VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy

Goto down 
+23
Lucko
Sebring
stewe12
MINO
MIRECC
yurik
MIKA
Baty
rallyman
VILKO G1
LONGI530
mattaxis
JednaŠtyrkaCL
djpetersnv
trek1555
Sharkygolf
spd001
baciluss
marceloo
golfmanik
Jecad
misobelko
mato88
27 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
rallyman
Vodič
Vodič
rallyman

Male
Vek : 36
Registrácia : 06.07.2007
Počet príspevkov : 168
Auto : Golf II GTi 1.8 16V PL

kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime25/5/2008, 10:14

Autokelly Žilina, dobrá kvalita dobrá cena a ešte ma aj upozornili na nekvalitné diely ako napr. že napínaciu kladku FEBI vyrába INA Slovensko cheers
Návrat hore Goto down
http://vwracing.ic.cz
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 38
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime8/8/2008, 18:54

chalani, kukal som tie stranky, ale moc som sa nedopatral, autokelly je celkom fajn, len neviem lebo cem sviečky napr. denso alebo NGK, podla čoho spravne vyberiem?? skuste nejake fajn stranky s hlavne motorovymi dielmi kvalitnymi a za good cenu, na nete sa da lacnejsie nakupit, dikeees
Návrat hore Goto down
MIKA
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 23.08.2008
Počet príspevkov : 14

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime30/10/2008, 20:45

cauko ja by som potreboval radiacu jednotku na golf3.rok93.
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime30/10/2008, 20:56

MIKA napísal:

na aky motor potrebujes tu RJ? napis kod motora
Návrat hore Goto down
MIKA
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 23.08.2008
Počet príspevkov : 14

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime30/10/2008, 21:05

yurik napísal:
MIKA napísal:

na aky motor potrebujes tu RJ? napis kod motora

ten kod motora najdem v technicaku?
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime1/11/2008, 16:44

aj,ale nemusi to sediet,radsej kukni blok
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime1/11/2008, 18:28

rallyman napísal:
Autokelly Žilina, dobrá kvalita dobrá cena a ešte ma aj upozornili na nekvalitné diely ako napr. že napínaciu kladku FEBI vyrába INA Slovensko cheers

INU davame do motorov cca 6 rokov a ziadny problem.Niektore veci davaju aj vo vyrobe od INA!!
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime29/11/2009, 23:23

taaakze...

Maziva som kupoval:
- DAMO SLOVAKIA ...LINK TU!
- AUTO VEGA - maziva ale aj ostatne ND ...LINK TU!

Karosarske ND
- Lacne diely ...LINK TU!
- Depo Auto ...LINK TU!

OSTATNE ND - staci napisat co potrebujete a pride vam cenova ponuka
- Autowit ...LINK TU!

Vacsinou Tuning (sorry Mato) - ale dobry e.shop aj s dielmi na Golfikov
- Auto Omega ...LINK TU!

AUTOSKLA
- Jumaz ...LINK TU! ...fakt super ceny a rozvoz po vacsine SR zdarma (napr. na GIII - cena 62eur-tonovane)

tolko moje skusenosti s e.shopmi....dufam ze niekomu to pomoze.... kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_study

Naposledy upravil MINO dňa 18/2/2010, 14:54, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
stewe12
Autoškolák
Autoškolák
stewe12

Male
Registrácia : 30.03.2009
Počet príspevkov : 143
Auto : Golf III, 1,9D

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime9/12/2009, 19:13

Ja nakupujem v Auto Štangl a ACI/bo ja im nosím tovar a mam niaku tu zlavu/popripade Intercars/cez sefa so zlavou/!
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime9/12/2009, 22:07

ja skoro vzdy Inter Cars, sem-tam Auto Kelly Wink
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime10/12/2009, 06:48

ja nakupujem u manzelky kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_razz
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime10/12/2009, 13:56

... sak potom to tak aj dopadne... si mimo z ocarujucej obsluhy a objednas spanielske tesneni pod hlavu Very Happy
Návrat hore Goto down
speedy1
Pilot
Pilot
speedy1

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.01.2008
Počet príspevkov : 748
Auto : VW PASSAT 1.9TDI B5.....VW GOLF I 1.6D.....EX..VW GOLF III VARIANT 1.9TDI

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime10/12/2009, 14:33

Z AutoKelly by som nic nekupoval ...Inter Cars,Auto Štangl a ACI...tam sa oplati
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime10/12/2009, 16:22

v auto kelly som bral len to, co som potreboval hned a Inter Cars to nemal, resp. nevedel dodat v rozumnom case... inak je tam fakt drahota... ale robi tam kamos, takze s cenou sa da vzdycky neco poriesit
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime11/12/2009, 14:23

Sebring napísal:
... sak potom to tak aj dopadne... si mimo z ocarujucej obsluhy a objednas spanielske tesneni pod hlavu Very Happy

nepapuluj kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_king
Návrat hore Goto down
zifciak
Začiatočník
Začiatočník
zifciak

Male
Registrácia : 18.01.2010
Počet príspevkov : 28
Auto : Golf 1,9Tdi 66Kw

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime1/2/2010, 21:49

Tak a teraz mi poradte kde kupim radiacu paku vw golf 1,9TDI. v Galimexe(volkswagene) stoji nova 100€ tak by som chcel nieco lacnejsie co by mi tam presne pasovalo. Dik za radu...
Návrat hore Goto down
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 38
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime2/2/2010, 15:49

možno blba otázka, ale bol som kukat veci na lacnediely.sk, a zaujímalo by ma prečo niektore veci stoja par ečiek a ine kludne cez 20, a to sa jedna o ten isty vyrobok priklad: spojler predneho naraznika 3.57 eur ale aj 26 eur, takisto je to so svetlami. dik za odpoved Basketball
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime2/2/2010, 16:08

lebo tie najlacnejsie co su,su vacsinou napriklad 5.ty vylisok zo sady a mas 100% garanciu ze ti to nebude sediet a je mozne ze ta s takymi vyrobkami klampiar posle domov a nic ti neurobi na aute,dost sa to takto predava,v lisovniach sa to tak robi ze sa naraz tlacia napriklad z 5 tich plechov.tym padom jednym stlacenim urobi 5 vyliskov,ale ten horny je zakonite vacsii ako ten spodny
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime2/2/2010, 18:35

nooo presne ti nemusi sadnut ani originalny diel......napriklad z jedneho auta na druhy....

ja som na svojom menil cely predok....sahara, kapota, naraznik, blatniky...a ked sa to hodilo na moj.....medzery dovidenia......a na tej buchnutej strane sa to este dalo krajsie zladit ako na tej neporusenej....

tiez ked som zhanal veci po prvom tukanci....dbal som nato aby to bol originalny diel..alebo aspon nie ten uplne najlacnejsi....no potom ked mi bolo povedane ze to aj tak celkom nesedi..a bola s tym babračka to zladit...kaslem nato...
je rozdiel dat za blatnik 40 eur a 25....a to je rozdiel stale len pri tom 1.dnom malom blatniku...

alebo si kupit GTI lizatko L+P za 3O eur....a rozsekat ho o mesiac na obrubniku...alebo teraz na kope snehu alebo kuse ladu co niekomu vypadol zo stierky blatnika....alebo kupit GTI lizatko L+P za 7 eur ...a potom to ta uz tak nemrzi....
viem poviete ze to drahsie je z pruznejsieho materialu....ale casto ti ani to nepomoze....a v zime uz 2x nie... kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 105294
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
Hugino
Autoškolák
Autoškolák
Hugino

Male
Vek : 33
Registrácia : 03.10.2009
Počet príspevkov : 109
Auto : VW Golf III 1.6

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime15/2/2010, 16:09

GTI lizatko za 7€? tak to chcem vidieť...lebo ja som našiel len origo a za to chcu 40€
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» diely karoserie
» tuning v CR
» BIG BIG tuning

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: