| zatekenie do interieru | |
|
+10ivco85 djpetersnv Marshall_G_IV kazatel Sharkygolf Lucko vampir baciluss remco STANLEYBN 14 posters |
|
Autor | Správa |
---|
matus Začiatočník
Vek : 36 Registrácia : 09.04.2009 Počet príspevkov : 1 Auto : Volkswagen Golf IV (Highline); 1,6 16V Bydlisko : Jaklovce
| Predmet: Re: zatekenie do interieru 30/6/2009, 22:15 | |
| - remco napísal:
- ja mam tiez takyto problem, mam vodu v rezerve v tej vani.... nikde som dieru nenasiel:(
Ja som mal ten isty problem. Nakoniec com sa pustil do toho ze com dal dole tapacir kufra a som zistil ze su tam take odtokove hadicky ktore odvadzaju vodu niekde zo strechy alebo neviem skadial... No a a tam sa ta hadicka spajala s nejakou inou ktora uz tu vodu dostavala von z kufra. No a prisiel som na to ze boli tie hadicky od seba odpojene a vsetka voda tiekla do kura. Tak som tie hadicky spojil a odvtedy je kufor a vana na rezervu uplne sucha. A to ma tesi | |
|
| |
Matko11 Pilot
Vek : 37 Registrácia : 28.01.2009 Počet príspevkov : 791 Auto : VW Golf IV TDI 81 KW Bydlisko : okres DETVA
| Predmet: Re: zatekenie do interieru 30/6/2009, 22:56 | |
| - Marshall_G_IV napísal:
- Tak sa pridam aj ja,....dnes sa mi stalo take ze celu noc prsalo, a ked som rano nastupil do auta tak som si nasiel mlaku vpredu tam kde ma spolujazdec nohy...a mam tusaka ze sa to dostalo dako cez vetranie moze to byt? Lebo aj ked dam ventilator na 4 stupen a pustim na fukanie z predu (na tvar) tak velmi nic necitit,...a pred tym to islo,...a este ktomu aj kvapkala voda, spopod miesta kde je priehradka pred spolujazdcom. Poradi mi dakto co stym dalej?
nazdar presne tento problem som mal aj ja, ked som kupil golfa, a bolo to v zime, akonahle bolo vonku vlhko alebo mokro nefukalo nic a bola tam voda, a ked mrzlo tak fukalo v pohode ale pod nohami mal spolujazdec lad... :D a u mna to bol prasknuty kryt peloveho filtra.... cez ten natieklo na filter, ten sa napil vody, tak nepustil vzduch, a voda cez to pretiekla dnu a vytiekla na podlahu pri spolujazdcovi, vymenli som kryt peloveho filtra a je to ok.... aj dobre fuka... a vodu som odvtedy nenasiel... takze si kukni toto... | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: zatekenie do interieru 1/7/2009, 07:31 | |
| - Lucko napísal:
- takze teraz tieto 3 dni co prsalo som nemal v aute ani klapku vody....ja uz tomu vazne nerozumiem....klop klop klop
Ak sa ti to zase prejavi tak zhod tapacir a zatesni plech stahovacky silikonom. Urcite tam mas prastnute to origo tesnenie. Uz davnejsie som na to prisiel. Zatesni iba miesto kde sa ti zda ze to origo tesnenie je poskodene alebo mozres cely spodok+ odspodu do stran to vytiahni cca 5cm. Koli tomu uz tyzden jazdim z vyhadzanymi plastovymi prahmi aby sa mi zatecena voda pod koberec vysusila. Cez den nechavam otvorene okna vsetky na 3cm nech sa vetra a nezatuchne. A aj zatekanie do kufra som konecne vyriesil | |
|
| |
Matko11 Pilot
Vek : 37 Registrácia : 28.01.2009 Počet príspevkov : 791 Auto : VW Golf IV TDI 81 KW Bydlisko : okres DETVA
| Predmet: Re: zatekenie do interieru 1/7/2009, 19:53 | |
| nooo to som aj ja riesil a vo februari... cize tam som taku moznost nemal... tak pekne koberec nadvihnut, vopchat tam zapnuty fen a nechat fukat pol dna a bolo to ok... :D | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: zatekenie do interieru 1/7/2009, 21:41 | |
| - baciluss napísal:
- Lucko napísal:
- takze teraz tieto 3 dni co prsalo som nemal v aute ani klapku vody....ja uz tomu vazne nerozumiem....klop klop klop
Ak sa ti to zase prejavi tak zhod tapacir a zatesni plech stahovacky silikonom. Urcite tam mas prastnute to origo tesnenie. Uz davnejsie som na to prisiel. Zatesni iba miesto kde sa ti zda ze to origo tesnenie je poskodene alebo mozres cely spodok+ odspodu do stran to vytiahni cca 5cm. Koli tomu uz tyzden jazdim z vyhadzanymi plastovymi prahmi aby sa mi zatecena voda pod koberec vysusila. Cez den nechavam otvorene okna vsetky na 3cm nech sa vetra a nezatuchne. A aj zatekanie do kufra som konecne vyriesil ja som to vyriesil uz nejako minuly rok na jesen.Bolo to presne v tom ako pises,ta guma okolo plechu stahovacky bola na par miestach roztrhana,dal som tam taku obojstrannu lepiacu penu a od vtedy bol pokoj,sucho v aute.A spravil som to uz aj na druhych dverach.Ako hovorim ani kvapka od vtedy.Ale golfik uz je prec,takze... | |
|
| |
tony2622 Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 17.09.2013 Počet príspevkov : 3 Auto : Golf IV 1.9TDI 1999 Bydlisko : Banská Štiavnica
| |
| |
viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: Re: zatekenie do interieru 11/5/2014, 21:54 | |
| chalani, neprilieha vam v niektorom mieste tesnenie na stahovacom okne,,, tym padom voda steka po vonkajsej strane okna do vnutra dvery kde kvapka na ten odoberatelny sivy plech... potom voda steka dole tym plechom. kedze ten plech ma tiez svoje tesnenie, treba uvazovat nad tym ze uz ma tiez svoje roky a tiez kto ho uz mal odlepene tak vie ze uz netesni po opatovnom zlozeni,,, ja som to sledoval neskutocne dlho,,, nakoniec som ten plech presilikonoval a pritiahol,,, teraz uz mam pokoj,
No voda mi aj tak vteka do vnutra dveri ale uz nie do vnutra auta.
I ked ma kadial z dveri odtiect tak som si vedomi ze to tiez nieje najlepsie riesenie ale mne staci.... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: zatekenie do interieru | |
| |
|
| |
| zatekenie do interieru | |
|