| zatekanie do interieru | |
|
|
Autor | Správa |
---|
STANLEYBN Autoškolák
Registrácia : 22.11.2007 Počet príspevkov : 66 Auto : VW Golf IV
| Predmet: zatekanie do interieru 22/11/2007, 19:18 | |
| potreboval by som poradit.spolujazcova strana pod nohamy je stale mokra.od niekal mi tam zateka,neviem vsak od kial.pelovy filter je suchy a tesnenie pod jeho plastovym drziakom je vymenene a utesnene.tesnenie okolo dveri je tiez OK.neviete niekto poradit? | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 23/11/2007, 19:16 | |
| torpedo je v poriadku? nemas klimu? |
|
| |
STANLEYBN Autoškolák
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 25/11/2007, 17:24 | |
| cawes.este raz dik za odpoved.torpedo je prave nad pelovym filtrom trochu netesne,ale filter je OK a tesnenie pod nim je vymenene a zasilikovane.ano mam aj klimu. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 25/11/2007, 18:09 | |
| nemozes odfotit ten mokry flak mozno to pomoze |
|
| |
STANLEYBN Autoškolák
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 25/11/2007, 18:22 | |
| teraz tam vlastne flak ani nieje,to sa mi stalo zatial iba jeden krat,ze voda"az stala"na spolujazdcovej strane.a vtedy do rana poriadne prsalo.od kedy ako som vymenil to tesnenie,koberec je "iba" vlhky.skusal som aj tesnenie okolo dveri ale to je v poriadku.rohoz je sucha,vlhkost citit iba pod nou.keby to bolo nieco s klimou,tak by sa mi stracala voda(nie?),ale ta je OK,tiez by sa mi akasi kontrolka rozsvietila na pristrojovke?ci nie? | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 25/11/2007, 20:30 | |
| - STANLEYBN napísal:
- teraz tam vlastne flak ani nieje,to sa mi stalo zatial iba jeden krat,ze voda"az stala"na spolujazdcovej strane.a vtedy do rana poriadne prsalo.od kedy ako som vymenil to tesnenie,koberec je "iba" vlhky.skusal som aj tesnenie okolo dveri ale to je v poriadku.rohoz je sucha,vlhkost citit iba pod nou.keby to bolo nieco s klimou,tak by sa mi stracala voda(nie?),ale ta je OK,tiez by sa mi akasi kontrolka rozsvietila na pristrojovke?ci nie?
skus dat rohoz prec nech to vyschne pporiadne a potom ju hod nazad a ak bude vlhkost potom to treba riecit. cez leto sa moze stat ze by sa vyzrazala voda s klimy ale teraz tazko. |
|
| |
STANLEYBN Autoškolák
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 26/11/2007, 16:55 | |
| dik.dnes som to pozeral a zda sa mi to lepsie.koberec bol pomerne suchy.pravdepodobne to bola len asi zvysna vlhkost na koberci. | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 13/11/2008, 12:28 | |
| Ahoj, ja som mal tento isty problem,...pisem mal lebo sa mi to stalo pred 2mes. naposledy a od vtedy zazracne nie, neviem preco... ale hlavne ze to uz neroby (som maval po dazdi stale velku kaluz pod kobercom na spolujazdcovej strane. | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 13/11/2008, 12:36 | |
| ja som to maval tiez,ked som parkoval na rovine nie,iba ked som parkoval do kopca ci uz predkom alebo zadkom.Problem bol v tom ze vo dverach coje na plechu stahovacky ta guma tesniaca bol roztrhana na par miestach.Po oprave ani klapka vody. | |
|
| |
Marshall_G_IV Profík
Vek : 36 Registrácia : 23.04.2008 Počet príspevkov : 1102 Auto : Passat B5.5 1.8T 110kW Bydlisko : LEVICE
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 1/12/2008, 23:20 | |
| do pi*i... ako zacalo toto sproste uprsane pocasie a zasa mam pod spolujazdcovym kobercom vodu,... a ked pustim vnutorni ventilator na trebarz "3" tak sa mi zda ze pocujem vodu ako keby bola v potruby...moze to tiect cez ten ventilator? alebo tam kde nasava vzduch? | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 43 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 2/12/2008, 00:09 | |
| - Marshall_G_IV napísal:
- do pi*i... ako zacalo toto sproste uprsane pocasie a zasa mam pod spolujazdcovym kobercom vodu,... a ked pustim vnutorni ventilator na trebarz "3" tak sa mi zda ze pocujem vodu ako keby bola v potruby...moze to tiect cez ten ventilator? alebo tam kde nasava vzduch?
Ked vyberies pelovy filter hned uvidis ci ti to tecie dnu cez neho. | |
|
| |
kappo4u Začiatočník
Registrácia : 09.09.2008 Počet príspevkov : 1 Auto : VW GOLF 4 1.9TDI Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 4/12/2008, 18:16 | |
| pocuavaj nerobili Ti v poslenej dobe nieco s dverami ?nedaval si dole tapacirum??Tam je take tesnenie na plechu to ked porusis tak Ti tecie .Mne sa stalo to tiez mi to trvalo 2 mesiace kym som na tom prisiel | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 4/12/2008, 21:54 | |
| - kappo4u napísal:
- pocuavaj nerobili Ti v poslenej dobe nieco s dverami ?nedaval si dole tapacirum??Tam je take tesnenie na plechu to ked porusis tak Ti tecie .Mne sa stalo to tiez mi to trvalo 2 mesiace kym som na tom prisiel
pomohlo? | |
|
| |
adostar Začiatočník
Vek : 49 Registrácia : 15.11.2008 Počet príspevkov : 17 Auto : VW GOLF IV 1,9 GT TDI AHF Bydlisko : LE
| Predmet: Re: zatekanie do interieru 4/12/2008, 21:54 | |
| CAO.Mal som ten isty prolem.Tieklo mi do auta.Podlepil som lepidlom na autoskla držiak na pelový filter.Odvtedy bez problemu. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: zatekanie do interieru | |
| |
|
| |
| zatekanie do interieru | |
|