ivanhoe Začiatočník
Registrácia : 26.02.2010 Počet príspevkov : 24
| Predmet: golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje 26/2/2010, 23:54 | |
| Hi priatelia, odvcera mam problem s mojim golf 3, td, aaz motor: Po otoceni klucika 5 sekund svieti zhavenie, potom zacne blika 7-13 krat a zhasne. Po dalsom otoceni motor nestartuje resp. ak ho necham tocit tak ho natlakuje a chyti (po minute...). Takze palivo a vstrekovacie cerpadlo ide aj filter je ok. Nikdy sa mi to este nestalo, nikde v dokumentacii som nenasiel co znamena u G3 blikanie zhavenia. Vyzera to tak ako by na zhavice nesla stava hoci na poistke vpravo (50A) plus po ,otoceni klucika je. Jedine co bolo za poslednych 14 dni menena - bola menena spinacia skrinka pod volantom.
Mal uz niekto takuto (zabavnu) zavadu? Po forach som kukal ale na g3 som nikde nic podobne nenasiel. | |
|
ivanhoe Začiatočník
Registrácia : 26.02.2010 Počet príspevkov : 24
| Predmet: Re: golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje 4/3/2010, 18:01 | |
| Hi,takze uz som mudrejsi:TD: AAZ ma zhaviace rele 104 a zhaviacu elektroniku 166. Blikajuca spirala na palubnje doske znamena vypalenu 80A zhaviacu poistku. Myslel som ze poistka sa nachadza v motorovom priestore ako pri G2 - chyba lavky. K.rva bola zasita navrchu vpravo releovej skrinky vo voze.:-) | |
|
filip983 Začiatočník
Registrácia : 16.02.2012 Počet príspevkov : 1
| Predmet: Re: golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje 16/2/2012, 19:12 | |
| nazdar kde presne sa nachadza poistka zhavenia 50A golf 3,TD, rok 1993, kod motora AAZ | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje | |
| |
|