| problém po výmene ložiska | |
|
|
Autor | Správa |
---|
ejupo Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 13.03.2008 Počet príspevkov : 10 Auto : VW Golf 1,6TD Bydlisko : Piešťany
| Predmet: problém po výmene ložiska 14/3/2008, 21:56 | |
| zdravím, po kúpe Golfa bolo treba vymeniť predné pravé ložisko, pretože riadne hučalo a v aute bol riadny hluk - bolo priam rozmašírované... po riadnej výmene za nové však hukot neprestal, akoby niečo stále trelo s výnimkou jazdy do pravotočivej zákruty - vtedy nehučí vedel by niekto, čo by tomu ešte mohlo byť okrem vadného nového kusu ložiska?? ked všetko vyzerá byť v poriadku?.. | |
|
| |
golfgti16vv Začiatočník
Vek : 51 Registrácia : 07.01.2008 Počet príspevkov : 37 Auto : golfgti16v wolfsburgedition Bydlisko : šumava CZ
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska 14/3/2008, 22:09 | |
| a co ložiske vzadu a ty ostatni jsou 100 procent v pořadku jen tak to nehuči | |
|
| |
ejupo Začiatočník
Vek : 39 Registrácia : 13.03.2008 Počet príspevkov : 10 Auto : VW Golf 1,6TD Bydlisko : Piešťany
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska 14/3/2008, 23:02 | |
| poviem to asi tak, že je to zreteľný zvuk len z pravej prednej časti, preto si hovorím, že to bolo a ešte aj po výmene stále je (vraj môže byť vadné nové ložisko)...len čo iné by to mohlo byť, ak by vadné nebolo ostatné ložiská skutočne vyzerajú byť v pohode...z tej pravej strany je to zjavné | |
|
| |
Lechy Administrátor
Vek : 38 Registrácia : 26.06.2007 Počet príspevkov : 399 Auto : VW Golf II 1,6 GTD (JR)
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska 14/3/2008, 23:34 | |
| Mal som rovnaký problém, hluk vychádzal z pravej prednej časti, vymenil som ložisko, ale stále to neprestávalo, tak som vymenil ložisko aj v ľavej časti a hluk zmizol. | |
|
| |
klickop Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 12.10.2007 Počet príspevkov : 303 Auto : Golf III 1.6 55kW ABU Bydlisko : Partizánske / Ibbenburen / DE
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska 15/3/2008, 07:48 | |
| A nedotiahol si to ložisko veľmi silno ? | |
|
| |
ejupo Začiatočník
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska 15/3/2008, 10:36 | |
| - Lechy napísal:
- Mal som rovnaký problém, hluk vychádzal z pravej prednej časti, vymenil som ložisko, ale stále to neprestávalo, tak som vymenil ložisko aj v ľavej časti a hluk zmizol.
tak v tomto prípade by som sa spýtal naviac, či to robilo čo som spomínal pri zatáčaní....ked zatočí doprava, prestane valivý hukot a inak - doľava a rovno je to rovnaké | |
|
| |
golfgti16vv Začiatočník
Vek : 51 Registrácia : 07.01.2008 Počet príspevkov : 37 Auto : golfgti16v wolfsburgedition Bydlisko : šumava CZ
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska 16/3/2008, 10:24 | |
| to zaleži na tom ktera řada v ložisku je špatna jetli vnitřni nevo vnejši podle toho potom huči bud doprava nebo doleva | |
|
| |
ejupo Začiatočník
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska 16/3/2008, 23:04 | |
| - golfgti16vv napísal:
- to zaleži na tom ktera řada v ložisku je špatna jetli vnitřni nevo vnejši podle toho potom huči bud doprava nebo doleva
no idem sa pustiť do alternatívy, že to môže byť aj kvôli nejakému dalšiemu ložisku - tento týždeň - možno aj zajtra už sa vymení pravé zadné, kedže koleso má nejakú vôľu, tak je možné, že ešte to je zlé a prenáša sa to | |
|
| |
Lechy Administrátor
Vek : 38 Registrácia : 26.06.2007 Počet príspevkov : 399 Auto : VW Golf II 1,6 GTD (JR)
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska 21/3/2008, 18:58 | |
| - ejupo napísal:
- Lechy napísal:
- Mal som rovnaký problém, hluk vychádzal z pravej prednej časti, vymenil som ložisko, ale stále to neprestávalo, tak som vymenil ložisko aj v ľavej časti a hluk zmizol.
tak v tomto prípade by som sa spýtal naviac, či to robilo čo som spomínal pri zatáčaní....ked zatočí doprava, prestane valivý hukot a inak - doľava a rovno je to rovnaké No mne to pri zatáčaní hučalo viac, keď som išiel rovno, tak to bolo počuť menej. | |
|
| |
ejupo Začiatočník
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska 21/3/2008, 20:49 | |
| dik všetkým za návrhy, ale problém sa už podarilo vyriešiť...tož problém identický s Lechym...ľavé ložisko taktiež zošrotené - po výmene v pohode... ešte by ma trápila trochu hrkotajúca palubovka...ale to je už o inom:) | |
|
| |
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska 27/5/2008, 19:54 | |
| - ejupo napísal:
- dik všetkým za návrhy, ale problém sa už podarilo vyriešiť...tož problém identický s Lechym...ľavé ložisko taktiež zošrotené - po výmene v pohode...
ešte by ma trápila trochu hrkotajúca palubovka...ale to je už o inom:) Palubku rozober a zo zadnej strany ju oblep filckovou páskou... | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska 4/6/2008, 21:23 | |
| - Runcajz napísal:
- ejupo napísal:
- dik všetkým za návrhy, ale problém sa už podarilo vyriešiť...tož problém identický s Lechym...ľavé ložisko taktiež zošrotené - po výmene v pohode...
ešte by ma trápila trochu hrkotajúca palubovka...ale to je už o inom:) Palubku rozober a zo zadnej strany ju oblep filckovou páskou... tak tak a podloz filcom aj vsetky miesta kde idu sroby a matice..a malo by sa to stratit alebo aspon eliminovať | |
|
| |
minonker Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 05.02.2009 Počet príspevkov : 4 Auto : VW Golf III 1.4 i Bydlisko : Bratislava
| Predmet: lozisko 5/2/2009, 18:07 | |
| Ako prvé keď už si dám tú robotu ,že mením ložisko vymením obä strany. ložisko sa dá lacno kúpiť ,keď nekupujem sadu ale v ložiskovom obchode...ked neprestava hučať ,treba aj v zadu vymenit..a keď ani to nepomôže ostáva vymeniť ložiská diferenciálu... ja by som prvé menil tie.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: problém po výmene ložiska | |
| |
|
| |
| problém po výmene ložiska | |
|