| Hluk vetra v interiéri | |
|
+14dusan hanuliak Blitzkrieg botko sef Zaruch golf MIWOGOLF Lucko zuzko baciluss mattaxis seven72 remco STANLEYBN 18 posters |
|
Autor | Správa |
---|
STANLEYBN Autoškolák
Registrácia : 22.11.2007 Počet príspevkov : 66 Auto : VW Golf IV
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 6/2/2009, 20:30 | |
| bohuzial nie.ale pravdepodobne to bude to co pisal anonym,lebo mne to zacalo od vtedy co som si dal spravit folie. | |
|
| |
MIWOGOLF Pretekár
Vek : 40 Registrácia : 22.02.2009 Počet príspevkov : 351 Auto : VW Golf Mk4 1.9tdi 6.6kw Bydlisko : bratislava
| Predmet: netesnost tesnenia dveri 22/2/2009, 15:39 | |
| cavte no ja mma tiez ten isty problem mne ide hluk zo spolujazdcovych dveri .... ja mam 3 dverak a podla mna to je tym ze dvere su tazsie ako na 5 dverovom a padli nizsie ako predtym..... ale na vodicovej strane nic nepocujem.... mam aj ja folie a to lepili zvnutra to nema stym nic spolocne...ale moze to byt ze aj 5 dvere nepasuju dobre na gumu ...alebo su naozaj stare....takze tak....ale ja odporucam nadstavit dvere a zamky podla mna. | |
|
| |
golf Začiatočník
Registrácia : 04.04.2009 Počet príspevkov : 1
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 6/4/2009, 18:14 | |
| ja som tu noví,ale ak móžem poradit,mne to fučalo preto že mi vypadla na spodku auta gumová zatka(to sú tie čo sú aj pod prahmi/ | |
|
| |
Zaruch Začiatočník
Registrácia : 24.08.2009 Počet príspevkov : 29 Auto : VW GOLF IV 1,9 TDI
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 30/10/2010, 18:00 | |
| - zuzko napísal:
- STANLEYBN napísal:
- pocut zvuk vetra v interirri a to tak ako keby niekde bolo zle tesnenie a vietor sa cez to tlaci dovnutra.necitit ziadny tlak anui zimu len ten zvuk.je to pocut aj ako by bolo trosko pootvorene okno.neviete niekdo na akom mieste by to mohlo prufukovat do vnutra.
noo ja mam ten isty problem a keby to bolo len z jednej strany ale je to zo vsetkych podla mna to bude dverove tesnenie asi to uz ma zasebou hmm skusim vymenit bud za novsie abo nieco Zuzko skusal si vymienat to tesnenie okolo dveri? Mam aj ja s tym problem, ked idem po dialnici 13Okmh tak je to hukot. Dnes som sa na to pozeral, GIV maju take zatvaranie dveri, ze ten tlak vzduchu tlaci prave na tie tesnenia, urcite to bude v tom. Tak daj vediet ci ta vymena tesnenia pomohla. | |
|
| |
sef Vodič
Registrácia : 29.08.2009 Počet príspevkov : 218 Auto : Golf MkIV, BCB, r.v. 2002 Bydlisko : Senica
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 31/10/2010, 07:34 | |
| ja mam podobny problem, pocujem to niekde v okoli soferovych dveri. myslel som si ze to je z priestoru motora kde bola uvolnena guma na kraji, zalepene a problem trva dalej. tesnenie okolo dveri vyzera takmer ako nove, takze bude mozno problem v zaveseni dveri, ale neviem ako si stym sam poradim... | |
|
| |
botko Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 26.09.2010 Počet príspevkov : 5 Auto : VW GOLF IV Variant 1.9 TDI Bydlisko : Martin
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 16/1/2011, 13:10 | |
| ako pozeram tak ten problem tu mame asi vsetci som zvedavy kto pride ako prvy na to ze koli comu to je nezabudnite potom napisat cim to bolo a ako to odstranime | |
|
| |
Blitzkrieg Pilot
Vek : 45 Registrácia : 07.12.2008 Počet príspevkov : 823 Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 19/1/2011, 10:19 | |
| pridam sa aj ja do klubu, mne to tiahne od šoferovych dverí. Moje riešenie je hlasnejšie radio | |
|
| |
sef Vodič
Registrácia : 29.08.2009 Počet príspevkov : 218 Auto : Golf MkIV, BCB, r.v. 2002 Bydlisko : Senica
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 19/1/2011, 12:06 | |
| hlasnejsie radio je smutne riesenie, hlavne ak v radiu hraju blbiny a neni po ruke kvalitne mp3 ... | |
|
| |
dusan hanuliak Autoškolák
Registrácia : 21.01.2011 Počet príspevkov : 128 Auto : TDI
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 22/1/2011, 21:09 | |
| čavte, všetci opisujete ten istý problém aj ja ho mávam hlavne pri bočnom vetre, no myslím že ide o tesnenia. skúste nastriekať tesnenia silikonovým olejom-mali bi zmeknúť,dvere sa budu ľahšie zatvarať a v zime nebudú primrzať | |
|
| |
Edy2006 Vodič
Vek : 34 Registrácia : 02.10.2010 Počet príspevkov : 177 Auto : Volkswagen Golf III 1,9TDI Rabbit Cool 66kW Bydlisko : PD/ZA
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 23/1/2011, 00:47 | |
| no ked tu otom pisete ajmne to robi akoby som mal zle zabuchnute dvere neviem to identifikovat ale nevenujem tomu velku pozornost lebo vacsinou mam pustenu hudbu ale odstranil by som to rad | |
|
| |
ciiita Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 15.05.2008 Počet príspevkov : 371 Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline Bydlisko : Leibnitz/ Austria
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 23/1/2011, 11:45 | |
| podla mna je to chronicka chyba golfov IV mne to tiez robi a trocha som to zmiernil tym ze som nastavil dvera pretoze boli trosku zvesene a dalsia vec trocha som ich pritiahol do vnutra pretoze,mne to dost robilo na dialnici moc fucalo s roha soferovych dveri,a prisiel som aj nato v umyvarke ked som umyval auto v mycke tak mi pomali kvapkalo do auta s toho rohu dvere som pritiahol na zamku a prestalo ale ne celkom,stale to trocha fuci ale ved predsa ide o 10 rocne auta tak nemozme chciet aby to bolo tiche ako v novycj audinach ,neviem aspon moj nazor | |
|
| |
dusan hanuliak Autoškolák
Registrácia : 21.01.2011 Počet príspevkov : 128 Auto : TDI
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 23/1/2011, 14:52 | |
| čau ciiita uplne s Tebou súhlasím. Musíme si všedci uvedomiť že dvere na G4 sa zatvárajú na karosériu a nie do nej ako na AUDI či FABIA | |
|
| |
ciiita Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 15.05.2008 Počet príspevkov : 371 Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline Bydlisko : Leibnitz/ Austria
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 24/1/2011, 18:43 | |
| presne tak a preto mam aj taky staly zimny problem ci odmetiem sneh v zime s auta tak alebo tak stale po otvoreni nieco spadne dnu a ja si na to potom sadnem a je to v .... takze asi tak | |
|
| |
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 24/1/2011, 20:14 | |
| - ciiita napísal:
- presne tak a preto mam aj taky staly zimny problem ci odmetiem sneh v zime s auta tak alebo tak stale po otvoreni nieco spadne dnu a ja si na to potom sadnem a je to v .... takze asi tak
no toto teda stve aj mna strasne, hlavne mi vsetko pada na repro a na sedacky...Chcelo by to mat nejaky prenosny vzduchovy kompresor a sneh neodmietat ale vyfukavat... tu spravili borci z nemecka chybu pri navrhovani teda | |
|
| |
sef Vodič
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 25/1/2011, 07:21 | |
| navyse takto su dvere dost tazke a nachylne na "unavenie" ramien. ale zase mam aspon pocit ze nejaka deformacna zona z boku asi bude | |
|
| |
ciiita Pretekár
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 25/1/2011, 17:20 | |
| ta asi budeme jazdit len v lete,a pomali aby to bolo bez snehu a bez hluku no nie | |
|
| |
wl4do Pretekár
Vek : 38 Registrácia : 09.07.2009 Počet príspevkov : 539 Auto : MK IV 1999, 1.9 TDI, 66 kW, ALH Bydlisko : VWalacky ;)
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 22/4/2011, 14:30 | |
| - ciiita napísal:
- presne tak a preto mam aj taky staly zimny problem ci odmetiem sneh v zime s auta tak alebo tak stale po otvoreni nieco spadne dnu a ja si na to potom sadnem a je to v .... takze asi tak
Presne! To vie naštvať aj mňa A ja sa takisto pripájam, mne to tiež hučí okolo dverí, či kde. Ale mám trochu zvesené dvere, takže to bude určite tým. Ale zdá sa mi aj to tesnenie nejaké zdeformované. Rozmýšľal som aj nad výmenou spätného zrkadla za nejaký viac aerodynamickejší, čo myslíte? Hlasnejšie rádio je tiež riešenie, ale ak dám dole anténu, pretože si budem myslieť, že ten hukot je anténou, tak nemôžem počúvať rádio.. jedine MP3. Takže: vymeniť tesnenia, vyštelovať dvere, zhodiť anténu, vymeniť spätné zrkadlá za aerodynamickejší a bude po probléme?? | |
|
| |
Zaruch Začiatočník
Registrácia : 24.08.2009 Počet príspevkov : 29 Auto : VW GOLF IV 1,9 TDI
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 1/5/2011, 19:36 | |
| No chalani mne sa podarilo vyriesit tento problem s hlukom. Zacalo to ked som si vsimol, ze mi zacinaju hrdzaviet blatniky zospodu. Radu na to som ziskal tu: http://www.vwgolf-club.net/t524-topic?highlight=blatniky Tie peny som hned vyhodil. Zacal som mat hluk v aute, ale iba ked som vybehol na dialnicu. Hladal som kade mi to moze fucat, riesil som ulozenie dveri, kazdy mi hovoril ze mi sedia dobre. Tak som si myslel, ze to bude vonkajsie tesnenie. Chcel som kupit nove, no jedno stoji 100€. Ale ked som raz sedel v aute, vsimol som si pri otvorenych dverach dlhsiu strbinu cez ktoru som videl svetlo, ktore vychadzalo od predneho svetla. Tak mi doslo, ze ten silny tlak prechadza od predu cez blatnik do dvier. Esteze som nevihodil tie peny. Spodok peny som zrezal, aby sa nedotykala blatnika (kvoli hrdze). Prilepil som som ich chemoprenom. Vybehol som na dialnicu a hluk bol prec. Dufam, ze to niekomu pomoze. | |
|
| |
MMATES1 Začiatočník
Vek : 35 Registrácia : 11.01.2011 Počet príspevkov : 43 Auto : VW Bora Variant 1,9 TDI Bydlisko : Okres Čadca -Olešná
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri 28/5/2011, 11:26 | |
| fiha | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Hluk vetra v interiéri | |
| |
|
| |
| Hluk vetra v interiéri | |
|