djrjay Začiatočník
Vek : 45 Registrácia : 27.05.2009 Počet príspevkov : 18 Auto : VW GOLF IV TDI GTI Bydlisko : PD
| Predmet: predna naprava-CUDNY ZVUK 4/2/2010, 18:45 | |
| Nazdar vsetci. Chcem sa opytat ci mi neviete poradit ohladom prednej napravy. V poslednom case ked pritlacim na plyn a auto ide do zaberu,zatacam a auto sa nakloni na pravu stranu tak zacne nieco cudne hucat. Mam podozrenie na homokinetak alebo lozisko. Co vy na to? Poradte co tam mam vymenit. DIKI VSETKYM. | |
|
ciiita Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 15.05.2008 Počet príspevkov : 371 Auto : W Golf V 1.9 Tdi Sportline Bydlisko : Leibnitz/ Austria
| Predmet: Re: predna naprava-CUDNY ZVUK 7/2/2010, 10:45 | |
| no ked len v zakrutach tak ked to praska skor klb ale ked huci tak asi skor lozisko ale nemusi byt to lozisko na ktorej strane huci ale aj opacne mne hucalo na lavej strane a rozbite bolo prave predna naprava dost prenasa zvuk daj to na ydvihak a roztoc koleso a uvidis ci huci ak ano tak lozisko a s vymenou myslim ze nieje problem. | |
|
jimmy Vodič
Vek : 40 Registrácia : 04.12.2008 Počet príspevkov : 175 Auto : golf IV 1,4 16 V 55kw, golf IV 1.8 20V 92kw Bydlisko : Ruzomberok
| Predmet: Re: predna naprava-CUDNY ZVUK 7/2/2010, 14:29 | |
| aj ja si myslim ze to budu loziska ale skontroluj si aj silenbloky na ramene lebo ja ked som ich mal rozhasene tak mi tiez auto hucalo v zabere pretoze vtedy sa ti kolesa vlastne rozidu....a nedere ti nahodou aj vnutornu stranu pneumatik??,pretoze mne to vtedy zodralo aj gumy | |
|
22jano Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 14.04.2008 Počet príspevkov : 18 Auto : Golf IV 1.4 16v AHW Bydlisko : Lučenec
| Predmet: Re: predna naprava-CUDNY ZVUK 11/2/2010, 17:47 | |
| ja som mal tiež ten problém ale na zdviháku sme zistili ze to bolo ložisko vymenil som a bol pokoj ložisko vyšlo na 40€ | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: predna naprava-CUDNY ZVUK | |
| |
|