VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

hluk od vetra v interiery

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
STANLEYBN
Autoškolák
Autoškolák

Registrácia : 22.11.2007
Počet príspevkov : 66
Auto : VW Golf IV

hluk od vetra v interiery Empty
OdoslaťPredmet: hluk od vetra v interiery   hluk od vetra v interiery Icon_minitime17/12/2007, 11:31

neviete mi niekto poradit,co mam spravit alebo kde by mohla byt chyba,ked mi do interieru vozidla prenika hluk vzniknuty odporom vzduchu.prenika okolo dvery,tesnenie je vsak v poriadku(aspon tak vyzera).
tento hluk vznika okolo 8Okm rychlosti.
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: hluk od vetra v interiery   hluk od vetra v interiery Icon_minitime17/12/2007, 13:16

kamarat ma podobny problem ale tam je to preto ze to auto bolo burane s predu a niekto blbo nastavil dvere. skus otvorit dvere a dat do nich list papiera a zabuchni ak pojde lahko von bude to tym ze tesnenia nedoliehajú správne.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: hluk od vetra v interiery   hluk od vetra v interiery Icon_minitime18/12/2007, 10:36

Tak tu sa zapojim aj ja...ak nebudes mat ziadny vysledok z toho co ti poradil Golfi tak jednoducho skus odsrobovat antenu zo strechy a chod to prevetrat. Potom nam povedz ako to dopadlo Wink
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: hluk od vetra v interiery   hluk od vetra v interiery Icon_minitime19/12/2007, 14:06

baciluss napísal:
Tak tu sa zapojim aj ja...ak nebudes mat ziadny vysledok z toho co ti poradil Golfi tak jednoducho skus odsrobovat antenu zo strechy a chod to prevetrat. Potom nam povedz ako to dopadlo Wink
good ideaa to ma nenapadlo dost casto to robi antena
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Vek : 40
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: hluk od vetra v interiery   hluk od vetra v interiery Icon_minitime27/3/2008, 02:58

STANLEYBN napísal:
neviete mi niekto poradit,co mam spravit alebo kde by mohla byt chyba,ked mi do interieru vozidla prenika hluk vzniknuty odporom vzduchu.prenika okolo dvery,tesnenie je vsak v poriadku(aspon tak vyzera).
tento hluk vznika okolo 8Okm rychlosti.

heh sranda ze aj v nasej sekcii g3 riesime presne tento problem a nevieme na to prist aj mne to robi a ide to zo vsetkych stran a vsetky dvere mi sedia ako maju tak to riesim vypeckujem radiu heh
Návrat hore Goto down
Baban-PP
Autoškolák
Autoškolák

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 85

OdoslaťPredmet: Re: hluk od vetra v interiery   hluk od vetra v interiery Icon_minitime8/4/2008, 19:48

No ludia mne sa zdalo ze to tiez ide s dvery...no dokonca som bol presvedceny ale skusil som dat dole antenu a zahadne to zmyzlo:-)teraz ale planujem o antene v podobe plutvy...ak viete aku myslim... :g4b:
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: hluk od vetra v interiery   hluk od vetra v interiery Icon_minitime

Návrat hore Goto down

hluk od vetra v interiery
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» hluk od kolies
» prosim o pomoc!!!!! hluk od vyfuku

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: