VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

nekontrolované zhasnutie motora

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
MIROSLAV
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 14.03.2008
Počet príspevkov : 9

nekontrolované zhasnutie motora Empty
OdoslaťPredmet: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime14/3/2008, 21:37

Niekedy sa mi stane, že zapnem smerovku, alebo stlačím spojku a motor bezdovodne zhasne. Pri opätovnom štartovaní nezasvietia kontrolky, štartér točí, motor nenaskočí. V rozpetí pár minút zrazu všetko ide ako má. jedná sa o GOLFIII 1.9 TDI 96. Poradí mi niekto?
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male
Vek : 41
Registrácia : 25.10.2007
Počet príspevkov : 402
Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK)

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime14/3/2008, 22:47

skus najprv napisat co vsetko si skusal robit aby si odstranil zavadu?
Návrat hore Goto down
MIROSLAV
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime15/3/2008, 13:35

zatial som vymenil rele napätia, no neviem cim dalej pokracovat.
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime17/3/2008, 06:58

skus skontrolovať kabelaž pri poistkovej skrinke,či nieje niekde odizolovana
Návrat hore Goto down
MIROSLAV
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime17/3/2008, 19:07

Kabeláž je v poriadku, nechám to vyhodnotiť na počítači a uvidím či tam je nejaká chyba.
Návrat hore Goto down
MIROSLAV
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime21/3/2008, 11:08

Počítač nediagnostikoval žiadnu chybu, takže problém bude pravdepodobne v elektrike, alebo v spínacej skrinke. Nemá niekto skúsenosť zo spínacou skrinkou?
Návrat hore Goto down
seven72
Pilot
Pilot
seven72

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 793
Auto : VW G 3 1,8 (ABS)

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime21/3/2008, 12:12

a ked to toci tak ani nechyta len pretaca?
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male
Registrácia : 25.10.2007
Počet príspevkov : 402
Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK)

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime23/3/2008, 20:14

v elektrike som amater a viem si akurat zapojit jednoduche veci.no nechapem co ma spolocne spojka s elektrikou???sak tam je lanko a na mojom G3 som zatial nespozoroval ziadny spinac na spojke...
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime26/3/2008, 08:32

lenže pri stlačeni pedalu sa može niečo akurat spojiť a urobiť skrat
Návrat hore Goto down
MIROSLAV
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime26/3/2008, 18:18

No ja mám hydraulicky ovládanú spojku!!!žiadne lanko a je tam aj taký malý spínač na svetlá pri zaradení spiatočky, ktorý som kontroloval. Takze si to nevymýšľam a pravdpodobne bude problém niekde v elektrike. Ja som len chcel vedieť, či sa stým niekto nestretol, lebo už asi začnem meniť súčiastky za nové.
Návrat hore Goto down
MIROSLAV
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime26/3/2008, 18:24

Áno, štartér točí, ale motor nenaskočí. Aj všetko ostatné funguje okrem smeroviek, a všetky kontolky sú zhasnuté, pričom klúč v zapalovaní je v prvej polohe. Potom po určitom čase, niekedy minúta, niekedy desat, zrazu všetko funguje.
Návrat hore Goto down
zambez
Autoškolák
Autoškolák
zambez

Male
Vek : 35
Registrácia : 04.03.2008
Počet príspevkov : 52
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime26/3/2008, 18:40

no mám skoro podobný problem .. kde sa cca nachadza to rele co si spominal ... tiez mam G3 ale B 1,6 55 kw
Návrat hore Goto down
http://www.war-board.net
MIROSLAV
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime27/3/2008, 17:16

Panel všetkch relé je nad poistkami, dá sa to celé povytiahnúť, ak na bokoch uvolníš poistné svorky. Ja ho mám úplne na samom vrchu a je označené číslom 53. Mne to ale nepomohlo. To číslo platí len pri originálnom relé.
Návrat hore Goto down
zambez
Autoškolák
Autoškolák
zambez

Male
Vek : 35
Registrácia : 04.03.2008
Počet príspevkov : 52
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime2/4/2008, 22:05

Ahoj .. pocuj trosku som studoval a dozvedel som sa ze zhasnutie motora moze byt sposobene aj tym ze mas zasraty Vzduchovy filter.Ja som dnes vymenil a auto uz ide tak ako ma .. takze odporucujem aj dalsim ludom skontrolovat vzduchovy filter,vymenit za novy .. Mne to pomohlo a to som mal vela problemov ..
Návrat hore Goto down
http://www.war-board.net
MIROSLAV
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime6/4/2008, 12:02

Díki za rady, ale asi som prišiel na problém. Na riadiacej jednotke pre ochranu proti krádeži som našiel nejaké studené spoje, a tým pádom odišli aj nejaké súčiasky.Dal som to pomerať a prepájkovať všetky spoje a odvtedy sa mi to už nestalo ani raz. Takže elektronika vie byť pekne zradná.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: nekontrolované zhasnutie motora   nekontrolované zhasnutie motora Icon_minitime

Návrat hore Goto down

nekontrolované zhasnutie motora
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» GO motora VR6
» Zivotnost motora
» kod motora

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: