VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 22.11.2007
Počet príspevkov : 66
Auto : VW Golf IV

vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Empty
OdoslaťPredmet: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime26/3/2008, 20:19

ako vyberiem plasty okolo mriezok rurenia,spetakov,tam ako sa otvaraju dvere a posuvaciu stresku na popolniku?
neskusal som to davat dole,aby som to nahodou nezlomil.su tam niake cupliky na zacvaknutie,alebo nieco ine?staci to len poriadne potiahnut? chcel by som si to nastriekat.poradte.diki
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime26/3/2008, 20:23

popolnik najskor vyberies potom je tam srob a potom to vytiahnes smerom k sebe vcelku potom musis iba odpojit konektor na zapalovac a je von... ostatne plasty som nepochopil o ktore ti ide sku poslat foto...
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime26/3/2008, 20:50

skusal som ti poslat niake foto,ale nechce mi to zožrat.skusim ti to popisat trochu blizsie.mal som na mysli,plast okolo mriezok odkial vychdza teply vzduch ked kuris,(su try,na lavo,na pravo a v strede su dva vedla seba)a v tomto plaste ktory si chcem nastriekat sa nachadzu tlacidla:vystrazne smerovky,ohrev zadneho okna a podla vybavy aj vykurovanie sedaciek.a ja by som chcel vybrat ten plast okolo.
tiez este okolo vyskoveho reproduktora ktory sa nachadza tam ako je spetne zrkadlo len z vnutra a posladny plast som myslel ako mas packu na otvaranie dvery na soferovej strane tam je aj nastavovanie spetakov a na ostatnych troch je vyskove repro a stahovanie okien.
je to napisane ako mensi roman,sorry.
nejlepsie by to bolo cez tu futku,ale nejde mi to.
dufam ze si ma pochopil.
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime26/3/2008, 21:07

tak na ten plast okolo rucky a na tie domceky trojuholnikove na vysky musis dat dole tapacir potom odsrobovat vzdy na kazdom plaste srob. Klucku - tam musis pre uplne odinstalovanie vyhaknut tiahlo potom tam len vycvaknes take plastove zapadky ktore to drzia v tapaci... No a tie plasty okolo tych spinacov pod ofukmi tak tam vyberies tie mriezky trosku ich vypacis zo strany a oni vylezu neboj sa toho len potom davaj pozor lebo na kolikoch na ktorych sa tie mriežky otačaju sú take gumene navleky koli tomu aby to neslo tak ľahko tak ich nestrať!!!!

vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Untitl10

Tak ked das dole tie mriežky tak su tam tušim dva šroby, potom ten plast vytiahnes ešte samozrejme odpoj konektory na spinačoch...
Inak ak ti môžem poradiť nefarbi to....
Nechaj to radšej decentne čierne alebo si zožen hlinikovy dekor, farba sa ti bude časom olupavať, blednuť na slnku.... A už nikdy to nebudeš mať pekne radšej to nechaj tak Smile

To je ale len moj nazor
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime26/3/2008, 21:10

a tu je ten trojuholnik repra Je tam len ten jeden Srob:

vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Untitl11
Návrat hore Goto down
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime26/3/2008, 21:26

tak vidim ze si ma pochopil aj cez to moje divne vysvetlenie.
velmi si mi pomohol(aj obrazky).
teraz som zostal troch v pomykove,kvoli tej vybledovanosti farby.
este nad tym porozmyslam,aj na tym hlinikovym dekorom.
a kde by sa mi to podarilo zohnat a aka by bola asi tak orientacna cena vsetkych tych dekorov?
lebo ja som to chcel nastriekat na strieborno,takze toto by bolo este lepsie.
este raz diki za tvoju pomoc Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime26/3/2008, 21:34

Tu mas napriklad tie klucky

http://www.autoramecky.cz/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=103&Itemid=71

ale je to cisty chrom da sa zohnat aj lesteny hliník. Co sa týka toho stredového priestoru na palubke tak to sa tazko zhana. Inak mozno by nebolo zle porozmyslat ked uz to teda chces nad tymi foliami co robi Foliatec alebo ked uz tak nejake profi spraye

http://www.foliatec.cz/detail.php?id=1736

http://www.foliatec.cz/detail.php?id=2055
Návrat hore Goto down
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime26/3/2008, 21:43

to nieje zly napad s tymi foliami!
autoramecky.cz vyzera byt zaujimava stranka,diki za nu.
hned sa idem na nu vrhnut.
ak ma este niake dobre stranky mozes poslat,budem rad.
este raz diky za tvoje vsetky radi cheers
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime26/3/2008, 21:46

no je to fajn stranka:) ja som si odtial vcera objednal podsvietenu radiacu hlavicu s napisom golf TDI:)

vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) G020.jpg
Návrat hore Goto down
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime26/3/2008, 21:54

vypada super!
idem na to!!!
len aby bolo dost penazi na ucte ked sa na to vrhnem!!! Very Happy
Návrat hore Goto down
mano24
Začiatočník
Začiatočník
mano24

Male
Vek : 45
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 22
Auto : golf variant 1.9 TDI 74KW

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime18/12/2009, 22:59

Caute,chcem vybrat len tlacidla co su pod mriezkami kurenia a nejak mi to nejde.Skusal som vybrat mriezky potom som odkrutil dve sroby a dalej mi to neslo vybrat.Najak to moc tam drzi.Zas som skusal len tlacidlo,bolo mi povedane ze to mam podpacit srobovakom tak vybral som len vrch tlacidla ale vypinac mi aj s kablami ostal dnu.Tak poradte dik
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime19/12/2009, 12:23

no ked vyberies tie mriezky odkrutis tie dva srobi tak to musis k sebe potiahnut,je to tam tak trosku este zaccvaknue,neboj nic nezlomis pokyvaj s tym a tahaj a vyberies vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_biggrin ,
Návrat hore Goto down
chaos
Začiatočník
Začiatočník
chaos

Male
Vek : 34
Registrácia : 04.02.2010
Počet príspevkov : 12
Auto : VW GOLF IV, 1.9 TDi, 66kw, 2001

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime6/2/2010, 00:12

no a plasty vnutornych vodicovych a spolujazdcovych dveri? popripade kde ich zozeniem...
dikes Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)   vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...) Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» vymena plastov stredoveho panelu
» Zvarac plastov
» Ozivovac Plastov
» zvaranie plastov KE

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: