VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

nepravidelny chod

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
kuukoo
Začiatočník
Začiatočník
kuukoo

Registrácia : 10.12.2008
Počet príspevkov : 37
Auto : VW golf 1,8i RP

nepravidelny chod Empty
OdoslaťPredmet: nepravidelny chod   nepravidelny chod Icon_minitime10/3/2010, 17:22

nazdar chlapi potreboval by som pomoct.mam 1,8i 66kw vstrekovanie mono-jetronic rok 90.pri mrazoch pod 10 stupnov mi motor chyti hned ale ma nepravidelny chod,vo vyfuku ako keby som mal gulomet trha s motorom a nema ziaden tah,otacky ma okolo 1300 ale znie to ako tak 500.takto ho necham bezat 5-10 minut a potom cvak a ide uplne normalne.pripada ako by sa mu posuval predzapal ale neviem si predstavit ako.ak sa niekto s tym stretol skuste poarid.dik
Návrat hore Goto down
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 44
Registrácia : 10.12.2007
Počet príspevkov : 136
Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL

nepravidelny chod Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepravidelny chod   nepravidelny chod Icon_minitime11/3/2010, 08:59

cau ja mam to iste auto, mne to pri mrazoch skoro nestartuje, alebo iba strasne tazko, volnobeh stale trha, auto nema vykon (ide ledva 160) taky ako by malo.... a zere mi to v zime asi 10 a teraz na dlhe trate 8,5.
vymenil som sviecky a pomohlo to dost, zaoberam sa tym uz 2 roky co to auto mam, a bud treba vymenit vstrekovac alebo sa tam zadrhava clona (ci ako sa to vola) v difuzore) vstrekovac 1500 Kc a asi bude pasovat aj z trojkoveho golfa...
Návrat hore Goto down
kuukoo
Začiatočník
Začiatočník
kuukoo

nepravidelny chod Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepravidelny chod   nepravidelny chod Icon_minitime11/3/2010, 20:25

nad tym strekovacom som rozmyslal aj ja ale preco len cez mrazi?sviecky aj kable aj viko rozdelovaca mam novy.ta spotreba tam je asi normalna ja to mam podobne a to som robil minulu zimu komplet GO motora.este ma napadli nadzdvihatka kedze to je hydraulika.no neviem.ak ti to stale trha tak si pokontroluj hadicky podtlakov,dost to spravi a ci ti funguje natacanie rozdelovaca(membrana),nes´traca ti to vykon pri vyzsich otackach?
Návrat hore Goto down
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male

nepravidelny chod Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepravidelny chod   nepravidelny chod Icon_minitime12/3/2010, 08:59

hadice to mam pripravene a tu a pozrem aj ten podtlak na na rozdelovaci....
Návrat hore Goto down
kuukoo
Začiatočník
Začiatočník
kuukoo

nepravidelny chod Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepravidelny chod   nepravidelny chod Icon_minitime12/3/2010, 17:41

inak som cital aj to co si pisal o tom vyfuku.aky si dal prosim ta priemer rury na ten vyfuk?
Návrat hore Goto down
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male

nepravidelny chod Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepravidelny chod   nepravidelny chod Icon_minitime2/4/2010, 12:26

priblizne o 10mm vatsia este to pozrem co z toho ostalo a dam ti vediet
Návrat hore Goto down
Matiz
Začiatočník
Začiatočník
Matiz

Male
Registrácia : 25.10.2011
Počet príspevkov : 9
Auto : GOLF MK1 Cabrio 1.8 GTi

nepravidelny chod Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepravidelny chod   nepravidelny chod Icon_minitime12/2/2012, 22:07

mam podobny problem v G1 cabrio 1.8 8v 70kw, studeny motor nepracuje dobre pri nizkych otackach dusi ho.. poradte
Návrat hore Goto down
Sponsored content

nepravidelny chod Empty
OdoslaťPredmet: Re: nepravidelny chod   nepravidelny chod Icon_minitime

Návrat hore Goto down

nepravidelny chod
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» nepravidelny chod motora pri dlhej ceste
» VR6 chod motora
» spatny chod spalin na benzinovom motore?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: