, 16:21 | |
| - Flatronik1 napísal:
- gabesz0102 napísal:
- Flatronik1 napísal:
- gabesz0102 napísal:
caw skusim to dik lebo mozne to je na spolujazdcovych dverach mi ten spinac blbne. vies ako to chodi sadne niekto a tresne dverami jak od mraziaceho boxu asi dam oznam na palubovku NETRIESKAT DVERMAMI ci treskne alebo nie je jedno,to je choroba vw,skoda,a inych koncernov...v tovarni totiz maju tak nastavene tie stroje co to pajkuju aby cim menej cinu pouzili,v plyvom tepla,zimy sa kontakty stahuju,roztahuju a vznikaju trhliny ...preto to treba prepajkovat a mas pokoj,servis to riesi tak ,ze vymenia cely zamok dveri cca150 eur a maju pokoj a mikrospinac stoji 2,70eur,dobre nie??, a to pajkovanie zvladne hocikto kto ma doma trafopajku pajkovat to v pohode len den zabity rozmotovanim a skladanim a kupim nove mikrospinace odijdu dalsie a potom zas to rozoberat. 150 cka a par eciek to je rozdiel a poriadny dik za info ja som tiez iba ten jeden menil,(hlavny)na zamku a ani ten nebolo treba menit len ked uz bol kupeny tak siel tam novy,stary bol sice trocha opotrebovany ale este fungoval tu mate navod:http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku | |
|
| |
01lukasss01 Profík
Registrácia : 06.09.2007 Počet príspevkov : 1088 Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF Bydlisko : MALACKY, Tel:0907365770
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 8/6/2011, 08:56 | |
| Pozeram ze sa to tu pekne rozvija A nieze by som bol nejako skodoradostny ale som rad ze niesom ani prvy a asi ani posledny ktory si nevsimol zlu poistku... Som jazdil ako cicina 2 tyzdne v skleniku... | |
|
| |
jawal Začiatočník
Registrácia : 04.04.2010 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 19/12/2011, 20:39 | |
| Nazdar pani pripajam sa k teme mam podobny problem len neviem ci je sa to dako domontuje alebo je to od vyroby mam taky problem ze chcel by som mat el. okna v dialkovom .Priklad mam otvorene okna vystupim z auta chcem zatvorit DO a chcem aby sa mi zaroven zatvorili aj okna ako sa to da alebo daky postup ako na to alebo sa to robi cez VAG ? | |
|
| |
Janny83 Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 07.11.2010 Počet príspevkov : 659 Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002 Bydlisko : Trebisov
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru 19/12/2011, 21:18 | |
| - jawal napísal:
- Nazdar pani pripajam sa k teme mam podobny problem len neviem ci je sa to dako domontuje alebo je to od vyroby mam taky problem ze chcel by som
mat el. okna v dialkovom .Priklad mam otvorene okna vystupim z auta chcem zatvorit DO a chcem aby sa mi zaroven zatvorili aj okna ako sa to da alebo daky postup ako na to alebo sa to robi cez VAG ? ide to cez VAG netreba nic dopajat ak mas vsetko z vyroby , niesom sice v tomto skuseny velmi a neviem ci to ide na kazdom rocniku ale ja mam rok 2002 a slo to celkom v pohode ale myslim ze tuna je toho niekde viac popisane o tom len treba pohladat | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru | |
| |
|
| |
| El.Stahovanie okien,osvetlenie interieru | |
|