VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Nestartuje-nehadze iskru

Goto down 
AutorSpráva
chooki
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 44
Registrácia : 01.09.2009
Počet príspevkov : 14

Nestartuje-nehadze iskru Empty
OdoslaťPredmet: Nestartuje-nehadze iskru   Nestartuje-nehadze iskru Icon_minitime24/12/2009, 13:28

Zdravim.
Mal som tu par tem, kde som riesil nestartovanie-chcipanie vo vlhkom pocasi. Postupne som vymenil vsetko : pal.cerpadlo,pal.filter,snimac teploty, hallov snimac, zap.cievku, zap.kable, sviecky, hlavu a palec rozdelovaca...proste vsetko. Niekolkokrat bol na VAGu, nikto nevedel jasne poradit.. Nakoniec sa to rozchodilo, slo to pekne, na prvy sup a neskapalo (asi to bol hall.snimac a kable so svieckami tiez pomohli). To bolo asi pred 1.5 mesiacom.

Ale tento tyzden najprv 1 den to blblo (chytilo na 3.krat) a vcera definitivne ani neskrtlo...Proste skusam tocit 20x s motorom a nic..ani brnk. Cekol som sviecky, nedavaju iskru, ani kabel co ide zo zapal.modulu do rozdelovaca neiskri..Zapal.modul (cievku) som cekol podla knihy..napajaci prud do nej ide (je 11-12V, ma byt min.9V), rovnako odpory primarneho (je okolo 1ohm) a sek.vinutia (okolo 3.6kohm) su podla knihy.

Je este nejaka moznost ako ceknut zap.cievku ??? Nemate niekto cievku na zapozicanie, samozrejme nie zadarmo. Jedna sa o motor 1.6/55kW ABU. Tuto cievku co tam mam, som menil cca pred rokom, uz pouzivanu...

Rozmyslam, ze ci sa to neposralo, ked som siel min.vikend z Brna do BA, po zasnezenej dialnici, cely spodok a motor.priestor od snehu...proste vsade..a teraz ako je ten odmak, to je vsetko vlhke..
Dakujem a pekne sviatky
Návrat hore Goto down

Nestartuje-nehadze iskru
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: