VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

VR6 chod motora

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
pavolbackar
Začiatočník
Začiatočník
pavolbackar

Male
Registrácia : 03.01.2012
Počet príspevkov : 19
Auto : Golf VR6

VR6 chod motora Empty
OdoslaťPredmet: VR6 chod motora   VR6 chod motora Icon_minitime30/1/2012, 21:30

zdravim Vas, naskitol sa mi taky problem.asi mesiac som nejazdil na aute pretoze som ho mal rozobrate a pred tyzdnom som ho nastartoval a bolo vsetkouplne v poriadku motor slapal.no teraz ked som po tyzdni znovu prisiel do garaze tak motor bezi len na 4 alebo 5 valcov a ide to hrozne.pred tym mi autom obcas cuklo alebo blbol volnobeh no tak ssom vymenil cidlo otacok klukoveho hriadela a otacky sa ustalili no to cukanie neprestalo a teraz na ten valec nejde uz vobec.kde moze byt prosim chyba ? Sad
som z toho uz zufali.po dlhej dobe som to zlozil a auto nejde ako ma ...a vymienal som len servocerpadlo cize do motora zasahovane nebolo :-/
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

VR6 chod motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: VR6 chod motora   VR6 chod motora Icon_minitime31/1/2012, 00:13

zisti ktorý valec pozri či cievka dava iskru
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

VR6 chod motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: VR6 chod motora   VR6 chod motora Icon_minitime31/1/2012, 11:13

tiez si pozri sviecky. mne kolisali otacky a skapinal na volnobehu bolo to svieckami.
Návrat hore Goto down
pavolbackar
Začiatočník
Začiatočník
pavolbackar

Male

VR6 chod motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: VR6 chod motora   VR6 chod motora Icon_minitime31/1/2012, 13:09

aha jasne diky moc zatial Smile obliekam sa a idem to zachvilku hned aj pozriet ze cim to teda bude ci nahodou nieje ta cievka zla.tu som podozrieval aj ja no dufam ze bude nejaka mensia zavada lebo cievka sa mi zda byt dost draha Sad
Skontrolujem to a hned sem pisem na co som prisiel Smile zatial dakujem Wink
Návrat hore Goto down
pavolbackar
Začiatočník
Začiatočník
pavolbackar

Male

VR6 chod motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: VR6 chod motora   VR6 chod motora Icon_minitime31/1/2012, 15:29

No takze som to premeral a kable su vsetky dobre a aj indukcna cievka hadze iskru na kazdej zdierke ako ma.Cize mi ostala uz len moznost ze sa odsrala sviecka tak som objednal novu sadu sviecok a uvidime co bude dalej.dufam ze to bude len vo svieckach lebo aj vstrekovace su dobre a ani diagnostika nic neukazuje
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

VR6 chod motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: VR6 chod motora   VR6 chod motora Icon_minitime31/1/2012, 18:51

na motore maš velký šteker ide do neho 42 kablov.Sú to všetky kable zo vstrekov cievky čidiel.... Ja som to mal zlé a musel som to pospájat na priamo.takže nemusíš mat zlé sviečky ani cievku ani vstrek...
Tiež my to chvílu trvalo kým som na to prišiel.A cievka nieje drahá VR6 je drahá Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
pavolbackar
Začiatočník
Začiatočník
pavolbackar

Male

VR6 chod motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: VR6 chod motora   VR6 chod motora Icon_minitime31/1/2012, 19:12

ano ano viem co myslis skusim aj to este pozriet no sviecky vymenim aj tak lebo ani neviem kolko kilometrov uz maju tak to nieje nikdy na skodu a keby problem neprestal siahnem hned po tom velkom konektore. pripadne ho len tak preventivne prefuknem kontaktnym sprejom Smile
a ano to mas pravdu VR6 je draha a hlavne na udrzbu ale to auto stoji za tu cenu Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

VR6 chod motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: VR6 chod motora   VR6 chod motora Icon_minitime

Návrat hore Goto down

VR6 chod motora
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: