Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| nestartuje, blika kontrolka, golf 4 | |
| | Autor | Správa |
---|
flip____ Začiatočník
Registrácia : 09.01.2010 Počet príspevkov : 2
| Predmet: nestartuje, blika kontrolka, golf 4 9/1/2010, 07:18 | |
| vedel by mi niekto poradit ? golf 4 odmontoval som volant s airbagom, odmontoval som packy pri volante, odpojil kable od spinacej skrinky a imobilizera, (proste poodpajal som vsetko co je pri volante), vybral som pristrojovku.
dal som to naspat a teraz ked pripojim bateriu tak mi blika na pristrojovke zlte auticko s klucikom cize predpokladam ze je auto zamknute alebo co. mam ho 2 den. ked skusim nastartovat, naskoci ale hned zhasne. nesvieti osvetlenie pristrojovky ani ziadna ina kontrolka.
je nieco co mozem urobit? vdaka za radu | |
| | | gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: nestartuje, blika kontrolka, golf 4 9/1/2010, 10:26 | |
| ..po prve si v zlej sekcii,po druhe comu niesi majstrom tomu nebud katom! | |
| | | ciiita Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 15.05.2008 Počet príspevkov : 371 Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline Bydlisko : Leibnitz/ Austria
| Predmet: Re: nestartuje, blika kontrolka, golf 4 9/1/2010, 18:00 | |
| to mas pravdu a problem je asi v tom ze ti vyletel cipok bus s kluca alebo s pod volantu sluzi nato ze pri vlozeni kluca do zapalovana sa spoji kontakt a ty asi tam jeden cipok nemas bud kluc alebo spinacka a preto to nastartuje a v zapeti zhasne. | |
| | | ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: nestartuje, blika kontrolka, golf 4 9/1/2010, 18:40 | |
| ja jaaaaj a predtym fungovalo vsetko OK?? naco si to rozoberal?? nevytriasol si fakt transponder?? ak si vsetko poskladal spat tak ako bolo...treba urobit prisposobenie imobilizera,resp. predpokladam ze aj prisposobenie budikov | |
| | | flip____ Začiatočník
Registrácia : 09.01.2010 Počet príspevkov : 2
| Predmet: Re: nestartuje, blika kontrolka, golf 4 9/1/2010, 21:57 | |
| gabesz hlavne ze radis k teme. moja prva tema tuna na fore ale reakcie su zalostne.
ale opravil som to, zase som vsetko poodpajal a zase pozapajal a vyslo mi z toho ze pristrojovku som mal blbo koncovky zapojene. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: nestartuje, blika kontrolka, golf 4 | |
| |
| | | | nestartuje, blika kontrolka, golf 4 | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|