VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
ivanhoe
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 26.02.2010
Počet príspevkov : 24

golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje Empty
OdoslaťPredmet: golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje   golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje Icon_minitime26/2/2010, 23:54

Hi priatelia,
odvcera mam problem s mojim golf 3, td, aaz motor:
Po otoceni klucika 5 sekund svieti zhavenie, potom zacne blika 7-13 krat a zhasne. Po dalsom otoceni motor nestartuje resp. ak ho necham tocit tak ho natlakuje a chyti (po minute...). Takze palivo a vstrekovacie cerpadlo ide aj filter je ok.
Nikdy sa mi to este nestalo, nikde v dokumentacii som nenasiel co znamena u G3 blikanie zhavenia.
Vyzera to tak ako by na zhavice nesla stava hoci na poistke vpravo (50A) plus po ,otoceni klucika je.
Jedine co bolo za poslednych 14 dni menena - bola menena spinacia skrinka pod volantom.

Mal uz niekto takuto (zabavnu) zavadu? Po forach som kukal ale na g3 som nikde nic podobne nenasiel.
Návrat hore Goto down
ivanhoe
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 26.02.2010
Počet príspevkov : 24

OdoslaťPredmet: Re: golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje   golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje Icon_minitime4/3/2010, 18:01

Hi,takze uz som mudrejsi:TD: AAZ ma zhaviace rele 104 a zhaviacu elektroniku 166. Blikajuca spirala na palubnje doske znamena vypalenu 80A zhaviacu poistku. Myslel som ze poistka sa nachadza v motorovom priestore ako pri G2 - chyba lavky. K.rva bola zasita navrchu vpravo releovej skrinky vo voze.:-)
Návrat hore Goto down
filip983
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 16.02.2012
Počet príspevkov : 1

OdoslaťPredmet: Re: golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje   golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje Icon_minitime16/2/2012, 19:12

nazdar
kde presne sa nachadza poistka zhavenia 50A golf 3,TD, rok 1993, kod motora AAZ
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje   golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje Icon_minitime

Návrat hore Goto down

golf 3, TD, AAZ, kontrolka zhavenia blika, nestartuje
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» nestartuje, blika kontrolka, golf 4
» blika kontrolka zhavenia
» Golf 1.9 TDI vypina turbo - blika zlta kontrolka oleja
» Kontrolka zhavenia - lietanie otacok ?? :(

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: