| Dorobenie ASR??? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Lue121 Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 26.10.2009 Počet príspevkov : 56 Auto : VW Golf IV 1,9TDI 81KW 110 PS
| Predmet: Dorobenie ASR??? 8/1/2010, 00:32 | |
| zdravim klubaci. Nevie mi niekto poradit, ci sa na bezny golf IV da dorobit ASR a ak ano,tak ci je s tym vela roboty,co sa tyka financi a narocnosti uprav?? vdaka za info | |
|
| |
Pit-Bull Pretekár
Registrácia : 25.03.2009 Počet príspevkov : 397 Auto : VW GOLF VI / Yamaha R6
| Predmet: Re: Dorobenie ASR??? 8/1/2010, 00:49 | |
| osobne si myslim, ze asr je kokotina za hranice chapania | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Dorobenie ASR??? 8/1/2010, 07:04 | |
| on sa ta nepytal na tvoj mudry nazor | |
|
| |
Jojo sdi Pretekár
Vek : 50 Registrácia : 13.02.2009 Počet príspevkov : 490 Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov Bydlisko : Zálesie
| Predmet: Re: Dorobenie ASR??? 8/1/2010, 08:51 | |
| Vsetko sa da... Je to ale dost narocne,aj financne. Budes potrebovat: krúzok pod volant,brzdovy valec s čidlami,snímač priecneho zrychlenia,inu riadiacu jednotku abs...je toho dost | |
|
| |
Lue121 Autoškolák
Vek : 36 Registrácia : 26.10.2009 Počet príspevkov : 56 Auto : VW Golf IV 1,9TDI 81KW 110 PS
| Predmet: Re: Dorobenie ASR??? 8/1/2010, 10:56 | |
| - Pit-Bull napísal:
- osobne si myslim, ze asr je kokotina za hranice chapania
tak ty sa osobne asi nevies,co je ASR...a pytal som sa uplne ine,nie co si o tom myslis... | |
|
| |
Lue121 Autoškolák
| |
| |
Pit-Bull Pretekár
Registrácia : 25.03.2009 Počet príspevkov : 397 Auto : VW GOLF VI / Yamaha R6
| Predmet: Re: Dorobenie ASR??? 8/1/2010, 12:06 | |
| ja som chcel touto mojou interpretaciou naznacit, komplikovany a zlozity proces aplikacie na jeho typ auta.
na jednej strane mi velmi vela krat zavaril, ale to bolo ako som neskor zistil mojou chybou. Ak ho clovek nevypne a je na sebemakksom povrchu zakonite zapadne a mne sa v blate na absurdnom mieste pred blokom doslova dokazalo zahrabat na druhej strane mi dost pomaha vyrovnavat moje chyby na klzkom povrhu a teraz hlavne ked je taka ta kasovyta vrstva snehu... vsetko ma svoje vyhody ako aj nevyhody, prikladom je aj ESP | |
|
| |
Lucko Agent
Vek : 40 Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 1822 Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN Bydlisko : Trnava
| Predmet: Re: Dorobenie ASR??? 8/1/2010, 12:31 | |
| - Pit-Bull napísal:
- ja som chcel touto mojou interpretaciou naznacit, komplikovany a zlozity proces aplikacie na jeho typ auta.
na jednej strane mi velmi vela krat zavaril, ale to bolo ako som neskor zistil mojou chybou. Ak ho clovek nevypne a je na sebemakksom povrchu zakonite zapadne a mne sa v blate na absurdnom mieste pred blokom doslova dokazalo zahrabat na druhej strane mi dost pomaha vyrovnavat moje chyby na klzkom povrhu a teraz hlavne ked je taka ta kasovyta vrstva snehu... vsetko ma svoje vyhody ako aj nevyhody, prikladom je aj ESP ani na toto sa ta tu nikto nepytal, tak radsej nepis nic ako somariny, ci silou mocou potrebujes mat v kazdej teme prispevok? | |
|
| |
Lue121 Autoškolák
| Predmet: Re: Dorobenie ASR??? 8/1/2010, 12:36 | |
| - Pit-Bull napísal:
- ja som chcel touto mojou interpretaciou naznacit, komplikovany a zlozity proces aplikacie na jeho typ auta.
na jednej strane mi velmi vela krat zavaril, ale to bolo ako som neskor zistil mojou chybou. Ak ho clovek nevypne a je na sebemakksom povrchu zakonite zapadne a mne sa v blate na absurdnom mieste pred blokom doslova dokazalo zahrabat na druhej strane mi dost pomaha vyrovnavat moje chyby na klzkom povrhu a teraz hlavne ked je taka ta kasovyta vrstva snehu... vsetko ma svoje vyhody ako aj nevyhody, prikladom je aj ESP tak sam si aspon uznal to, ze ti zavaril ASR tvojou chybou...cize si to tak mohol napisat hned,ze to pre teba ma aj vyhody aj nevyhody. Ja ASR mam a podla mna je to vec,ktora je pri tychto autach a celkovo pri tazsich autach na nezaplatenie hlavne v zime. A temu som zalozil preto,lebo som chcel vediet, ci je to obtiazne davat do Golfa IV,ktory nie je tymto systemom vybaveny | |
|
| |
nikibad Agent
Vek : 41 Registrácia : 22.01.2009 Počet príspevkov : 1520 Auto : Golf IV 1,6 16V 2003 Bydlisko : Namestovo
| Predmet: Re: Dorobenie ASR??? 8/1/2010, 12:37 | |
| skus pohladat na vw-clube tam to myslim ktosik dorabal,neviem ci esp alebo asr.cital som tam o tom. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dorobenie ASR??? | |
| |
|
| |
| Dorobenie ASR??? | |
|