VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problém po výmene ložiska

Goto down 
+3
Lechy
golfgti16vv
ejupo
7 posters
AutorSpráva
ejupo
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 39
Registrácia : 13.03.2008
Počet príspevkov : 10
Auto : VW Golf 1,6TD

problém po výmene ložiska Empty
OdoslaťPredmet: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime14/3/2008, 21:56

zdravím,
po kúpe Golfa bolo treba vymeniť predné pravé ložisko, pretože riadne hučalo a v aute bol riadny hluk - bolo priam rozmašírované...
po riadnej výmene za nové však hukot neprestal, akoby niečo stále trelo s výnimkou jazdy do pravotočivej zákruty - vtedy nehučí
vedel by niekto, čo by tomu ešte mohlo byť okrem vadného nového kusu ložiska?? ked všetko vyzerá byť v poriadku?..
Návrat hore Goto down
golfgti16vv
Začiatočník
Začiatočník

Vek : 51
Registrácia : 07.01.2008
Počet príspevkov : 37
Auto : golfgti16v wolfsburgedition

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime14/3/2008, 22:09

a co ložiske vzadu a ty ostatni jsou 100 procent v pořadku jen tak to nehuči
Návrat hore Goto down
ejupo
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime14/3/2008, 23:02

poviem to asi tak, že je to zreteľný zvuk len z pravej prednej časti, preto si hovorím, že to bolo a ešte aj po výmene stále je (vraj môže byť vadné nové ložisko)...len čo iné by to mohlo byť, ak by vadné nebolo
ostatné ložiská skutočne vyzerajú byť v pohode...z tej pravej strany je to zjavné
Návrat hore Goto down
Lechy
Administrátor
Lechy

Male
Vek : 38
Registrácia : 26.06.2007
Počet príspevkov : 399
Auto : VW Golf II 1,6 GTD (JR)

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime14/3/2008, 23:34

Mal som rovnaký problém, hluk vychádzal z pravej prednej časti, vymenil som ložisko, ale stále to neprestávalo, tak som vymenil ložisko aj v ľavej časti a hluk zmizol.
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Vek : 42
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime15/3/2008, 07:48

A nedotiahol si to ložisko veľmi silno ?
Návrat hore Goto down
ejupo
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime15/3/2008, 10:36

Lechy napísal:
Mal som rovnaký problém, hluk vychádzal z pravej prednej časti, vymenil som ložisko, ale stále to neprestávalo, tak som vymenil ložisko aj v ľavej časti a hluk zmizol.

tak v tomto prípade by som sa spýtal naviac, či to robilo čo som spomínal pri zatáčaní....ked zatočí doprava, prestane valivý hukot a inak - doľava a rovno je to rovnaké
Návrat hore Goto down
golfgti16vv
Začiatočník
Začiatočník

Vek : 51
Registrácia : 07.01.2008
Počet príspevkov : 37
Auto : golfgti16v wolfsburgedition

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime16/3/2008, 10:24

to zaleži na tom ktera řada v ložisku je špatna jetli vnitřni nevo vnejši podle toho potom huči bud doprava nebo doleva
Návrat hore Goto down
ejupo
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime16/3/2008, 23:04

golfgti16vv napísal:
to zaleži na tom ktera řada v ložisku je špatna jetli vnitřni nevo vnejši podle toho potom huči bud doprava nebo doleva
no idem sa pustiť do alternatívy, že to môže byť aj kvôli nejakému dalšiemu ložisku - tento týždeň - možno aj zajtra už sa vymení pravé zadné, kedže koleso má nejakú vôľu, tak je možné, že ešte to je zlé a prenáša sa to
Návrat hore Goto down
Lechy
Administrátor
Lechy

Male
Vek : 38
Registrácia : 26.06.2007
Počet príspevkov : 399
Auto : VW Golf II 1,6 GTD (JR)

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime21/3/2008, 18:58

ejupo napísal:
Lechy napísal:

tak v tomto prípade by som sa spýtal naviac, či to robilo čo som spomínal pri zatáčaní....ked zatočí doprava, prestane valivý hukot a inak - doľava a rovno je to rovnaké

No mne to pri zatáčaní hučalo viac, keď som išiel rovno, tak to bolo počuť menej.
Návrat hore Goto down
ejupo
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime21/3/2008, 20:49

dik všetkým za návrhy, ale problém sa už podarilo vyriešiť...tož problém identický s Lechym...ľavé ložisko taktiež zošrotené - po výmene v pohode...
ešte by ma trápila trochu hrkotajúca palubovka...ale to je už o inom:)
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime27/5/2008, 19:54

ejupo napísal:
dik všetkým za návrhy, ale problém sa už podarilo vyriešiť...tož problém identický s Lechym...ľavé ložisko taktiež zošrotené - po výmene v pohode...
Palubku rozober a zo zadnej strany ju oblep filckovou páskou... Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime4/6/2008, 21:23

Runcajz napísal:
ejupo napísal:
Palubku rozober a zo zadnej strany ju oblep filckovou páskou... Rolling Eyes
tak tak a podloz filcom aj vsetky miesta kde idu sroby a matice..a malo by sa to stratit alebo aspon eliminovať
Návrat hore Goto down
minonker
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 37
Registrácia : 05.02.2009
Počet príspevkov : 4
Auto : VW Golf III 1.4 i

OdoslaťPredmet: lozisko   problém po výmene ložiska Icon_minitime5/2/2009, 18:07

Ako prvé keď už si dám tú robotu ,že mením ložisko vymením obä strany. ložisko sa dá lacno kúpiť ,keď nekupujem sadu ale v ložiskovom obchode...ked neprestava hučať ,treba aj v zadu vymenit..a keď ani to nepomôže ostáva vymeniť ložiská diferenciálu...
ja by som prvé menil tie..
Návrat hore Goto down
http://www.valiveloziska.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problém po výmene ložiska   problém po výmene ložiska Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problém po výmene ložiska
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» postup pri vymene spojky.
» Po vymene zhavicov nestartuje
» pomoc pri vymene oleja
» Prosim poradte pri vymene motora z SDI na TDI

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: