VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy

Goto down 
+23
Lucko
Sebring
stewe12
MINO
MIRECC
yurik
MIKA
Baty
rallyman
VILKO G1
LONGI530
mattaxis
JednaŠtyrkaCL
djpetersnv
trek1555
Sharkygolf
spd001
baciluss
marceloo
golfmanik
Jecad
misobelko
mato88
27 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorSpráva
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Empty
OdoslaťPredmet: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime13/3/2008, 16:05

tak zacnem,niektore veci kupujem www.faro.sk ,niektore na www.elitecat.sk ,dobre ceny a zatial spokojny so vsetkym co som kupil

Naposledy upravil mato88 dňa 13/3/2008, 16:15, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime13/3/2008, 16:06

popripade niektore origo diely aj vo vw,ale to ojedinele a aj tie origo si davam vozit radsej z rakuska
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Vek : 42
Registrácia : 28.08.2007
Počet príspevkov : 480
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime13/3/2008, 16:18

Ja nakupujem v autokelly v TT, kamos mi dava dobre ceny...
Návrat hore Goto down
Jecad
Vodič
Vodič
Jecad

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.09.2007
Počet príspevkov : 165
Auto : VW Golf II 1,8/66kW/----VW Golf II 1,6 TD

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime13/3/2008, 17:21

ja nenakupujem ND na golfa pretoze moje golfy su bezporuchove auta dance dance dance dance dance
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime13/3/2008, 18:54

ja tiez autokelly a brat nosi diely z talianska a z polska Basketball
Návrat hore Goto down
misobelko
Pretekár
Pretekár
misobelko

Male
Registrácia : 28.08.2007
Auto : golf

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime13/3/2008, 21:07

teraz som sa dozvedel ze autokelly pomaly krachuje...

Inak ta predajna v TT nieje autokelly ale autoglass - autokelly iba predavali
Návrat hore Goto down
marceloo
Pretekár
Pretekár
marceloo

Male
Registrácia : 21.08.2007
Auto : VW Golf II 1,6TD s ic , Honda Civic 1,8VTi

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime13/3/2008, 23:43

vacsinou od spolocnosti IC cars, alebo ACI , pripadne aj ine Smile asi preto , ze si tam viem urobit dobru cenu dance
Návrat hore Goto down
http://www.soundcar.sk
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime14/3/2008, 19:32

AKUSAT Malacky...kamos mi robi super ceny Wink
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male
Registrácia : 25.10.2007
Počet príspevkov : 402
Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK)

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime17/3/2008, 23:28

Jecad napísal:
ja nenakupujem ND na golfa pretoze moje golfy su bezporuchove auta dance dance dance dance dance

takze ty nerobis ani servisne udrzby ktorym sa mi bezny smrtelnici nevyhneme...kde si kupil ten stroj??
osobne nakupujem u kamosovho fotra nakolko mam zlavu a ak nahodou nieco nepasuje(co sa mi este nestalo)na druhy den to mam vymenene.
Návrat hore Goto down
Jecad
Vodič
Vodič
Jecad

Male
Registrácia : 12.09.2007
Počet príspevkov : 165
Auto : VW Golf II 1,8/66kW/----VW Golf II 1,6 TD

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime18/3/2008, 12:55

olej, brzdy a ine bezne veci ktore sa casto menia nakupujem u nasich vychodnych susedov teda na UA...dobre ceny ale nie vsetko je tam aj kvalita takze sa treba poriadne pozriet co kupujem
Návrat hore Goto down
Sharkygolf
Pilot
Pilot
Sharkygolf

Male
Registrácia : 27.06.2007
Počet príspevkov : 887
Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime26/3/2008, 07:24

v najbližšej mototechne,zaleži od vyrobcu dielu
Návrat hore Goto down
trek1555
Autoškolák
Autoškolák
trek1555

Registrácia : 26.06.2007
Počet príspevkov : 138
Auto : golf2 1.3benzin

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime26/3/2008, 10:47

ja vacsinou v madarsku bardi auto su tam celkom dobre ceny a zatial mali vsetko co som chcel Smile
Návrat hore Goto down
djpetersnv
Pilot
Pilot
djpetersnv

Male
Vek : 35
Registrácia : 11.12.2007
Počet príspevkov : 806
Auto : GOLF IV 1,9TDI, Passat B5 1,8T

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime4/4/2008, 17:33

dakde som tu cital ze niekto z nas klubakov vie dat aj nejaku tu zlavu v autokelly vie sa mi ozvat ten dotycny kto to je mal by som zaujem o nejake diely
Návrat hore Goto down
http://www.mpauto.phishing-site.www
JednaŠtyrkaCL
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 46
Registrácia : 08.02.2008
Počet príspevkov : 18
Auto : Golf, 1.4 44kW, 5dv. '96 AEX

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime6/4/2008, 18:31

nieco som mal z autokelly (napr. tlmic Lip za 1100 Sk), nieco aj z S-autoservis = origo VW (draheeee Evil or Very Mad )
Inak - kuknite ANKETU v sekcii OZNAMENIA & DOLEZITE (o jeden riadok nad touto temou)
Este - v Polsku som videl napr. kryt motora za cca 800 Sk(zospodu).Tu na fore ktosi spominal ze zohnal v SR za cca 2000Sk. Na Ukrajine je vsetko o 30 - 40 % lacnejsie.
Very Happy
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime6/4/2008, 22:22

ale ako je na tom aj kvalita dielov??
Návrat hore Goto down
mattaxis
Pretekár
Pretekár
mattaxis

Male
Vek : 37
Registrácia : 23.03.2008
Počet príspevkov : 354
Auto : VW Golf III 1,6 55kW // VW Caddy 2,0 TDI 103kW

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime7/4/2008, 12:08

JednaŠtyrkaCL napísal:
nieco som mal z autokelly (napr. tlmic Lip za 1100 Sk), nieco aj z S-autoservis = origo VW (draheeee Evil or Very Mad )
Inak - kuknite ANKETU v sekcii OZNAMENIA & DOLEZITE (o jeden riadok nad touto temou)
Este - v Polsku som videl napr. kryt motora za cca 800 Sk(zospodu).Tu na fore ktosi spominal ze zohnal v SR za cca 2000Sk. Na Ukrajine je vsetko o 30 - 40 % lacnejsie.
Very Happy

tak ja som zohnal na slovensku spodny kryt motora za 880sk cize nieco zas nieco sa da zohnat aj na slovensku cenovo porovnatelne so zahranicim
Návrat hore Goto down
LONGI530
Pretekár
Pretekár
LONGI530

Male
Registrácia : 08.04.2008
Počet príspevkov : 485
Auto : G4 Cabrio 1.6 74kw(AFT),BMW 530D TOURING 142kw

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime10/4/2008, 14:17

u fotra mam 30% zlavicku neni ocom a vacsinou hladam neakeho nemeckeho vyrobcu:febi,bosch a tak poland nie Cool
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net
JednaŠtyrkaCL
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 46
Registrácia : 08.02.2008
Počet príspevkov : 18
Auto : Golf, 1.4 44kW, 5dv. '96 AEX

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime10/4/2008, 21:03

no, pani, trencin, sala .... hmm ... zase tam mate cosi lacnejsie ako my tu na 'salenym vychodze' ?
asi sa prestahujem. Platy su tu nizke a ceny vysoke...No co sme my od macochy???
alebo je to inak....?
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male
Registrácia : 13.05.2008
Počet príspevkov : 773
Auto : Golf 1 1.6 D VILKO

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime24/5/2008, 22:21

ja nakupujem vPETERSONE nemecke diely febi bosch ceny su pohode aešte mi nepovedali nemame
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime25/5/2008, 09:38

no ja vacsinu veci som kupoval na UA co sa tyka dielov ale take ako olej a pod. kupujem hoci kde...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy   kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy Icon_minitime

Návrat hore Goto down

kde nakupujete nahradne diely? (nie tuning)a odkazy na firmy
Návrat hore 
Strana 1 z 3Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» diely karoserie
» tuning v CR
» BIG BIG tuning

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: