VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Xenony vs. Novy cestny zakon

Goto down 
+13
Woody33
Tuningboy12
455BI
01lukasss01
Kukino2611
baciluss
MIRECC
Matko11
Marshall_G_IV
synak
Lucko
Lue121
Snake24
17 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime28/11/2009, 14:18

no kau to az takto idu nato? ja som myslel ze nalepim krytky a ze jak som s nimi vy..bal Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
Tuningboy12
Autoškolák
Autoškolák
Tuningboy12

Male
Vek : 35
Registrácia : 08.11.2009
Počet príspevkov : 113
Auto : GOLF 1.9TDI

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime30/3/2010, 21:51

chcem sa spytat ci tu uz dakto dorabal xenony tak ze ked ho zastavili zeleny ze v poho...ja cem vymenit kolecko dat ostrekovace a origo svetla a ked ete thak ta dam este ten motorcek akoze simulacia automat naklonu svetiel:)
Návrat hore Goto down
http://tuningboy12@azet.sk
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male
Vek : 46
Registrácia : 29.04.2008
Počet príspevkov : 437
Auto : VW Golf IV Variant TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime30/3/2010, 22:26

Mne sa stalo, že pri cestnej kontrole sa ma opýtali, či sú xenóny originálne. Ukázal som im ostrekovač, kódy na svetlách, kolečko intenzity svetla palubnej dosky... Všetko bolo OK, ale mudrovali ďalej a kázali mi vytočiť volant doľava a pozreli sa na prednú ľavú nápravu, kde parádne vidno gyroskopy... Mal som šťastie, pretože gyroskopy sme inštalovali pár dní predtým... a keď aj toto bolo v poriadku, tak mi začali merať dezén na predných pneu... Bolo to v noci medzi Košicami a Šacou...
Boli to extra "múdri" policajti ale asi natrafili na niekoho, kto ich na mieste odstrelil, lebo odvtedy nikto nič podobné nechcel odo mňa. Už celkom dlhý čas je pokoj - až podozrivý pokoj...
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime30/3/2010, 22:48

455BI napísal:
Mne sa stalo, že pri cestnej kontrole sa ma opýtali, či sú xenóny originálne. Ukázal som im ostrekovač, kódy na svetlách, kolečko intenzity svetla palubnej dosky... Všetko bolo OK, ale mudrovali ďalej a kázali mi vytočiť volant doľava a pozreli sa na prednú ľavú nápravu, kde parádne vidno gyroskopy... Mal som šťastie, pretože gyroskopy sme inštalovali pár dní predtým... a keď aj toto bolo v poriadku, tak mi začali merať dezén na predných pneu... Bolo to v noci medzi Košicami a Šacou...
Boli to extra "múdri" policajti ale asi natrafili na niekoho, kto ich na mieste odstrelil, lebo odvtedy nikto nič podobné nechcel odo mňa. Už celkom dlhý čas je pokoj - až podozrivý pokoj...
Ake gyroskopy??? to je co?
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime30/3/2010, 23:13

noooo to som este ani ja nepocul... co to je????
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime31/3/2010, 12:29

To sú tie snímače, ktoré máš namontované na prednej a zadnej náprave a komunikujú s riadiacou jednotku, ktorá ovláda automatický sklon svetla. Keď som si ich objednal, tak na faktúre bolo napísané že, sú to gyroskopy - nie som elektrikár, ani fyzik, takže som múdry len na základe toho papiera... Sú to teda snímače zaťaženia náprav, či čo... Wink
Návrat hore Goto down
Tuningboy12
Autoškolák
Autoškolák
Tuningboy12

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime31/3/2010, 12:37

ak sa mozem spytat kolko ta vysli?
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime31/3/2010, 13:52

Boli dosť drahé, ale radšej som dal prachy za toto, ako zeleným na pokuty. Takže stáli ma 179 Eur + poštovné. Link: www.kufatec.de
Návrat hore Goto down
Tuningboy12
Autoškolák
Autoškolák
Tuningboy12

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime31/3/2010, 13:55

kurna dost ci vole....nechapem co je natom thake drahe.(
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male
Registrácia : 12.03.2009
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf IV 1.9TDi GTI 150ps ARL :)

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime1/4/2010, 11:39

no ja uz mam tiez dorobene xenony, original svetla, ostrekovace su ake su Very Happy ale funguju, koliecko intenzity vymenene, ale gyroskopy nemam zatila... zastavili ma asi 3krat a nic, raz ma zastavili o 4 rano, jeden zobral papiere a druhy si isiel sadnut do auta aby nieco zapisal, a ako isiel do auta tak ho myklo a otocil sa naspat čumel takych 5sekund na svetla a potom si sadol do auta... uz aj pokutu som dostal za pas ale svetla ho nezaujimali vobec...
Návrat hore Goto down
Tuningboy12
Autoškolák
Autoškolák
Tuningboy12

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime1/4/2010, 20:38

mozem sa spytat jak si dorabal tie xenony mas origo svetla ci co a ostreky jak mas zrobene...cem ist do dacoho thakeho ale nevem ci to ma vyznam Sad
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime2/4/2010, 14:12

mam origo svetla z golfa kde boli od vybavy, ostreky mam dorobne iba obycajne, som si kupil sadu kde je vsetko aj nadrzka s motorcekom a obycajne trisky co len štia na to svetlo tak ako ostrekovace celneho skla, len aby to tam bolo a bolo to funkcne, a koliecko osvetlenia som vymenil, stoji cca 25e nove...
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime2/4/2010, 14:12

a nezabudni na to ze svetla stoja cca od 300 az 400e pouzite... Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
Tuningboy12
Autoškolák
Autoškolák
Tuningboy12

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime3/4/2010, 23:26

no ostrekovace cem riesit jak ty Very Happy kupim len dajaku sadu trapnu..konecko mam za 10eur uz pozhanane:D a svetla su dilema ci mam kupit depa repliky z r32 alebo ist do polska tham sa daju zohnat origo xenony za nenormalne dobre love:)
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime4/4/2010, 15:39

ta druha moznost je lepsia...
Návrat hore Goto down
Tuningboy12
Autoškolák
Autoškolák
Tuningboy12

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime4/4/2010, 16:57

jj a este mam v pl bratrancoch co mi tham robia tha by nato kukli oni ani by som tham chodit nemusel a by mi to priniesli zadara domof
Návrat hore Goto down
Woody33
Autoškolák
Autoškolák
Woody33

Male
Registrácia : 28.10.2010
Počet príspevkov : 103
Auto : VW Golf 1.6SR - doma aj: Audi 100 + Ford Scorpio

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime5/1/2011, 11:30

455BI

ked uz sme pri gyrose Laughing mas foto ako to vypada ja mam tiez naklapanie aj to funguje len neviem kde ich najdem aby som vedel
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2011, 23:21

Very Happy Mal by si ich mať za ľavým predným a pravým zadným kolesom. Foto nemám.
Návrat hore Goto down
Woody33
Autoškolák
Autoškolák
Woody33

Male
Registrácia : 28.10.2010
Počet príspevkov : 103
Auto : VW Golf 1.6SR - doma aj: Audi 100 + Ford Scorpio

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2011, 09:03

455BI napísal:
Very Happy Mal by si ich mať za ľavým predným a pravým zadným kolesom. Foto nemám.

hmm a to normalne vo vnutornom blatniku ci za nim? cize ked sa kuknem ku kolesu mal by som daco zbadat
Návrat hore Goto down
455BI
Pretekár
Pretekár
455BI

Male

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2011, 09:47

áno, je to medzi umelohmotným blatníkom a kolesom. Mal by si tam vidieť tenkú tyč, ktorej jeden koniec je našrubovaný na karosériu, niekde okolo tĺmiča a druhý koniec je napojený (aspoň si myslím) na spodné rameno.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Xenony vs. Novy cestny zakon   Xenony vs. Novy cestny zakon - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Xenony vs. Novy cestny zakon
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» slabe xenony
» ake xenony?
» Xenony G V

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Ostatné-
Prejdi na: