VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Hluk vetra v interiéri

Goto down 
+14
dusan hanuliak
Blitzkrieg
botko
sef
Zaruch
golf
MIWOGOLF
Lucko
zuzko
baciluss
mattaxis
seven72
remco
STANLEYBN
18 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 22.11.2007
Počet príspevkov : 66
Auto : VW Golf IV

Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime6/2/2009, 20:30

bohuzial nie.ale pravdepodobne to bude to co pisal anonym,lebo mne to zacalo od vtedy co som si dal spravit folie.
Návrat hore Goto down
MIWOGOLF
Pretekár
Pretekár
MIWOGOLF

Male
Vek : 40
Registrácia : 22.02.2009
Počet príspevkov : 351
Auto : VW Golf Mk4 1.9tdi 6.6kw

OdoslaťPredmet: netesnost tesnenia dveri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime22/2/2009, 15:39

cavte no ja mma tiez ten isty problem  mne ide hluk zo spolujazdcovych  dveri .... ja mam 3 dverak a podla mna to je tym ze dvere su tazsie ako na 5 dverovom a padli nizsie  ako predtym..... ale na vodicovej strane nic nepocujem.... mam aj ja folie a to lepili zvnutra to nema stym nic spolocne...ale moze to byt ze aj 5 dvere nepasuju dobre na gumu ...alebo su naozaj stare....takze tak....ale ja odporucam  nadstavit dvere a zamky podla mna.
Návrat hore Goto down
golf
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 04.04.2009
Počet príspevkov : 1

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime6/4/2009, 18:14

ja som tu noví,ale ak móžem poradit,mne to fučalo preto že mi vypadla na spodku auta gumová zatka(to sú tie čo sú aj pod prahmi/
Návrat hore Goto down
Zaruch
Začiatočník
Začiatočník
Zaruch

Male
Registrácia : 24.08.2009
Počet príspevkov : 29
Auto : VW GOLF IV 1,9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime30/10/2010, 18:00

zuzko napísal:
STANLEYBN napísal:
pocut zvuk vetra v interirri a to tak ako keby niekde bolo zle tesnenie a vietor sa cez to tlaci dovnutra.necitit ziadny tlak anui zimu len ten zvuk.je to pocut aj ako by bolo trosko pootvorene okno.neviete niekdo na akom mieste by to mohlo prufukovat do vnutra.

noo ja mam ten isty problem a keby to bolo len z jednej strany ale je to zo vsetkych podla mna to bude dverove tesnenie asi to uz ma zasebou hmm skusim vymenit bud za novsie abo nieco

Zuzko skusal si vymienat to tesnenie okolo dveri? Mam aj ja s tym problem, ked idem po dialnici 13Okmh tak je to hukot. Dnes som sa na to pozeral, GIV maju take zatvaranie dveri, ze ten tlak vzduchu tlaci prave na tie tesnenia, urcite to bude v tom. Tak daj vediet ci ta vymena tesnenia pomohla.
Návrat hore Goto down
sef
Vodič
Vodič
sef

Male
Registrácia : 29.08.2009
Počet príspevkov : 218
Auto : Golf MkIV, BCB, r.v. 2002

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime31/10/2010, 07:34

ja mam podobny problem, pocujem to niekde v okoli soferovych dveri. myslel som si ze to je z priestoru motora kde bola uvolnena guma na kraji, zalepene a problem trva dalej. tesnenie okolo dveri vyzera takmer ako nove, takze bude mozno problem v zaveseni dveri, ale neviem ako si stym sam poradim...
Návrat hore Goto down
botko
Začiatočník
Začiatočník
botko

Male
Vek : 34
Registrácia : 26.09.2010
Počet príspevkov : 5
Auto : VW GOLF IV Variant 1.9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime16/1/2011, 13:10

ako pozeram tak ten problem tu mame asi vsetci Very Happy som zvedavy kto pride ako prvy na to ze koli comu to je Very Happy nezabudnite potom napisat cim to bolo a ako to odstranime Very Happy
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime19/1/2011, 10:19

pridam sa aj ja do klubu, mne to tiahne od šoferovych dverí.
Moje riešenie je hlasnejšie radio
Návrat hore Goto down
sef
Vodič
Vodič
sef

Male

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime19/1/2011, 12:06

hlasnejsie radio je smutne riesenie, hlavne ak v radiu hraju blbiny a neni po ruke kvalitne mp3 ...
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2011, 21:09

čavte, všetci opisujete ten istý problém aj ja ho mávam hlavne pri bočnom vetre, no myslím že ide o tesnenia. skúste nastriekať tesnenia silikonovým olejom-mali bi zmeknúť,dvere sa budu ľahšie zatvarať a v zime nebudú primrzať Neutral
Návrat hore Goto down
Edy2006
Vodič
Vodič
Edy2006

Male
Vek : 34
Registrácia : 02.10.2010
Počet príspevkov : 177
Auto : Volkswagen Golf III 1,9TDI Rabbit Cool 66kW

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2011, 00:47

no ked tu otom pisete ajmne to robi akoby som mal zle zabuchnute dvere neviem to identifikovat ale nevenujem tomu velku pozornost lebo vacsinou mam pustenu hudbu ale odstranil by som to rad
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.05.2008
Počet príspevkov : 371
Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2011, 11:45

podla mna je to chronicka chyba golfov IV mne to tiez robi a trocha som to zmiernil tym ze som nastavil dvera pretoze boli trosku zvesene a dalsia vec trocha som ich pritiahol do vnutra pretoze,mne to dost robilo na dialnici moc fucalo s roha soferovych dveri,a prisiel som aj nato v umyvarke ked som umyval auto v mycke tak mi pomali kvapkalo do auta s toho rohu dvere som pritiahol na zamku a prestalo ale ne celkom,stale to trocha fuci ale ved predsa ide o 10 rocne auta tak nemozme chciet aby to bolo tiche ako v novycj audinach ,neviem aspon moj nazor Very Happy
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2011, 14:52

čau ciiita uplne s Tebou súhlasím. Musíme si všedci uvedomiť že dvere na G4 sa zatvárajú na karosériu a nie do nej ako na AUDI či FABIA Neutral
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2011, 18:43

presne tak a preto mam aj taky staly zimny problem ci odmetiem sneh v zime s auta tak alebo tak stale po otvoreni nieco spadne dnu a ja si na to potom sadnem a je to v .... takze asi tak Very Happy
Návrat hore Goto down
remco
Profík
Profík
remco

Male
Vek : 39
Registrácia : 07.09.2007
Počet príspevkov : 1145
Auto : VW Golf IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2011, 20:14

ciiita napísal:
presne tak a preto mam aj taky staly zimny problem ci odmetiem sneh v zime s auta tak alebo tak stale po otvoreni nieco spadne dnu a ja si na to potom sadnem a je to v .... takze asi tak Very Happy

no toto teda stve aj mna strasne, hlavne mi vsetko pada na repro a na sedacky...Chcelo by to mat nejaky prenosny vzduchovy kompresor a sneh neodmietat ale vyfukavat... tu spravili borci z nemecka chybu pri navrhovani teda
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t115.htm
sef
Vodič
Vodič
sef

Male

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime25/1/2011, 07:21

navyse takto su dvere dost tazke a nachylne na "unavenie" ramien. ale zase mam aspon pocit ze nejaka deformacna zona z boku asi bude Smile
Návrat hore Goto down
ciiita
Pretekár
Pretekár
ciiita

Male

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime25/1/2011, 17:20

ta asi budeme jazdit len v lete,a pomali aby to bolo bez snehu a bez hluku no nie cheers
Návrat hore Goto down
wl4do
Pretekár
Pretekár
wl4do

Male
Vek : 38
Registrácia : 09.07.2009
Počet príspevkov : 539
Auto : MK IV 1999, 1.9 TDI, 66 kW, ALH

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime22/4/2011, 14:30

ciiita napísal:

Presne! To vie naštvať aj mňa Very Happy A ja sa takisto pripájam, mne to tiež hučí okolo dverí, či kde. Ale mám trochu zvesené dvere, takže to bude určite tým. Ale zdá sa mi aj to tesnenie nejaké zdeformované. Rozmýšľal som aj nad výmenou spätného zrkadla za nejaký viac aerodynamickejší, čo myslíte?
Hlasnejšie rádio je tiež riešenie, ale ak dám dole anténu, pretože si budem myslieť, že ten hukot je anténou, tak nemôžem počúvať rádio.. jedine MP3.
Takže: vymeniť tesnenia, vyštelovať dvere, zhodiť anténu, vymeniť spätné zrkadlá za aerodynamickejší a bude po probléme?? Very Happy
Návrat hore Goto down
Zaruch
Začiatočník
Začiatočník
Zaruch

Male
Registrácia : 24.08.2009
Počet príspevkov : 29
Auto : VW GOLF IV 1,9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime1/5/2011, 19:36

No chalani mne sa podarilo vyriesit tento problem s hlukom. Zacalo to ked som si vsimol, ze mi zacinaju hrdzaviet blatniky zospodu. Radu na to som ziskal tu: http://www.vwgolf-club.net/t524-topic?highlight=blatniky
Tie peny som hned vyhodil. Zacal som mat hluk v aute, ale iba ked som vybehol na dialnicu. Hladal som kade mi to moze fucat, riesil som ulozenie dveri, kazdy mi hovoril ze mi sedia dobre. Tak som si myslel, ze to bude vonkajsie tesnenie. Chcel som kupit nove, no jedno stoji 100€. Ale ked som raz sedel v aute, vsimol som si pri otvorenych dverach dlhsiu strbinu cez ktoru som videl svetlo, ktore vychadzalo od predneho svetla. Tak mi doslo, ze ten silny tlak prechadza od predu cez blatnik do dvier. Esteze som nevihodil tie peny. Spodok peny som zrezal, aby sa nedotykala blatnika (kvoli hrdze). Prilepil som som ich chemoprenom. Vybehol som na dialnicu a hluk bol prec. Dufam, ze to niekomu pomoze.
Návrat hore Goto down
MMATES1
Začiatočník
Začiatočník
MMATES1

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.01.2011
Počet príspevkov : 43
Auto : VW Bora Variant 1,9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2011, 11:26

fiha Shocked
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Hluk vetra v interiéri   Hluk vetra v interiéri - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Hluk vetra v interiéri
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» hluk od vetra v interiery
» typ ziaroviek v interieri
» Zobrazenie teploty v interieri
» prosim o pomoc!!!!! hluk od vyfuku

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: